Opwarmende Gember Cayenne zalf – De natuurlijke pijn verlichting

Opwarmende Gember Cayenne zalf – De natuurlijke pijn verlichting

Luister naar dit artikel

Vrij verkrijgbare medicijnen zoals ibuprofen en paracetamol zijn effectieve pijnstillers, maar langdurig gebruik kan bijwerkingen veroorzaken. Receptmedicijnen kunnen verslavend zijn en nog meer bijwerkingen hebben. Wat zijn de beste natuurlijke manieren om pijn te verlichten?
Mensen gebruiken al honderden jaren essentiële oliën, kruiden en alternatieve therapieën als natuurlijke pijnstillers.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers hebben deze opties niet volledig onderzocht, maar er zijn aanwijzingen dat bepaalde oplossingen kunnen helpen en dat veel mensen ze nuttig vinden.

In dit artikel bespreken we een natuurlijke pijnstiller.

Opwarmende Gember Cayenne Zalf

Deze zalf is geweldig voor alle soorten spierpijn, pijn, artritis, kneuzingen en zelfs (mijn eigen aartsvijand) zenuwpijn! Je kunt etherische oliën in deze zalf gebruiken, maar zonder deze is het al heel effectief. Als je essentiële oliën wilt toevoegen aan deze zalf, zijn gember, zwarte peper, pepermunt, eucalyptus, zoete marjolein, kurkuma, lavendel en Romeinse kamille nietjes in mijn eigen spierzalven (je kunt hier essentiële oliën kopen)! Zorg ervoor dat je elk van de essentiële oliën die je wilt toevoegen onderzoekt en gebruik ze met het oog op veiligheid!

Opwarmende Gember Cayenne Zalf

ingrediënten

1 kopje dragerolie (olijf of kokosnoot of zelfs een combinatie van beide)
¼ kopje bijenwaspastilles
1 eetlepel cayennepeperpoeder
1 eetlepel gemberwortelpoeder
1 eetlepel kurkumapoeder
1 eetlepel arnica bloemen (optioneel – ik ben dol op het toevoegen van arnica bloemen aan mijn zalf)

beschrijving

Gebruik een van de olie-infusiemethoden van uw keuze, giet cayennepeper, gember, arnica en kurkuma bij uw dragerolie. Mijn favoriete methode als we niet veel zonlicht buiten hebben, is ‘s nachts in een Mason-pot in de oven.
Zodra je olie is toegediend, haal je de kruiden uit de olie met behulp van een kaasdoek/zeef. Zorg ervoor dat je alle laatste beetjes olie uit de kaasdoek knijpt! Je hoeft geen zalf te maken met deze olie, als je dat niet wilt. Houd dit als massageolie als je de bijenwas niet bij de hand hebt. Het werkt zelfs goed als een spotbehandeling, wanneer u deze olie in een roll-on fles doet.

In een dubbele boiler combineer je bijenwas en kruidenolie. Haal van het vuur zodra de bijenwas is gesmolten, als je ervoor kiest om essentiële oliën aan deze zalf toe te voegen, zou dit zijn wanneer je ze aan je zalf zou toevoegen.

Giet de zalf in potten of blikken om af te koelen en te harden. Eenmaal helemaal afgekoeld, dek af en bewaar op een koele donkere plaats wanneer niet in gebruik.

Om te gebruiken: Masseer een beetje (een klein beetje gaat een lange weg!)in op pijnlijke spieren en gewrichten. Als u het gebruikt voor chronische pijn zoals artritis, wordt dagelijks gebruik aanbevolen en kan het een week of twee duren voordat u resultaten ziet.

Veiligheid: niet voor intern gebruik. Niet gebruiken op open sneden of wonden. Niet voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd gebruik rond het gezicht en andere slijmvliezen omdat het zal branden. Wees extra voorzichtig om uw handen na gebruik grondig te wassen of gebruik handschoenen bij het aanbrengen van de zalf.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Brekend NIEUWS uit 3 medische tijdschriften: Honderden farmaceutische medicijnen en interventies blijken niet effectief te zijn
Next De wetenschap zegt dat stilte essentieel is voor onze hersenen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen!

Luister naar dit artikel Wil jij gewicht verliezen of heb je wat gewicht verloren en wil je ervoor zorgen dat je op dit gewicht blijft? Dan zou deze lijst je

middeltjes

3 Manieren om Baking Soda(zuiveringszout) te drinken voor een betere gezondheid

Luister naar dit artikel Velen van u gebruiken al jaren zuiveringszout in en rond uw huis zonder ooit zelfs maar te weten wat het is en vooral wat het kan

middeltjes

Een wonderbaarlijk drankje dat vet in slechts 4 dagen laat verdwijnen!

Luister naar dit artikel De opstapeling van vet is een veel voorkomend probleem en tegenwoordig lijden er veel mensen aan dit probleem. Je zou veel suggesties kunnen hebben gekregen over