Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen!

Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen!

Luister naar dit artikel

Wil jij gewicht verliezen of heb je wat gewicht verloren en wil je ervoor zorgen dat je op dit gewicht blijft? Dan zou deze lijst je weleens kunnen helpen! Ik heb vandaag namelijk 8 kruiden en specerijen geselecteerd die je kunnen helpen bij het bereiken van het ideale gewicht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gewichtsverlies stimuleren met kruiden en specerijen de lijst:

Ginseng

Ginseng staat erom bekend dat het je energie level en metabolisme een boost geeft! Als je Panax Ginseng neemt, dan heeft deze Ginseng neemt, dan heeft dit nog een extra voordeel, Panax Ginseng wordt namelijk in verschillende wetenschappelijke onderzoeken gelinkt aan gewichtsverlies.

Kaneel

Kaneel stimuleert het metabolisme en met een sneller werkend metabolisme verbrand je zelfs in rust stand meer calorieën en daarnaast is bewezen dat kaneel drastisch de bloedsuiker levels in het bloed kan laten dalen en het kan reguleren iets wat heel goed is voor mensen met diabetes.

Mosterdzaad

Mosterdzaad kan je metabolisme zo stimuleren dat je met 3/5 theelepel je calorie verbranding verhoogt tot wel 45 calorieën per uur. Dit staat in het boek Nutrition Almanac.

#4 Cayennepeper

We weten het allemaal wel, pepers zijn vaak heel heet. Dit komt door de stof Capsaïcine, Capsaïcine is één van de werkzame stoffen in pepers en dus ook in Cayennepeper, dit is de stof die pepers zo heet maakt. Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gedaan waar de uitkomst is dat door Capsaïcine het lichaamsgewicht verminderd, dit komt omdat deze stof ervoor zorgt dat de lichaamstemperatuur stijgt en na de stijging dient het lichaam harder te werken en hierdoor verbrand je meer calorieën.

#5 Komijnzaad

Er zijn meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar afvallen i.c.m. komijnzaad. Wat blijkt de groepen die het komijnzaad als supplement gebruiken naast het normale dieet verliezen gemiddeld 1 kilo meer gewicht per maand dan de controle groep die geen komijnzaad gebruikt.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Tips voor schonere longen
Next Verbeter hangende oogleden

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Een sapje dat je uit de dood zal opwekken: het is al tientallen jaren beroemd in de wereld en het duurt maar 2 minuten aan voorbereiding!

Luister naar dit artikel Met zijn decennialange gebruik is dit een van de voordeligste natuurlijke saprecepten ooit genoteerd. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

middeltjes

Thee voor het reinigen van parasieten en toxines: Een behandeling voor meer dan 50 Kwalen

Luister naar dit artikel Mensen zijn op de proppen gekomen met een recept voor een helende pittige drank voor vele kwaaltjes, om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Deze drank

middeltjes

Hoe broccoli beschadigde longen herstelt

Luister naar dit artikel Reden te meer om groenten te eten. Broccoli ondersteunt het immuunsysteem door schadelijke bacteriën uit de longen te verwijderen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of