3 Manieren om Baking Soda(zuiveringszout) te drinken voor een betere gezondheid

3 Manieren om Baking Soda(zuiveringszout) te drinken voor een betere gezondheid

Luister naar dit artikel

Velen van u gebruiken al jaren zuiveringszout in en rond uw huis zonder ooit zelfs maar te weten wat het is en vooral wat het kan doen! We deden een beetje onderzoek om het mysterie te onthullen.
Het blijkt dat natriumbicarbonaat (NaHCO3) een chemisch zout is dat, in zijn natuurlijke vorm, het mineraal nahcolite is. Bicarbonaat kan reageren als zowel een zuur en als een base, hoewel een waterige oplossing iets aan de alkalische kant is.
Pure nahcolite wordt in overvloed gevonden in de Green River Basin, die dwars door verschillende staten in centraal Amerika loopt. Natriumbicarbonaat helpt om de pH te reguleren en stabiel te houden, een proces dat bekend staat als buffering. Het weerhoudt stoffen ervan te zuur of te alkalisch te worden. De mogelijkheid om de pH van een stof waarmee het in contact komt te reguleren en te neutraliseren, maakt het zeer effectief voor een breed scala aan toepassingen.
Nu, weet u wellicht alles al over alle fantastische manieren waarop u zuiveringszout kunt gebruiken rondom uw huis, zoals:
Baking-sodaHet Schoonmaken van koffiezetapparaten
Het reinigen van riolen en afvoerpijpen
Bevrijden haar van opbouw in gootstenen
Het polijsten van zilver
Septische zorg
Het maken van tandpasta
Het maken van deodorant
Het reinigen van borstels en kammen
Het opfrissen van uw koelkast
Het verlichten van jeuk en zwelling
Het blussen van een vet brand
Het Afbreken van het ijs op een stoep of oprit
Maar … wist je dat het drinken van zuiveringszout erg gezond voor je kan zijn? Ja, het is waar, iets eenvoudigs als zuiveringszout drinken kan je gezondheid drastisch verbeteren. Wat nog meer verbazingwekkend is, dat is wanneer je zuiveringszout met andere krachtige ingrediënten combineert, de helende krachten ervan worden aangejaagd.
De enige waarschuwing die we hebben is dat je zoveel mogelijk zorgt voor een aluminium vrij merk van zuiveringszout.
Hier zijn drie van onze favoriete gezonde zuiveringszout tonics:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. De ultieme energie booster en electrolyten vervanger

Ken je dat zeurende, slepende gevoel dat je krijgt als je ongeveer halverwege je werkdag bent? Het gevoel alsof je lichaam niet meer vooruit te duwen is?
Nou, dan hebben we goed nieuws voor je: deze ultieme energie booster tonic zal je niet alleen helpen je te motiveren om je te verplaatsen, het zal ook helpen je sneller en langer te gaan ongeacht wat voor fysieke activiteit je gaat doen.
Dit komt doordat inspannende lichaamsbeweging leidt tot een ophoping van melkzuur, wat spierpijn en vermoeidheid kan veroorzaken. Van Baking soda is gevonden dat het de prestaties bij sporters verbeterd vanwege zijn vermogen om melkzuur opbouw te neutraliseren.
ingrediënten:
½ theelepel onbewerkte zeezout
¼ theelepel bakpoeder
7 kopjes kokoswater
½ kopje citroensap
¼ kop rauwe honing
instructies:
Verwarm het kokosnoot water op een laag pitje en meng het zuiveringszout totdat het is opgelost. Voeg de andere ingrediënten toe en giet het mengsel in een glazen pot. Goed schudden voor gebruik. Dit is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.
Kokosnoot water: Hoewel kokosnoot water een bedrieglijk stofdichtheid heeft, bevat het hogere niveaus van mineralen zoals ijzer, magnesium, mangaan, calcium en zink dan vele vruchten, waaronder de beroemde gezonde sinaasappel. Daarnaast heeft kokoswater hoge hoeveelheden B-vitaminen, zoals niacine, thiamine, riboflavine en pyridoxine.
Een van de beste voordelen van kokosnoot water is dat het extreem hoog kalium gehalte heeft. Als uw lichaam zweet tijdens het sporten of zware lichamelijke activiteit, en je niveau van kalium daalt. Kokoswater heeft ongeveer 250 milligram kalium en 105 milligram natrium per 100 milliliter geserveert.
Ruwe honing: Een van de grote voordelen van het kiezen van rauwe biologische honing uit uw omgeving is dat het immuunsysteem stimulerende eigenschappen bevat van het gebied waar de bijen stuifmeel hebben verzameld. Dit betekent dat het daadwerkelijk kan helpen om je ongevoelig te maken voor lokale allergenen, mogelijk verminderen je allergiesymptomen hierdoor.

2. De aangejaagde zure reflux verlichter

Omdat zure reflux meestal het gevolg is van het hebben van te weinig zuur in je maag, kunt je dit helpen verbeteren door het mengen van 2 eetlepels rauwe, ongefilterde, appelazijn in een 6-8 ounce glas water.
Het toevoegen van ¼ theelepel bakpoeder aan dit mengsel zal verder helpen bij het neutraliseren van je interne vuur. Wees echter voorbereid, dit mengsel zal schuimen, dus wachten tot het vertraagt voordat je het drinkt.

3. Groene thee en zuiveringszout, de metabolisme booster

Uit een recente studie van de Universiteit van Penn State’s of Agricultural Sciences bleek dat het regelmatig drinken van groene thee de effecten van lichaamsbeweging om gewicht te verliezen kan stimuleren. De studie werd uitgevoerd op muizen die werden gevoed met een dieet met grote hoeveelheden vet, die regelmatig beweging kregen en groene thee extract kregen toegediend. De muizen vertoonden een gemiddelde lichaamsmassa reductie van 27,1 procent en een gemiddelde abdominale massa reductie van 36,6 procent.
Er zijn drie verbindingen in groene thee die worden verondersteld om te helpen bij het bevorderen van gewichtsverlies: catechines, theanine en cafeïne. Deze stoffen werken samen om de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de opslag van vet in het lichaam te blokkeren.
Wanneer je de super metaboliserende vermogens van groene thee combineert met zuiveringszout, waardeer je het vet verbrandende vermogen op van je lichaam, terwijl het stimuleren een optimale pH (7.2) in het lichaam stimuleert. Dit is noodzakelijk voor het natuurlijk evenwicht.
Een pH factor die niet optimaal is veroorzaakt overmatig zuur dat wordt opgeslagen in vetcellen. Een zuur persoon kan niet goed vet verbranden, omdat dit het zuur dat wordt opgeslagen in lichaamsvet zou loslaten – en dit zou de pH van het bloed te in de war gooien. Als je pH niet in evenwicht is, kan je ook het gevoel hebben vermoeid en ziek te zijn.
Kies voor biologische groene thee en voeg ¼ theelepel bakpoeder toe aan een 8 ounce kop voor je het drinkt. Dagelijks genieten.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Clusterhoofdpijn bestrijden met Tryptamines
Next Waarom je nooit ontbijtgranen zou moeten eten

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Ze legt een stuk zeep onder haar lakens. De reden waarom is geniaal!

Luister naar dit artikel Je hebt waarschijnlijk alles al wel gehoord/gelezen over het rusteloze benen syndroom en krampen in de benen, en de meest voorkomende symptomen en oorzaken. Maar, als

middeltjes

Zo vergroot je op een leuke (en bewezen) manier je vruchtbaarheid

Luister naar dit artikel Je kunt grootmoeders middeltjes proberen als je snel zwanger wilt worden, maar er zijn leukere manieren te bedenken om zo snel mogelijk die twee streepjes te

middeltjes

8 drukpunten die uw stress zullen verminderen binnen enkele seconden

Luister naar dit artikel De moderne stedelijke levensstijl heeft op vele manieren het leven makkelijker gemaakt, maar heeft ook spanning, stress en angst laten toenemen. Steun Health Bytes: alleen via uw