2-ingrediënten zelfgemaakte siroop voor het stoppen van hoest en het verwijderen van slijm uit de longen

2-ingrediënten zelfgemaakte siroop voor het stoppen van hoest en het verwijderen van slijm uit de longen

Luister naar dit artikel

Wortelen zitten vol met vitamine A bekend om zijn geweldige rol in het immuunsysteem. Vitamine A is van het grootste belang voor uw gezichtsvermogen en verlicht ook ademhalingsproblemen en astma. Wortelen bevatten ook vitamine B6 en bèta-caroteen. Het voorkomt kanker.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Aangezien vitamine A helpt bij de behandeling van ademhalingsproblemen, kunt u wortels gebruiken om hoest te kalmeren. Er is geen betere ademhalingshulp voor veel voorkomende verkoudheden en ademhalingsproblemen.

Volgens HDCF is hoesten een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen. Het wordt veroorzaakt door irriterende stoffen of verstopping in de bovenste luchtkanalen of in de keel. Het brein stuurt berichten naar je lichaam en moedigt het aan om het irriterende te verwijderen door te hoesten.

Hoesten kan smerig en eigenwijs zijn. Hoestsiropen zijn niet de veiligste manier om je probleem te behandelen, en ze zitten boordevol ernstige bijwerkingen. Maar dokters blijven siropen voorschrijven, ondanks hun gevaarlijke effect. Het slechtste deel komt als je je realiseert dat kinderen de hele tijd met hoestsiroop worden behandeld. Lees meer over de gevaren veroorzaakt door deze siroop en focus op natuurlijke behandelingen.

Hoesten wordt soms veroorzaakt door een virale infectie, verkoudheid, griep, roken, tuberculose of astma. Probeer geen hoestsiropen te gebruiken en te kiezen voor natuurlijke remedies. Je hebt deze al bij je thuis.

Deze zelfgemaakte hoestsiroop is gemaakt van wortels en honing. Het zoete ingrediënt biedt een antibacterieel effect dat geweldig is voor je hoest en ademhalingsproblemen.

ingrediënten:

½ kg biologische wortelen
3-4 el ruwe honing

bereiding:

Voeg de in blokjes gesneden wortelen toe aan een roestvrijstalen pan en voeg water toe. Breng het water aan de kook en zet het vuur laag. Laat sudderen tot je wortels zachter worden.

Haal de pan van het vuur, pers de vloeistof en pureer de wortels. Voeg de honing toe aan je water en voeg er je gepureerde wortels aan toe. Meng tot goed gecombineerd. U kunt uw wortelsiroop 3 dagen in de koelkast bewaren.

Neem dagelijks 3-4 eetlepels tot uw toestand verbetert.

Bronnen:

Healthy Food House
JuicingForHealth

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Huismiddel om te gebruiken en afscheid te nemen van cholesterol, leverproblemen en geaccumuleerd vet te elimineren
Next Zelfgemaakte geelwortel en gemberthee voor je hart, hersenen en cellen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Recept voor het klaarmaken van de paardebloemsiroop – bezit de genezende krachten om hepatitis, kanker, nier- en leverziekten te behandelen (video)

Luister naar dit artikel Paardebloemen worden al vele jaren vaak op grote schaal gebruikt vanwege de krachtige helende eigenschappen voor verschillende gezondheidsproblemen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

middeltjes

Opgeblazen gevoel: zo kom je er in no time vanaf

Luister naar dit artikel De feestdagen staan voor heel wat mensen gelijk aan zoveel mogelijk eten en drinken, en daarna zo opgeblazen als iets waarvoor de naam nog moet worden

middeltjes

Ga vermoeidheid tegen met dit middeltje van wortel en knoflook

Luister naar dit artikel Een keer in de zoveel tijd hebben we van die periodes waarin we extreem veel last hebben van mentale vermoeidheid. Probeer de volgende keer dat je