Huismiddel om te gebruiken en afscheid te nemen van cholesterol, leverproblemen en geaccumuleerd vet te elimineren

Huismiddel om te gebruiken en afscheid te nemen van cholesterol, leverproblemen en geaccumuleerd vet te elimineren

Luister naar dit artikel

Koriander is een veelgebruikt ingrediënt in uw keuken, maar weet u eigenlijk dat het een efficiënt middel tegen vele kwalen is? Koriander kan u helpen het cholesterolgehalte te verlagen, leverproblemen te behandelen en vet te verwijderen. In dit artikel geven we je mooie recepten voor thee en boter, en alles wat je nodig hebt is wat koriander en een paar basisingrediënten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Koriander bloeit in de zomer en groeit geelachtig fruit. De zaden worden vaak gebruikt als een specerij die goed werkt met vlees, vis, soep en sauzen. Korianderblaadjes worden meestal in salades gebruikt.

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde moet koriander elke dag worden gebruikt, vooral in het seizoen. Het doet wonderen voor hen die te maken hebben met hartproblemen.

Korianderblaadjes en -zaden bevatten essentiële oliën die deze plant nog meer helende kracht geven. Gebruik het om te profiteren van zijn antiseptische, antimicrobiële en ontstekingsremmende werking. Koriander is een uitstekende bron van vitamine A, C en K, eiwitten, vezels en essentiële mineralen zoals mangaan, magnesium, ijzer, calcium, fosfor en kalium.

Sommigen zweren bij haar vermogen om de spijsvertering te verbeteren en de functie van de lever en darmen te optimaliseren. Consumeer het regelmatig om uw bloeddruk te verlagen en symptomen van artritis en reuma te verlichten. Het is een ontstekingsremmer, weet je nog?

Het wordt algemeen gebruikt bij de behandeling van gastro-intestinale problemen zoals diarree. Vanwege het ontstekingsremmende effect is koriander een van de beste remedies voor de meeste ziekten. Het kruid verlaagt de bloedsuikerspiegel en stimuleert de productie van insuline.

Gezondheidsexperts suggereren dat patiënten koriander gebruiken om slechte (LDL) cholesterol te verlagen en goede “HDL” -cholesterol te verhogen. Dit is een van de manieren om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Koriander thee

ingrediënten:

6g korianderzaad
500 ml water

bereiding:

Voeg de zaden toe aan 500 ml water, breng het aan de kook en laat het kort sudderen. Zoet met honing en drink het warm.

Koriander blad thee

ingrediënten:

Een handvol korianderblaadjes
Water

bereiding:

Hak de bladeren grof en voeg ze toe aan je water. Laat 10 minuten sudderen en zeef. Bewaar je koriander-thee in de koelkast.

doseren:

Drink de hele dag door een kopje thee tot je conditie verbetert.

Koriander boter

ingrediënten:

1 kleine knoflookkop
½ kopje amandelen / cashewnoten
1 kopje verse korianderblaadjes (koriander)
2 el citroensap
6 eetlepels olijfolie
Zeezout

bereiding:

Meng eerst je koriander en olie samen. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een glad mengsel. Als het te dik is, voel je dan vrij om wat water toe te voegen. Dit is een van de beste manieren om koriander te gebruiken.

Bronnen:

Old Natural Cures

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Studie: het consumeren van dit soort drank verkort je leven
Next 2-ingrediënten zelfgemaakte siroop voor het stoppen van hoest en het verwijderen van slijm uit de longen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Tibetaanse monnikenrecept voor gezonde sterke en witte tanden

Luister naar dit artikel Het is een populair gegeven dat Tibetaanse monniken zeer gezonde tanden hebben tot op hoge leeftijd. Blijkt dat er in de berggebieden waar ze wonen geen

middeltjes

Verwijder die vervelende donkere vlekken van je hals en oksels in 20 minuten

Luister naar dit artikel Donkere vlekken kunnen een gevolg zijn van verschillende oorzaken, zoals scheren, harsen, overmatige blootstelling aan zonlicht en van conventionele deodorants. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

middeltjes

6 natuurlijke middelen om je schimmelnagel tegen te gaan.

Luister naar dit artikel Om een eind te maken aan schimmel is het erg belangrijk om voor ingrediënten te kiezen die hun voortplantingsmethode aantasten, waardoor het moeilijker voor ze wordt