Zelfgemaakte geelwortel en gemberthee voor je hart, hersenen en cellen

Zelfgemaakte geelwortel en gemberthee voor je hart, hersenen en cellen

Luister naar dit artikel

Hoeveel water drink je? Een glas? Of misschien twee? Geen water? Helaas is dit het antwoord dat de meeste westeringen geven wanneer hen wordt gevraagd naar hun inname van water. Het is triest hoe de meeste mensen zich niet realiseren dat water echt belangrijk is voor onze gezondheid. Je kunt geen stoofpot maken zonder een vloeibaar ingrediënt, toch? Hetzelfde gebeurt met je lichaam. Sta nu op en drink een glas water.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Uitdroging kan ernstige problemen in uw lichaam veroorzaken. Je hebt genoeg water nodig om je lichaam te laten werken.

Je lichaam is uitgedroogd als het niet genoeg water krijgt. Het kan zijn werk niet doen. Er zijn drie niveaus van uitdroging: mild, matig en ernstig, en deze hangen af van de hoeveelheid water die uw lichaam mist.

Uitdroging is veel meer dan dorst. Het kan spasmen, spanning in de nek of kaak veroorzaken, constipatie, braken en hartproblemen. Jillian Levy zegt dat sommige mensen concentratieproblemen of spierpijn ervaren en zich niet eens bewust zijn van hun echte probleem.

Het kan uw humeur en cognitieve functies beïnvloeden. Soms kan het een verminderd gezichtsvermogen, scherpzinnige discriminatie, volgen, herinneren, aandacht, psychomotorische vaardigheden en geheugen veroorzaken.

In dit artikel geven we u het perfecte ijsthee-recept. Het houdt je gehydrateerd en verhoogt de gezondheid. Je hebt wat kurkuma, honing en gember nodig.

Kurkuma is een krachtige specerij en een extreem gezond voedsel. Het voorkomt en behandelt ziekten. Curcumine, het actieve ingrediënt in dit kruid, optimaliseert de hersenfunctie en de functie van het endotheel, de bekleding van uw bloedvaten, normaliseert de bloeddruk en stolling, vermindert het risico op dementie, beroerte en de ziekte van Alzheimer.

Honing is rijk aan antioxidanten en biedt meerdere voordelen. Het heeft het vermogen om cellulaire schade en hersencelverlies te voorkomen. Dit natuurlijke product verhoogt de immuniteit, behandelt infecties, reguleert hormonen en brengt uw gezondheid op een optimaal niveau.

Gember is sterk dankzij zijn gingerols. Het verhoogt de gezondheid van het hart, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt de oxidatie van LDL-cholesterol. Gember kan ook de ontwikkeling van atherosclerose voorkomen.

ingrediënten:

4 tl gedroogde biologische kurkuma
¼ kopje honing
4 tl gedroogde gember
1 theelepel zwarte peper
1 kop water
Voorbereiding

Voeg je specerijen en water toe aan een kleine pot. Breng de vloeistof aan de kook, zet het vuur laag en laat een paar minuten sudderen. Haal de pan van het vuur, laat het een beetje afkoelen en roer je honing in. Laat de thee een uur of overnacht trekken. Zeef het met een gaas.

Bewaar je thee in de koelkast en drink deze de hele dag door.

Bronnen:

Healthy Food House
EHealthPassion

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 2-ingrediënten zelfgemaakte siroop voor het stoppen van hoest en het verwijderen van slijm uit de longen
Next Waarom artsen nu waarschuwen voor het routinematig behandelen van milde problemen met de schildklier

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Apothekers willen dit GEHEIM houden! Eet hiervan dagelijks 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen verstopte aderen en hoge bloeddruk

Luister naar dit artikel Het mengsel dat we vandaag voorstellen, bevat drie krachtige, natuurlijke ingrediënten, en het helpt om verkoudheden, infecties en cardiovasculaire problemen te bestrijden. Steun Health Bytes: alleen via

middeltjes

11 voedselsoorten die helpen je lever te reinigen

Luister naar dit artikel Bewerkt voedsel in je dieet, dagelijkse stress op werk en thuis en omgevingsvervuiling – allemaal redenen dat je lever overuren draait, waardoor zijn normale en goede

middeltjes

Heb je last van een droge kriebel hoest? Dit middel zal je er van af helpen!

Luister naar dit artikel Het is belangrijk veel vloeistof te drinken die op kamertemperatuur staat. Zo houd je je lichaam gehydrateerd en verzacht je irritaties in de keel. Daarnaast is