Recept voor het klaarmaken van de paardebloemsiroop – bezit de genezende krachten om hepatitis, kanker, nier- en leverziekten te behandelen (video)

Recept voor het klaarmaken van de paardebloemsiroop – bezit de genezende krachten om hepatitis, kanker, nier- en leverziekten te behandelen (video)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Paardebloemen worden al vele jaren vaak op grote schaal gebruikt vanwege de krachtige helende eigenschappen voor verschillende gezondheidsproblemen.

Het bevat de kracht om de lever te reinigen, de hele productie van gal aan te moedigen, het cholesterolgehalte in evenwicht te brengen, allergieën te verlichten en kan zelfs de zwangere vrouwen en vrouwen in de menopauze helpen om gemakkelijker om te gaan met alle symptomen.

Wanneer is de beste tijd om paardebloemen te oogsten? De periode voor het plukken van paardenbloem is het begin van de lente, vooral ergens rond april, en je moet ervoor zorgen dat je het oogst van gebieden die niet vervuild zijn.

Zorg er ook voor dat u onthoudt dat de stam van cruciaal belang is, vooral vanwege het vermogen om diabetes te behandelen, het metabolisme te verbeteren, het bloed te reinigen en zelfs te helpen bij het oplossen van sommige maagproblemen.

Naast dit alles, zijn de bladeren ook rijk aan vitaminen en vormen ze een geweldige aanvulling op salades en andere maaltijden als je behoefte hebt aan wat afvallen of het lichaam op de juiste manier wilt voeden.

De bloemen kunnen goed zijn voor het bereiden van een natuurlijke siroop. Dit zal uitstekend zijn voor het spijsverteringsstelsel, het bloed en kan hoest ook verlichten.

Hoe paardebloem siroop te maken

Om dit te bereiden zult u 400 gele paardebloembloemen, 4 gesneden sinaasappelen, 4 gesneden citroenen en drie liter water nodig hebben. Breng voor het bereidingsonderdeel alle ingrediënten samen in water en laat deze 24 uur staan om te weken.

Na deze periode, meng je twee kopjes suiker/honing en kook je de hele inhoud tot het dik wordt, en dan zet je gewoon het vuur uit en giet je de siroop in gesteriliseerde potten. Consumeer slechts een theelepel ervan en het kan je helpen om hoest, bronchitis en verkoudheid te behandelen.

Hoe paardebloem thee te bereiden

Voor de ingrediënten heb je een half theelepeltje fijngehakte paardebloembladeren, een kopje water en een theelepel honing nodig (deze is optioneel).

Voor de bereiding kook het water en voeg eenvoudig de bladeren toe en bedek de inhoud gedurende een periode van vijf minuten. Zorg er vervolgens voor dat je het in een kopje doet. Voeg wat honing toe als je dat wilt en geniet van de zoetheid!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Wrijf deze vingers gedurende 1 minuut en zie wat er met je lichaam gebeurt (video)
Next Maak alle natuurlijke zelfgemaakte producten met kokosolie.

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Natuurlijke behandeling van cysten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Als je zout in een sok doet en vervolgens in een pan verwarmt, wat dat vervolgens doet? Geweldig!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Zo maak je Gember Water om migraine, brandend maagzuur, gewrichts- en spierpijn te behandelen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat