Last van snurken? Dit is het perfecte middeltje om het op natuurlijke wijze te stoppen!

Last van snurken? Dit is het perfecte middeltje om het op natuurlijke wijze te stoppen!

Luister naar dit artikel

Snurken, maar liefst de helft van de mensen heeft er wel eens last van. Vervelend voor jou, maar misschien wel vervelender voor de mensen om je heen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maar niet getreurd, er zijn meerdere tips om snurken tegen te gaan en ook middeltjes die op natuurlijke wijze snurken laten stoppen.
Hoewel sommige mensen maar lichtjes snurken en alleen af en toe, kan snurken in andere gevallen juist zo ernstig worden dat mensen gedwongen worden om hun dokter te raadplegen om vast te stellen of het gesnurk veroorzaakt wordt door obstructief Mslaapapneusyndroom.

Wat kun je hier tegen doen?

Dit natuurlijke middel om gesnurk te behandelen bestaat uit ingrediënten als citroen, gember, wortels en appels. De voedzame eigenschappen van deze ingrediënten versnellen het herstel van verschillende ademhalingsziekten.

Het vitamine C-gehalte in dit middel kan helpen om het immuunsysteem sterker te maken en de aanwezigheid van micro-organismen die verkoudheid, griep en congestie veroorzaken te verminderen.

Wat heb je hier voor nodig?

½ citroen
1 stukje gember
2 appels
2 wortels
½ kop water

Hoe maak je het?
Eerst was je de gember en snijd je hem in kleine stukjes. Daarna schil je de wortels en snijd je ze in kleine schijfjes. Je was de appels en haalt het klokhuis eruit. Doe alle ingredienten bij elkaar, samen met het water en het sap van de citroen. Meng dit allemaal in de blender. Mix het een paar minuten zodat alles goed door elkaar is gemengd.

Drink dit elke dag een uurtje voor het slapen gaan! Veel mensen hebben hier baat bij, het kan in ieder geval geen kwaad want het is natuurlijk ook een top drankje qua gezondheid!

https://www.youtube.com/watch?v=I_rzNRaUpgc
Heb jij hier ook iets aan gehad? Vergeet het bericht niet even te delen met de medemens, veel snurkers (en partners) zullen hier blij van worden!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Heeft het eigenlijk wel zin om vitaminepillen te slikken?
Next Ook zo vaak last van kalk in de douche? Met dit middel ben je er super makkelijk vanaf!

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Tong verbrand? Met deze tips verzacht je de pijn!

Luister naar dit artikel Je hebt net een slok van die te hete thee genomen of een hapje van een kroket die net uit de frituur komt. Soms kan je

middeltjes

20 wetenschappelijk bewezen manieren om je cholesterol natuurlijk te verlagen

Luister naar dit artikel In Nederland gebruiken ongeveer 1,5 miljoen mensen dagelijks cholesterolverlagers, de zogenaamde statines (1). Artsen grijpen in een 6 minuten consult vaak meteen direct naar de medicatie, zonder

middeltjes

Het reinigt het lichaam, versterkt het hart, geneest de urineleiders en heet pompoenolie

Luister naar dit artikel Iedereen die het heeft geprobeerd weet dat pompoenolie vele voordelen heeft bij de behandeling van vele ziekten. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift