Slaapproblemen? Van dit natuurlijke drankje kan je weer heerlijk slapen!

Slaapproblemen? Van dit natuurlijke drankje kan je weer heerlijk slapen!

Luister naar dit artikel

kan je maar niet in slaap vallen, wat je ook probeert? ViralFood heeft goed nieuws, wij hebben een slaapmiddel gewoon dat ook nog eens superlekker is. Lees snel verder!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers zijn erachter gekomen dat je van twee glazen pure kersensap sneller en dieper in slaap valt. Nu zal je vast denken, hoe kan dit dan. Het mega gezonde sapje bevat van nature melatonine en tryptofaan. Deze stofjes zorgen ervoor dat je sneller in slaap valt, maar ook (en daar zijn we nog gelukkiger mee) langer doorslaapt.

Ook werkt het sapje heel goed tegen een kater.

Hoe werkt dit?
Drink overdag een een glas puur kersensap een ongeveer twee uur voordat je naar bed gaat.

Je kunt pure kersensap krijgen bij biowinkels, maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken!

Wij zijn benieuwd of je dit ook gaat proberen? Slaap lekker alvast!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 12 miljoen vrouwen negeren deze symptomen voor een schildklieraandoening!
Next Wonder drankje - Geen pijn meer In 1 Week (gewrichten, benen en rug)!

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Knoflooksiroop tegen astma

Luister naar dit artikel Knoflook heeft veel geneeskrachtige eigenschappen. Dit is een natuurlijk middel tegen astma, heesheid, hoest, ademhalingsmoeilijkheden en bijna alle longaandoeningen.  3 hele knoflookbollen (ja echt!) , 6

Onderzoek

Hoe u uw slagaders kunt reinigen met één eenvoudige vrucht

Luister naar dit artikel De toekomst van preventie en behandeling van hart- en vaatziekten zal niet in je medicijnkastje liggen, maar in je keukenkastje of in je achtertuin die aan

middeltjes

Drie-Kruiden Combo verbetert chronische knieartrose

Luister naar dit artikel Kurkuma-extract, in combinatie met gingerols in gember en piperine in zwarte peper, is veelbelovend voor het aanpakken van artrose, met resultaten die vergelijkbaar zijn met die