Ook zo vaak last van kalk in de douche? Met dit middel ben je er super makkelijk vanaf!

Ook zo vaak last van kalk in de douche? Met dit middel ben je er super makkelijk vanaf!

Luister naar dit artikel

Het is natuurlijk prachtig, van die glazen mooie douchedeuren. Maar praktisch is het niet echt.. Binnen de kortste keren heb jij er kalkaanslag op zitten en dat is niet echt lekker schoonmaken. Soms ben ik letterlijk uren bezig.. Maar met deze geweldige tip is dat voortaan niet meer het geval!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoe los je dit probleem makkelijk en effectief op?

Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem dat vaak op glazen wanden en kranen terug te vinden is. Als we gaan douchen en we reinigen de cabine niet op tijd, zal het kalk dat in het leidingwater zit zich gaan nestelen op diverse plekken. Dit is erg onhygiënisch en de cabine zal er dof uitzien. Gelukkig ben je er zo vanaf!

Het antwoord: WD40

Het enige dat je nodig hebt om dit probleem op te lossen, is wat WD40 en een doek die niet pluist. Zorg ervoor dat je je cabine één keer goed reinigt zodat alle kalk verdwenen is. Spuit hierna wat WD40 op de plekken waar kalkaanslag zich vaak nestelt. Laat het middeltje even inwerken, spoel het hierna af en wrijf het droog met de doek. Door je glazen deuren in te vetten met WD40 zal dit een beschermlaagje worden. Hierdoor kan de kalkaanslag zich niet meer nestelen op de deuren. Eenvoudiger kan toch haast niet!?

Heb jij veel aan deze tip gehad? DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Last van snurken? Dit is het perfecte middeltje om het op natuurlijke wijze te stoppen!
Next Slapen, de basis van je gezondheid

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze Chinese gezichtskaart onthult waar je lichaam mee vecht

Luister naar dit artikel De huid is ons grootste orgaan, en als zodanig kan het talloze ziekten aangeven. Meestal zijn huidproblemen een aanwijzing voor ernstige gezondheidsproblemen. De Chinese alternatieve geneeskunde

Overig

Het effect van neurotoxinen uit amalgaamvullingen

Luister naar dit artikel De aanvaardbare dagelijkse hoeveelheid kwik is door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO vastgesteld op 43 microgram bij 70 kilogram lichaamsgewicht. Deze norm kan gemakkelijk worden overschreden bij dragers

Overig

Bijna één kind op zeven ademt vervuilde lucht in: dit doe je er zelf aan

Luister naar dit artikel Wereldwijd ademt één kind op zeven vervuilde lucht in. Uit een eerder internationaal rapport bleek ook al dat de lucht in België de 1 op na