Kankercellen sterven af door deze revolutionaire behandeling met geluidsgolven

Kankercellen sterven af door deze revolutionaire behandeling met geluidsgolven

Luister naar dit artikel

Britse artsen hebben een revolutionaire medische ontdekking gedaan. Met behulp van geluidsgolven kunnen ze kankerweefsel doden zonder de patiënt te opereren.
Hoofdonderzoeker Gail Ter Haar van het Institute of Cancer Research (ICR) zei dat de technologie enorm veel potentie heeft. In de toekomst hopen de onderzoekers ultrageluid te gebruiken tegen prostaat- en borstkanker en andere kwaadaardige tumoren.
De 52-jarige Moira Baker (niet haar echte naam) werd in 2013 gediagnosticeerd met borstkanker. Chemo- en radiotherapie leken niet te helpen. Ondertussen had ze wel last van ondraaglijke pijn. De artsen lieten haar deel uitmaken van een klinisch onderzoek naar ultrageluid.
Baker zei dat de procedure haar leven heeft veranderd en haar in staat stelde om weer alledaagse taken uit te voeren. Ultrageluid wordt al gebruikt bij bijvoorbeeld het maken van een echo. Op hogere frequenties kan ultrageluid cellen en weefsel vernietigen.
Ter Haar legde uit dat ze de cellen verhitten tot 55 graden Celsius. Tijdens deze beeldgestuurde behandelmethode wordt weefsel verhit met geconcentreerd ultrageluid. De techniek wordt ook gebruikt om tumoren tot op de millimeter nauwkeurig weg te branden. Tot dusver zijn al acht patiënten met uitzaaiingen verlost van hun pijn.

[Guardian]


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf
Next Ontdek 5 grote voordelen van Papaya Zaden

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Nieuwe studie is “IJzingwekkend commentaar” over de toekomst van antibiotica

Luister naar dit artikel De gezondheidszorgmarkt ondersteunt geen nieuwe antibiotica die worden gebruikt voor de behandeling van enkele van ‘s werelds gevaarlijkste, meest geneesmiddelresistente’ superbugs ‘, volgens een nieuwe analyse

Nieuws

Hepatitis E in leverworst en paté gevonden. Zwangere vrouwen uitkijken!

Luister naar dit artikel Veel van de leverworsten en patés zijn positief getest op hepatitis E-infectie. Zo meldt bloedbank Sanquin. Mensen met een verlaagde weerstand of die een transplantatie moeten

Onderzoek

Uit grootschalig onderzoek blijkt dat het maskeren van studenten ondoelmatig is en een vorm van kindermishandeling

Luister naar dit artikel Een dataset genaamd het “COVID-dashboardproject” heeft onthuld dat het dwingen van kinderen om de hele dag een masker te dragen op school een zinloze exercitie is en kindermishandeling.