Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf

Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Landon Riddle werd op 2-jarige leeftijd gediagnosticeerd met leukemie. Artsen zeiden dat hij waarschijnlijk nog maar een paar dagen zou leven. Landon leeft echter nog steeds.
Het jongetje had acute lymfatische leukemie, kanker van de witte bloedcellen die het meest voorkomt bij kleine kinderen. “Zijn hele borst zal vol tumoren, waardoor hij niet kon ademhalen,” herinnert zijn moeder Sierra zich. “Hij onderging chemotherapie, maar de artsen vertelden ons dat hij het waarschijnlijk niet zou overleven.”
Na twee maanden chemotherapie werd Landon erg ziek en kon hij niet eten. Hij gaf 50 keer per dag over en de artsen gaven de hoop langzaam maar zeker op. De oma van Landon kwam met het idee om het jongetje te behandelen met cannabisolie.
“We deelden onze zorgen met het medische team in Utah en zagen lijdzaam toe hoe Landon bij ieder medicijn verder achteruit ging,” zei Sierra. “Toen kwam mijn moeder op het internet cannabisolie tegen.”
Het gezin verhuisde van Utah naar Colorado, waar behandelingen met cannabisolie legaal zijn. Binnen enkele dagen begon Landon minder vaak over te geven en kon hij weer eten. Toen werd begonnen met de behandelingen, nam het aantal witte en rode bloedcellen in het lichaam van Landon drastisch toe.
“We waren zo blij dat cannabis weer een glimlach op zijn gezicht bracht,” schreef Sierra tijdens de behandeling op haar blog. “Het ging steeds beter met Landon! Het was alsof er een wonder was geschied. Hij glimlachte weer en begon weer te eten. Het is verschrikkelijk dat mensen worden opgepakt omdat ze voor cannabis kiezen in plaats van farmaceutische middelen.”
In 2014 kregen Sierra en Landon het aan de stok met de artsen. De moeder zei dat de situatie van haar zoontje na de behandeling met medicinale cannabis zo erg was verbeterd dat chemotherapie niet meer nodig was. Het ziekenhuis dacht daar duidelijk anders over.
De meeste ziekenhuizen en artsen erkennen dat cannabis mogelijk helpt de symptomen te verzachten, maar geloven niet dat het kanker kan bestrijden. Toch heeft Sierra ervoor gekozen haar zoon, die in remissie is, niet opnieuw te onderwerpen aan chemotherapie.

[First to Know via CNN]


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Toch maar niet dagelijks puree uit zakje
Next Kankercellen sterven af door deze revolutionaire behandeling met geluidsgolven

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Covid-sterfgevallen kelderen nadat Mexico-Stad ivermectine heeft geïntroduceerd, ziekenhuisopnames met 76% gedaald

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Gezondheid ALARM: Titaandioxide in onze voedselvoorziening verhoogt het risico op kanker en dementie, rapporteren wetenschappers

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

10 TEKENEN VAN EEN VITAMINE D TEKORT

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat