Kanker is honderd procent te genezen binnen in 1 a 2 Maanden. Artsen wordt het zwijgen opgelegd!

Kanker is honderd procent te genezen binnen in 1 a 2 Maanden. Artsen wordt het zwijgen opgelegd!

Luister naar dit artikel

Dit is zeer belangrijk voor iedereen om te weten. KANKER is te genezen. Oncologische zorg is een biljoen dollar industrie. Denk je echt dat ze dat zonder slag of stoot op gaan geven? Yeah right. Kanker is allange tijd te genezen en als gevolg van deze zieke en agenda van de pharmaceutische industrie zijn er miljoenen gestorven en triljoenen zijn verspild. Er zijn talrijke gevallen in de gehele Amerikaanse geschiedenis waar de FDA willens en wetens mensen vergif heet gegeven. We weten dat ze er alles aan doen om veel geld te maken en naaien dan het volk een oor aan op hetzelfde moment. Word alstublieft wakker!

Dr. Leon Coldwell is gestopt door de federale regering in zijn voortgang bij het genezen van kanker.
“Aangezien alle 7 broers en zussen van mijn moeder kanker hadden, evenals mijn grootmoeder , welke is gestorven aan kanker, en zelfs mijn vader en stiefvader aan kanker zijn gestorven, kan ik je vertellen dat ik zeker weet dat niemand anders de hoeveelheid ervaring met kanker heeft, die ik heb. Ik heb het gezien als familielid, zoon en kleinzoon van het begin tot het mijn familieleden vermoorde.
In mijn tijd heb ik meer dan 35.000 patiënten gezien en hebben meer dan 2,2 miljoen seminar deelnemers die mij hebben aangeschreven hebben, mij hun opmerkingen en levensverhalen gestuurd. Ik heb meer dan 7 miljoen lezers van mijn nieuwsbrieven en rapporten. Ik ben de dokter, die naar de mening van vooraanstaande deskundigen, het hoogste kanker genezingsratio heeft in de wereld.
Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat ik ten minste 90% van alle patiënten met kanker kan genezen als ik buiten het juridische platform om kon werken met deze mensen op de “Dr Coldwell manier.”
Zolang de patiënt bereid is en nog steeds in staat om te doen wat nodig is en geen operatie, chemotherapie of bestraling heeft gehad, is er geen reden dat kanker niet kan worden genezen bij de meeste mensen. Ik weet zeker dat ik ze kon genezen binnen enkele weken of een paar maanden. Maar omdat de wet en degenen die geld te verdienen door uw lijden en zelfs de dood mij niet toe laten om u te behandelen op de manier die ik ken, welke resultaten zou opleveren, en ik wettelijk niet eens mag vertellen wat u moet doen of juist niet moet doen.
Dat is hoe de medische en farmaceutische industrie hun Biljoen Dollar kanker Industrie beschermt. Zij zorgen ervoor dat politici wetten opleggen die burgers doden of ze op zijn minst ziek maken, en wetten die ervoor zorgen dat ze niet kunnen worden genezen.
Ze worden alleen maar behandeld met methodes die leiden tot meer ziekte en uiteindelijk tot de dood. Door de giftige, gevaarlijke en moorddadige behandelingen.
“Lees meer op: http://drleonardcoldwell.com/only-answer-to-cancer/ ALLE kanker kan worden genezen in 2-6 weken:

Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Peterselie verbinding doodt 86% van longkanker-cellen
Next Appels kunnen levensverwachting verhogen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Acteur Mark Ruffalo haalt uit naar Monsanto: “Jullie vergiftigen mensen”

Luister naar dit artikel Begin deze maand werd de Amerikaanse acteur Mark Ruffalo voor het tv-programma CBS This Morning geïnterviewd over de nieuwe film Spotlight. Vlak voor het interview zag

Overig

Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

Luister naar dit artikel “We hebben een pandemie van angst, geen pandemie van het virus.” Dr. Elizabeth Lee Vliet is lang niet de enige die zich zo voelt. Elke dag

Vaccinaties

WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

Luister naar dit artikel Zal een COVID-19-vaccin ons terugbrengen naar een gevoel van “normaliteit”, de wereldwijde pandemie onderdrukken en een einde maken aan een van de ergste jaren in de