Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

“We hebben een pandemie van angst, geen pandemie van het virus.” Dr. Elizabeth Lee Vliet is lang niet de enige die zich zo voelt. Elke dag worden meer mensen wakker met het besef dat er iets vreselijk mis gaat, vooral in onze ziekenhuizen. Inmiddels is algemeen bekend dat COVID-patiënten die aan de beademing belanden, extreem lage overlevingskansen hebben. Maar ondanks de verschrikkelijke uitkomst gebruiken ziekenhuizen actief beleid en protocollen om mensen tot beademing te dwingen.
Velen zijn zich er ook van bewust dat patiënten die met COVID op de spoedeisende hulp verschijnen, systematisch veilige en effectieve vroege behandelingsopties worden ontzegd. In plaats van de zorg te krijgen die ze nodig hebben, worden patiënten naar huis gestuurd en verteld dat ze moeten terugkeren als ze erger worden. Helaas gaan de meeste artsen en gezondheidswerkers mee met de onrechtvaardigheden binnen de instellingen, waardoor de kloof tussen gezondheidszorg en het vertrouwen van het publiek groter wordt.
Maar gelukkig zwijgen niet alle artsen. Dr. Vliet is zo’n zorgverlener wiens moed om te spreken levens kan redden.

GECENSUREERD: Dappere arts legt het bedrog van “COVID-sterftecijfer” bloot dat de reguliere media gebruiken om angst te creëren en de pandemie aan te drijven

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de schokkende uitleg van Dr. Vliet.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Natuurlijke behandeling voor geblokkeerde eileiders
Next Corruptie van het peer-review- en publicatieproces: "Follow the Silence"

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

VIDEO: Topman Pfizer wordt klokkenluider en vertelt de waarheid over de farmaceutische industrie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Sterke toename tumoren bij zeedieren in Stille Oceaan | VS en media negeren radioactiviteit van Fukushima

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Hoe we langzaam worden vergiftigd door alledaagse producten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat