Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

Luister naar dit artikel

“We hebben een pandemie van angst, geen pandemie van het virus.” Dr. Elizabeth Lee Vliet is lang niet de enige die zich zo voelt. Elke dag worden meer mensen wakker met het besef dat er iets vreselijk mis gaat, vooral in onze ziekenhuizen. Inmiddels is algemeen bekend dat COVID-patiënten die aan de beademing belanden, extreem lage overlevingskansen hebben. Maar ondanks de verschrikkelijke uitkomst gebruiken ziekenhuizen actief beleid en protocollen om mensen tot beademing te dwingen.
Velen zijn zich er ook van bewust dat patiënten die met COVID op de spoedeisende hulp verschijnen, systematisch veilige en effectieve vroege behandelingsopties worden ontzegd. In plaats van de zorg te krijgen die ze nodig hebben, worden patiënten naar huis gestuurd en verteld dat ze moeten terugkeren als ze erger worden. Helaas gaan de meeste artsen en gezondheidswerkers mee met de onrechtvaardigheden binnen de instellingen, waardoor de kloof tussen gezondheidszorg en het vertrouwen van het publiek groter wordt.
Maar gelukkig zwijgen niet alle artsen. Dr. Vliet is zo’n zorgverlener wiens moed om te spreken levens kan redden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


GECENSUREERD: Dappere arts legt het bedrog van “COVID-sterftecijfer” bloot dat de reguliere media gebruiken om angst te creëren en de pandemie aan te drijven

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de schokkende uitleg van Dr. Vliet.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Natuurlijke behandeling voor geblokkeerde eileiders
Next Corruptie van het peer-review- en publicatieproces: "Follow the Silence"

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

5 snacks die ernstige ADHD, zenuwstelsel, bloed en nierschade veroorzaken

Luister naar dit artikel Kinderen hebben tegenwoordig een volledig schema, net als volwassenen. Van muzieklessen, naschoolse activiteiten, tutoring-sessies en speeldata met vrienden. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Nieuws

Bijna vermoord door het ziekenhuis (video)

Luister naar dit artikel Dat dit zo zou zijn, bleek niet afgelopen januari toen George Pickering II, gewapend met een pistool, op weg ging naar het ziekenhuis. We schreven onlangs

Overig

Ouderen krijgen boete als ze te vaak vallen

Luister naar dit artikel Zorginstellingen laten ouderen soms tientallen euro’s extra betalen als ze vaker dan drie keer per jaar na een val de alarmknop indrukken. Dat schrijft het AD.