Big Pharma krijgt seizoensgebonden griepprikken OPNIEUW verkeerd – hoe wordt dit beschouwd als ‘evidence-based medicine?’

Big Pharma krijgt seizoensgebonden griepprikken OPNIEUW verkeerd – hoe wordt dit beschouwd als ‘evidence-based medicine?’

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het is weer “griepseizoen”, wat betekent dat je waarschijnlijk levensgrote grim reapers tegenkomt die vaccinspuit sessies  bij je plaatselijke apotheek houden, evenals echte griepprikken die, zoals altijd, niet echt werken.

Volgens rapporten bevatten de nieuwste batch griepprikken voor het griepseizoen 2019-2020 virale stammen die niet eens overeenkomen met die waarvan gezondheidsdeskundigen verwachten dat deze zullen circuleren – wat betekent dat tientallen miljoenen mensen met chemische stoffen zullen worden volgespoten, met cocktails die absoluut niets doen om hen tegen griep te beschermen.

Twee van de vier virale stammen die werden gekozen voor dit huidige griepseizoen – A / H3N2 en B / Victoria – “kunnen niet goed zijn”, schrijft Matthew Herper voor StatNews.com, die eraan toevoegt dat het maken van een nauwkeurige voorspelling over welke soorten circuleren is “nooit een gemakkelijke zaak is.”

Beschreven door influenza-epidemioloog Dr. Danuta Skowronski als een “mismatch” op basis van welke stammen eerder in het zuidelijk halfrond circuleerden tijdens het winterseizoen, betekent het gebruik van deze twee virale stammen in de griepprikken die nu op het noordelijk halfrond worden toegediend dat westerlingen op zijn best minimale bescherming tegen de griepsoorten die hier circuleren kunnen verwachten.

“Ik denk dat de selecties van vaccinsoorten door het WHO-comité duidelijk belangrijk zijn voor het zuidelijk halfrond, maar ze zijn ook signalen voor ons omdat ze hun beslissingen baseren op wat ze op dit moment overheersen op het wereldwijde niveau”, werd Skowronski, die werkt voor het British Columbia Centre for Disease Control in Vancouver, geciteerd.

De vaccinnatie deep state houdt NOG STEEDS vol dat griepprikken ‘veilig’ en ‘effectief’ zijn

Als je in de loop van de jaren onze artikelen over griepprikjes hebt gevolgd, weet je al dat vaccin “mismatches” op dit moment bijna routine zijn. Vorig jaar bleken de standaard griepprikken aanbevolen door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) “vrijwel waardeloos” en een “grote teleurstelling” vanwege een vermeende wilde soort die zogenaamd “opdook” halverwege het afgelopen griepseizoen. ”

Overigens is alles tussen aanhalingstekens geschreven door de Associated Press (AP), waaruit blijkt dat zelfs de reguliere media nu worden gedwongen te erkennen dat griepprikken in feite elk jaar een “mismatch” zijn – wat betekent dat ze niet werken.

Maar zelfs als griepprikken keer op keer mislukken, blijft de vaccinatie deep state volhouden met beweringen dat griepprikken nog steeds belangrijk zijn voor de’volksgezondheid’ en dat mensen ze toch moeten krijgen, zelfs als ze niet echt werken.

Scott Hensley, universitair hoofddocent microbiologie aan de Universiteit van Pennsylvania, gaf onlangs toe dat griepcirculatie ‘moeilijk te voorspellen is en griepvirussen voortdurend regels overtreden die we voor hen proberen vast te stellen’, wat eigenlijk een erkenning is dat de zogenaamde ‘ wetenschap ‘ nog steeds geen volledig inzicht heeft in de manier waarop de natuur werkt.

Maar Hensley zorgde ervoor dat ze nog steeds griepprikken op het publiek pushen, stellende dat griepprikken “vaak beschermen tegen ernstige ziekten, zelfs wanneer … ze niet bij elkaar passen.”

Met andere woorden, de wetenschap begrijpt virologie niet echt zoals ze beweert dat het doet omdat de natuur op een grappige manier de laboratoriumjassen te slim af is. Maar je moet nog steeds je griepprik krijgen omdat het nog steeds bescherming biedt, zelfs als dat niet het geval is.

Dit is wat de moderne wetenschap is geworden, voor het geval je het nog niet hebt gemerkt: een pot geld die geen logische betekenis heeft, hoe je het ook probeert te scheeftrekken. Maar we moeten allemaal gewoon luisteren naar wat de autoriteiten zeggen, omdat ze mooie titels naast hun naam hebben en het grote geld verdienen, waardoor ze blijkbaar automatisch slimmer zijn dan de rest van ons.

Bronnen:

StatNews.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Studie bevestigt hoe natuurlijke kruidenmiddelen hoge bloeddruk behandelen
Next 13 gezondheidsgevaren van straling van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat