Pandemie was een Trojaans paard voor de COVID-19-prik, volgens een eerstelijnsarts

Pandemie was een Trojaans paard voor de COVID-19-prik, volgens een eerstelijnsarts

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het verplicht stellen van de COVID-injectie (een medicijn zonder veiligheidsgegevens op de lange termijn) voor jonge schoolkinderen, het dreigen met verlies van werk, professionele licenties en beweging in een vrije samenleving omdat ze geen medische procedure krijgen, en andere flagrante dwangbedreigingen zijn nu gemeengoed in pandemie-tijdperk Amerika. Ondertussen lijken media en overheidsfunctionarissen erop uit om het publiek te gaslighten en erop aan te dringen dat het zoveel mogelijk mensen geïnjecteerd krijgen met de mRNA-prik de enige uitweg is uit deze pandemie.
Hoewel u het misschien niet eens bent met haar mening, deelde een arts onlangs haar alternatieve kijk op de huidige pandemische crisis.

“De hele pandemie was een Trojaans paard:” Houston-dokter luidt de klok over de wereldwijde push voor COVID-injectie, zegt dat er “sinistere” dingen gebeuren

In een interview in oktober 2021 met The Gateway Pundit, zegt de controversiële dokter in de frontlinie, Dr. Stella Immanuel, die ook dominee is, dat ze gelooft dat de “hele pandemie een Trojaans paard voor vaccins was”, in een knipoog naar het beroemde Griekse verhaal dat tegenwoordig wordt gebruikt om kwaadaardige pogingen weer te geven om in het geheim een individu of groep individuen te ondermijnen met behulp van schijnbaar legitieme middelen.
“Vanaf de eerste dag heb ik het altijd gezegd,” vervolgt Dr. Immanuel, “COVID-19 is volledig te behandelen en volledig te voorkomen, en er is geen reden voor u om een vaccin te geven voor een ziekte die volledig behandelbaar en volledig te voorkomen is.”
De Kameroen-Amerikaanse arts is van mening dat deze vaccins ervoor zorgen dat mensen “genetisch gemodificeerd” worden en dat reguliere functionarissen in de tussentijd onvermoeibaar hebben gewerkt om veelbelovende COVID-therapieën zoals ivermectine en hydroxychloroquine te onderdrukken. “Ze willen 7 miljard mensen bang maken, en ze willen dat we allemaal geprikt worden, ze willen dat we allemaal corrupt worden.”
Dr. Immanuel zet ook vraagtekens bij de overduidelijke hypocrisie die tijdens de pandemie hoogtij viert wanneer ze zegt: “Mensen in het Witte Huis krijgen geen mandaat, werknemers van de CDC krijgen geen mandaat, veel democratische wetgevers krijgen geen mandaat om vaccins te nemen, en mensen die voor Pfizer werken, krijgen geen mandaat. Waarom wordt het voor het grote publiek verplicht gesteld? Waarom proberen ze vaccins te geven aan kinderen die nauwelijks COVID krijgen?”

Ondertussen, in China: het bewijs neemt toe dat COVID-19 in het Aziatische land circuleerde LANG voordat Chinese functionarissen het nieuws over de pandemische ziekte gaven

De laboratoriumlektheorie voor de oorsprong van COVID-19 werd vroeger een samenzweringstheorie genoemd, maar nu wordt er serieus over nagedacht door wetenschappers en medische experts.
Vandaag de dag zien we steeds nieuwe vragen uit China komen. Mediakanalen melden momenteel dat een Australisch cyberbeveiligingsbedrijf in de zomer van 2019 bewijs had geleverd dat COVID-19 “zich virulent verspreidde in Wuhan”, MAANDEN voordat Chinese functionarissen de uitbraak aan de wereld meldden.
Het Australische bedrijf Internet 2.0 heeft gegevens gepubliceerd die suggereren dat er een “opmerkelijke, significante en abnormale” toename was van PCR-tests die in de tweede helft van 2019 werden gekocht, voornamelijk door vier instellingen: het People’s Liberation Army Airborne Army Hospital, het Wuhan Institute of Virologie, de Wuhan University of Science and Technology en de Hubei Province Districts Centers for Disease Control and Prevention.
Het is misschien niet verwonderlijk dat het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken deze gegevens heeft betwist.
Bronnen: Thegatewaypundit.comBloomberg.comIndependent.co.uk

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Corruptie van het peer-review- en publicatieproces: "Follow the Silence"
Next Duitse arts zegt dat coronavaccins 'geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam' zijn

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Ingrediënten vaccinaties veroorzaken groei tumoren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Longkanker wordt veroorzaakt door fijnstof, niet door roken !

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Dit is wat je nodig hebt ter Controle wanneer je een fles Water koopt!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat