Gevaccineerde mensen bleken 600% meer kans te hebben om te overlijden aan covid “varianten” dan niet-gevaccineerde mensen

Gevaccineerde mensen bleken 600% meer kans te hebben om te overlijden aan covid “varianten” dan niet-gevaccineerde mensen

Luister naar dit artikel

Degenen die zijn geïnjecteerd tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) hebben meer dan zes keer meer kans om te overlijden aan een circulerende “variant” zoals “Delta” dan niet-gevaccineerde mensen die gewoon nee zeggen tegen vreemde experimentele medicijnen van Tony Fauci en de regering.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Uit nieuwe gegevens die vrijdag door Public Health England zijn gepubliceerd, blijkt dat degenen die het gif voor het Chinese virus hebben ingenomen, vergeleken met niet-gestoken mensen, veel meer kans hebben om een ondraaglijke dood te sterven bij blootstelling aan een van de vele varianten van de Wuhan-griep die de media zeggen dat ze zich verspreiden.

Het blijkt dat experimentele chemicaliën voor gentherapie het menselijk immuunsysteem vatbaarder maken voor een plotselinge dood bij blootstelling aan ziektekiemen dan wanneer dat immuunsysteem eenvoudig met rust zou worden gelaten om zijn werk op natuurlijke wijze te doen zonder farmaceutische interventies.

Onder de titel “SARS-CoV-2-varianten van zorg die worden onderzocht in Engeland, technische briefing 16”, laat een paper over de gegevens zien dat varianten van het Chinese virus om te beginnen vrijwel geen probleem is, aangezien de overgrote meerderheid van de mensen die ze tegenkomen, het niet eens weten.

De paar die uiteindelijk sterven met een variant, hadden meer dan waarschijnlijk de injectie al gehad, blijkt uit onderzoek. De nog meer schaarse enkelingen die de injectie niet kregen en toch sterven nadat ze “positief” waren getest, hadden meer dan waarschijnlijk een verzwakt immuunsysteem of een ander gezondheidsprobleem zoals hartaandoeningen of obesitas.

De meeste mensen hebben nul procent kans om te overlijden aan een “variant” van het Chinese virus

Public Health England geeft zelfs toe dat het risico om te overlijden aan een variant van het Chinese virus uitzonderlijk laag is, vooral als een persoon de prik niet heeft gin m,,m,m,mekregen. Degenen die de prik nemen, hebben veel meer kans om te lijden en te sterven, zo blijkt, wat blijkbaar met het territorium gepaard gaat wanneer ze proberen “veilig” te blijven.

Toch voeren de nepnieuwsmedia de propaganda over de verspreiding van varianten op, noemen het de vijfde of zesde of in welke “golf” we nu ook zijn, terwijl ze er bij het publiek op aandringen om zo vaak als nodig is te worden geïnjecteerd om ” de curve af te vlakken.”

Ondanks het feit dat nu bekend is dat de injecties de varianten verspreiden, hopen de leugenachtige nieuwsmedia dat de meeste mensen een zeer kortetermijngeheugen hebben en de waarheid zullen vergeten uit angst dat ze opnieuw positief zouden testen op de Wuhan-griep.

Naast hogere sterftecijfers, is de kans groter dat gevaccineerde mensen die positief testen op een variant, ziekenhuisopname nodig hebben voor hun Chinese verkoudheid dan niet-gevaccineerde.

Volgens de laatste gegevens heeft 2,0 procent van de gevaccineerde mensen die positief testen op de Delta-variant spoedeisende hulp nodig, vergeleken met slechts 1,48 procent van de niet-gevaccineerde mensen.

“De huidige gegevens komen overeen met de gegevens die vorige week zijn gepubliceerd door de Engelse volksgezondheidsinstantie en die ook een zes keer groter sterftecijfer lieten zien onder volledig gevaccineerde dan niet-gevaccineerden en een ziekenhuisopname van 2,3 procent onder degenen die volledig gevaccineerd waren ten minste twee weken. eerder vergeleken met slechts 1,2 procent onder de niet-gevaccineerde”, legt Celeste McGovern van LifeSiteNews verder uit.

Dit alles bevestigt alleen waar het Stephanie Seneff, Massachusetts Institute of Technology (MIT) onderzoek voor waarschuwde;  antilichaamafhankelijke verbetering, of ADE, wat in feite door vaccins veroorzaakte immuunschade is die een persoon vatbaarder maakt om ziek te worden.

“Het is voor mij denkbaar dat de specificiteit van de laserstraal van de geïnduceerde antilichamen wordt gecompenseerd door een algemene verzwakking van de aangeboren immuniteit”, zegt Seneff.

“Ik vermoed ook dat massale vaccinatiecampagnes de snelheid kunnen versnellen waarmee de vaccinresistente gemuteerde stammen dominant worden onder alle SARS-Co-V2 [coronavirus] -stammen.”

Bronnen: LifeSiteNews.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Grote BCG-onderzoeken aan de gang na aanwijzingen dat honderd jaar oud tbc-vaccin een immuunboost biedt tegen Covid-19
Next Canadese politicus, en artsen veroordelen censuur van wetenschappelijk onderzoek en onderdrukking van informatie over vaccinrisico's voor kinderen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

Luister naar dit artikel Als vaccins echt zo veilig en effectief zijn dat iedereen gedwongen moet worden om ze in wezen ingespoten te krijgen, waarom lijdt dan bijna drie procent van alle

Onderzoek

Zoals verzocht meer informatie over het gebruik van Ibuprofen – Het is schadelijk voor je hart

Luister naar dit artikel De volgende keer dat je op zoek bent in het medicijnkastje naar verlichting voor hoofdpijn, rugpijn of artritis, wees je bewust van belangrijke veiligheidsinformatie voor niet-steroïdale,

Onderzoek

Vrouwen hebben meer slaap nodig dan mannen, omdat hun hersenen harder werken, volgens de wetenschap

Luister naar dit artikel De wetenschap heeft bevestigd dat vrouwen complexe hersenen hebben, wat suggereert dat ze meer slaap nodig hebben. Professor Jim Horne, directeur van het Sleep Research Centre