WHO-hoofd Ghebreyesus kondigt nieuwe covid-dictaten aan om regeringen tot autoritaire naleving te dwingen

WHO-hoofd Ghebreyesus kondigt nieuwe covid-dictaten aan om regeringen tot autoritaire naleving te dwingen

Luister naar dit artikel

Tijdens een bijeenkomst die bijna geen aandacht kreeg, kwamen dictators binnen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samen om plannen te bespreken om de wereld over te nemen tijdens de volgende nep-‘pandemie’, die misschien wel een nieuwe ronde van ‘covid’ zou kunnen zijn.
Onder leiding van directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, concentreerde de dictatorbijeenkomst zich op het uitbrengen van nieuwe ‘permanente aanbevelingen voor covid’, evenals op binnenkort te volgen permanente aanbevelingen voor apenpokken, die de media nu ‘mpox’ noemen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Naast Ghebreyesus werd de bijeenkomst bijgewoond door de volgende WHO-dictators:

  • Prof. Preben Aavitsland, faculteitslid binnen de afdeling Mondiale Volksgezondheid en Eerstelijnsgezondheidszorg van de Universiteit van Bergen in Noorwegen, en voorzitter van de WHO-adviescommissie die de ‘staande aanbevelingen’ aanbeveelt
  • Dr. Mike Ryan, een Ierse epidemioloog en uitvoerend directeur voor noodplanning bij de WHO
  • Dr. Sylvie Briand, lid van de Royal Society of Tropical Medicine and Hygiene en directeur van de paraatheid en preventie van epidemieën en pandemieën bij de WHO
  • Dr. Maria van Kerkhove, een modelbouwer en ere-docent aan het Imperial College London, die ook de technische leiding van de WHO is voor Covid-19

“Drie maanden geleden heb ik het einde van Covid-19 uitgeroepen tot een mondiale noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, hoewel ik zei dat het een mondiale bedreiging voor de gezondheid blijft”, verklaarde Ghebreyesus onheilspellend aan het begin van de bijeenkomst.

“In de afgelopen maand heeft slechts 25 procent van de landen en gebieden Covid-19-sterfgevallen gemeld aan de WHO en slechts 11 procent heeft ziekenhuisopnames en IC-opnames gemeld”, voegde hij eraan toe, blijkbaar boos dat het grootste deel van de wereld zelfs niet meer aan covid denkt. laat staan dat er veel ophef over niets werd gemaakt over de voortdurende vermeende aanwezigheid ervan.

Zal de covid-dictatuur ooit eindigen, of is het nu een permanent gegeven?

De bijeenkomst zou van daaruit verder gaan met Ghebreyesus, wat aangeeft dat de WHO nog steeds covid-“varianten” volgt waarvan zij beweert dat ze zouden kunnen muteren in gevaarlijkere varianten “die een plotselinge toename van het aantal gevallen en sterfgevallen zouden kunnen veroorzaken.”

Het klinkt bijna eerder als een bedreiging dan als informatie, maar wat Ghebreyesus vervolgens zei is dat covid nog niet voorbij is, volgens de WHO, en dat de lidstaten van de VN zich aan allerlei dictaten zullen moeten blijven houden om in de wereld te blijven. naleving van de dictaten van het globalistische lichaam.

“Toen ik in mei een einde maakte aan de Covid-19-noodtoestand, kondigde ik aan dat ik een beoordelingscommissie aan het oprichten was om mij te adviseren over permanente aanbevelingen om landen te ondersteunen bij het beheersen van Covid-19 op de lange termijn”, onthulde Ghebreyesus verder.

“Vandaag breng ik, op advies van de commissie, permanente aanbevelingen uit voor landen op zeven belangrijke gebieden. Deze aanbeveling versterkt het advies dat de WHO aan landen heeft gegeven in haar strategische paraatheids- en responsplan dat in mei werd gepubliceerd.”

In de zeven protocollen staat dat alle landen:

  • Hun nationale Covid-19-programma’s moeten bijwerken om deze in lijn te brengen met het strategische paraatheids- en responsplan van de WHO
  • ‘Collaboratieve surveillance’ voor Covid-19 moeten ondersteunen
  • Covid-19-gegevens moeten rapporteren aan de WHO of ‘open bronnen’, vooral over genetische sequenties van overlijden en ernstige ziekten en gegevens over de effectiviteit van ‘vaccins’
  • Covid-injecties moeten blijven aanbieden, ook al wil niemand ze meer

We moeten steun blijven initiëren en samenwerken aan onderzoek om bewijs te creëren voor de preventie en bestrijding van Covid-19
Moet ‘optimale klinische zorg’ bieden voor Covid-19, inclusief toegang tot ‘bewezen behandelingen’, zoals gedefinieerd door de WHO (hiermee worden alleen de vaccins en andere dodelijke ‘medicijnen’ bedoeld)
Moeten blijven werken aan het garanderen van “billijke” toegang tot “veilige, effectieve en kwaliteitsgezekerde vaccins, tests en behandelingen voor Covid-19”

Bronnen: Expose-News.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Groene bewakers: Broccoli en boerenkool ontketenen griepbestrijdende kracht
Next 7 GIFTIGE ingrediënten in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

“Massale sterilisatie”: Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin

Luister naar dit artikel Volgens LifeSiteNews, een katholieke publicatie, klaagt de Kenya Catholic Doctors Association UNICEF en de WHO aan wegens het steriliseren van miljoenen meisjes en vrouwen onder dekking

Vaccinaties

CDC-wetenschapper: “Documenten over verband tussen autisme en vaccins werden vernietigd”

Luister naar dit artikel Een senior wetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft toegegeven dat hij en zijn collega’s wetenschapsfraude hebben gepleegd door een verband tussen vaccins en autisme bij

Vaccinaties

BILL GATES: ‘VACCIN MOET WERELDBEVOLKING UITDUNNEN’

Luister naar dit artikel Om de overbevolkte wereld waarin we leven ‘uit te dunnen’ moeten tenminste 350.000 mensen per dag worden gedood. Dit zegt Bill Gates, die toegeeft dat er