Het risico op een beroerte stijgt bij gevaccineerden met het begin van een Covid-infectie

Het risico op een beroerte stijgt bij gevaccineerden met het begin van een Covid-infectie

Luister naar dit artikel

Het aantal sterfgevallen als gevolg van niet-Covid-oorzaken zoals hartfalen en beroertes is sinds de uitrol van het vaccin explosief gestegen, maar ze hebben de neiging om op zijn minst evenveel verband te houden met Covid-golven als met vaccinatiecampagnes. Dit heeft de speculatie aangewakkerd dat de onderliggende oorzaak niet vaccinschade (of iets anders) is, maar ‘stille Covid’, waarvan wordt aangenomen dat dit de plaats is waar de ziekte dodelijk is, maar zonder registratie als infectie of tijdens de post-infectiefase.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Degenen onder ons die de nieuwe vaccins wantrouwen, hebben gesuggereerd dat een interactie tussen de infectie en het vaccin verantwoordelijk kan zijn, zoals een auto-immuunaanval die wordt aangewakkerd door de werking van het vaccin bij het op gang brengen van de aanhoudende productie van spike-eiwit in talrijke organen in het lichaam. inclusief het hart, de bloedsomloop en de hersenen.

Nu voegt een nieuwe studie uit de Amerikaanse staat Georgia steun toe aan deze theorie. Gepubliceerd in Frontiers in Neurology, blijkt dat degenen die binnen drie weken na hun eerste vaccindosis een Covid-infectie hadden, een tot acht keer verhoogd risico op een beroerte hadden vergeleken met degenen die waren gevaccineerd maar geen post-prikinfectie hadden. Cardioloog Dr. Peter McCullough heeft over het onderzoek geschreven op zijn Substack-pagina, Courageous Discourse.

Nahab en collega’s van Emory analyseerden een database over de gehele staat van ontvangers van het COVID-19-vaccin. Ongeveer vijf miljoen volwassen Georgiërs ontvingen tussen december 2020 en maart 2022 ten minste één COVID-19-vaccin: 54% ontving BNT162b2 [Pfizer], 41% ontving mRNA-1273 [Moderna] en 5% ontving Ad26.COV2.S [J&J] . Degenen met een gelijktijdige COVID-19-infectie binnen 21 dagen na de vaccinatie hadden een acht keer verhoogd risico op ischemische beroerte (OR = 8,00, 95% BI: 4,18, 15,31) en [een vijf keer verhoogd risico op] hemorragische beroerte (OR = 5,23, 95% BI: 1,11, 24,64).

Deze analyse toont een van de vele grote gevaren aan die gepaard gaan met de snelle ontwikkeling en uitrol van vaccins zonder voldoende gegevensveiligheid en monitoring. Een beroerte is een verwoestende uitkomst en het lijkt erop dat een groot aantal slopende gevallen voorkomen had kunnen worden als de COVID-19-vaccins in januari 2021 van de markt waren gehaald wegens overmatige sterfte. De patiënten in deze studie zouden een beroerte en invaliditeit bespaard zijn gebleven.

*Merk op dat er in dit onderzoek geen vergelijking werd gemaakt met niet-gevaccineerden.

Dr. McCullough zegt dat de gegevens de noodzaak benadrukken van “spike-eiwitontgifting”, waarvoor hij en zijn collega’s een behandelprotocol hebben ontwikkeld, waarvan het manuscript momenteel “in druk” is.

Bronnen: The Daily Sceptic

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous EMV's zijn mogelijk kankerverwekkend voor de mens
Next Groene bewakers: Broccoli en boerenkool ontketenen griepbestrijdende kracht

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

“Patiënten worden ernstig misleid”: Chemotherapie draagt weinig bij aan genezing van kanker

Luister naar dit artikel Ziekenhuizen verspillen geld aan dure nieuwe kankermedicijnen die weinig effect hebben op de overlevingskans van kankerpatiënten. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen

Onderzoek

‘E-book lezen voor het slapen is slecht’

Luister naar dit artikel Mensen die voordat ze gaan slapen nog een boek lezen op de e-reader of iPad, kunnen dat maar beter niet doen. Door het licht dat de

Onderzoek

Ontbijten is helemaal niet zo belangrijk, je kunt het best wel eens overslaan

Luister naar dit artikel De laatste jaren was de voedingswetenschap er van overtuigd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag was. Wie niet ontbeet, zou zijn stofwisseling pas