Merck dringt aan op een lagere leeftijd voor zijn gevaarlijke Gardasil-injectie

Merck dringt aan op een lagere leeftijd voor zijn gevaarlijke Gardasil-injectie

Luister naar dit artikel

Het HPV-vaccin is een medicijn dat moet worden gegeven aan “alle jonge tieners”, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De CDC adviseert 2 tot 3 doses van dit medicijn vanaf ongeveer 11 of 12 jaar.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het grote farmaceutische bedrijf Merck – de maker van het HPV-vaccin, dat verkrijgbaar is onder de merknaam Gardasil – publiceerde echter onlangs een studie in het tijdschrift Pediatrics waarin wordt gepleit voor een nog eerdere toediening van hun winstgevende medicijn.

Drugmaker wil dat de Amerikaanse regering haar controversiële Gardasil-injectie aanbeveelt voor zelfs jongere kinderen

Volgens de officiële bijsluiter die beschikbaar is gesteld door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), is Gardasil een vaccinreeks die wordt aanbevolen voor meisjes en vrouwen in de leeftijd van 9 tot en met 26 jaar. De vaccinatiereeks is bedoeld om ziekten te voorkomen die worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), waaronder genitale wratten, bepaalde soorten reproductieve kankers (waaronder kanker van de baarmoederhals, vulva, vagina en anus) en precancereuze of dysplastische laesies, waaronder intra-epitheliale neoplasie.

In oktober 2009 keurde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) Gardasil ook goed voor gebruik bij jongens en mannen van 9 tot en met 26 als een preventieve interventie voor anale kanker, genitale wratten en specifieke precancereuze of dysplastische laesies.

De veiligheid van dit medicijn is niet vastgesteld bij kinderen jonger dan 9 jaar en, zoals vermeld, beveelt de CDC momenteel de HPV-injectie aan voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 11 of 12 jaar.

Maar een nieuwe retrospectieve cohortstudie, gefinancierd door medicijnfabrikant Merck, stelt dat het geven van dit medicijn aan kinderen tussen 9 en 10 jaar oud “de vaccinatiegraad kan verbeteren”.

De onderzoekers die het onderzoek uitvoerden, keken naar gegevens van ongeveer 19.600 15- tot 17-jarige tieners die begonnen met HPV-vaccinatie tussen 9 en 12 jaar oud. Ze concludeerden dat het eerder geven van de injecties aan kinderen de voltooiing van de serie verhoogde, eraan toevoegend dat artsen “waakzaam moeten zijn voor interacties met de patiënt nadat de HPV-serie is gestart om de voordelen van vaccinatie voor de volksgezondheid te optimaliseren.”

Merk natuurlijk op dat hun onderzoek niets zegt over het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van deze kinderen.

Over dit artikel gesproken, zegt Mary Holland, voorzitter van Children’s Health Defense: “Hoewel het waar kan zijn dat het starten van Gardasil-injecties op de leeftijd van 9 of 10 de kans groter maakt dat kinderen de reeks inentingen voltooien, zou het doel van geneeskunde gezondheid moeten zijn, niet voltooiing van een op winst gericht protocol.”

Wij staan voor geïnformeerde ouders: hier zijn mogelijke nadelige effecten veroorzaakt door de injectie

Als ouders willen we het beste voor onze kinderen – en dat houdt ook in dat we hen helpen mogelijk levensveranderende ziekten zoals kanker en seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Het is echter belangrijk dat alle ouders volledig bewust worden gemaakt van de mogelijke risico’s van preventieve medicijnen die ze aan hun kinderen willen geven.

Met dat in gedachten zijn hier enkele van de bekende bijwerkingen die zijn gemeld na de toediening van Gardasil, volgens de bijsluiter die beschikbaar is gesteld door de FDA:

 • Duizeligheid en flauwvallen (“soms resulterend in vallen met letsel”, aldus de bijsluiter)
 • Zwelling, roodheid, blauwe plekken en pijn nabij de injectieplaats
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid en malaise
 • Koorts
 • Misselijkheid en overgeven
 • Gewrichtspijn en spierpijn
 • Cellulitis
 • Bloedaandoeningen, waaronder idiopathische trombocytopenische purpura, longembolie (PE of bloedstolsel in de long) en diepe veneuze trombose (DVT)
 • Auto-immuundisfunctie, waaronder multiple sclerose
 • Guillain-Barré-syndroom, motorneuronziekte, acute gedissemineerde encefalomyelitis, myelitis transversa en andere vormen van verlamming
 • Myocarditis
 • Inflammatoire darmziekte
 • Aanvallen
 • Dood

Onthoud dat deze gemelde post-injectie-aandoeningen niet noodzakelijkerwijs een oorzakelijk verband bewijzen, maar ze moeten voorzichtigheid rechtvaardigen bij het beslissen welke soorten medicijnen aan ontwikkelende kinderen moeten worden gegeven.

Houd er ten slotte rekening mee dat “Vaccinatie met Gardasil mogelijk niet resulteert in bescherming bij alle ontvangers van het vaccin”, volgens de bijsluiter van het medicijn … een simpele herinnering dat de zwaar gepropageerde boodschap van “veilig en effectief” voor vaccins gewoon niet voor iedereen waar is.

Kort gezegd: iedereen verdient het recht om te kiezen wanneer en of hij instemt met medische procedures zonder schuldgevoel of dwang!

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dodende plantenschimmel Chondrostereum purpureum infecteert mens in India in 'wereldprimeur'
Next Wat uw handen zeggen over uw gezondheid

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Luister naar dit artikel In de eerste documentaire die het wetenschappelijk bewijs achter vaccinaties onderzoekt, interviewt Dr. Gary Null toonaangevende privé artsen, kinderartsen, immunologen, binoculaire chemici, ouders van kinderen die

Vaccinaties

CDC verwijdert stilletjes ‘claim’ dat spike-eiwit niet ‘lang’ in het lichaam blijft na COVID-vaccin

Luister naar dit artikel Dit is wat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) afgelopen zomer (juli 2021) te zeggen hadden over de mRNA-vaccins: Steun Health Bytes: alleen via uw

Vaccinaties

Fauci eist dat Amerika kinderen gebruikt als menselijke proefkonijnen voor experimenten met covid-vaccins

Luister naar dit artikel Dr. Anthony Fauci blijft trouw aan zijn missie en staat klaar om kinderen te gebruiken als menselijke proefkonijnen voor experimenten met coronavirusvaccins, terwijl hij de schade