Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Luister naar dit artikel

In de eerste documentaire die het wetenschappelijk bewijs achter vaccinaties onderzoekt, interviewt Dr. Gary Null toonaangevende privé artsen, kinderartsen, immunologen, binoculaire chemici, ouders van kinderen die besbeschadigd zijn door vaccinaties en juridische experts die verzet uiten tegen verplichte vaccinatie omdat zij de mensenrechten schenden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Kudde-immuniteit

Er wordt ons verteld dat vaccins veilig en effectief zijn en dat “kudde-immuniteit”bereikt kan worden als een hoog percentage van de bevolking wordt gevaccineerd. Echter, hoe wordt deze claim door de wetenschap ondersteund? Bekijk de documentaire en beslis zelf.
https://youtu.be/K1m3TjokVU4

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zo werken vitamines in je lichaam
Next Vrouw (58) strijdt tegen wifi: “Het is levensgevaarlijk”

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Chili leert op de harde manier dat Chinese COVID-19-vaccins niet veel bescherming bieden

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Chili waarschuwen dat het COVID-19-vaccin, ontwikkeld door het Chinese bedrijf Sinovac, “zeer zwakke” bescherming biedt tegen het virus tot na de tweede dosis. Het

Vaccinaties

Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken

Luister naar dit artikel Sinds de uitrol van de COVID-injectie begon, doen berichten over topsporters die plotseling bezwijken met hartaanvallen en andere cardiovasculaire problemen de ronde in het nieuws. De

Vaccinaties

FDA-document onthult dat 86% van de kinderen die deelnamen aan het Pfizer covid-vaccinonderzoek bijwerkingen ondervonden

Luister naar dit artikel Een openbaar beschikbaar FDA-document met “factsheets” onthult dat 86% van de kinderen die deelnamen aan een Pfizer-onderzoek naar covid-vaccins bijwerkingen rapporteerden variërend van “mild” tot “ernstig”.