Waarschuwing voor beroertes: Als u tegelijkertijd de griepprik en COVID-bivalente booster krijgt, verhoogt u het risico op schade

Waarschuwing voor beroertes: Als u tegelijkertijd de griepprik en COVID-bivalente booster krijgt, verhoogt u het risico op schade

Luister naar dit artikel

Beroertes zijn de belangrijkste oorzaak van langdurige invaliditeit, wat leidt tot mobiliteitsbeperkingen en cognitieve stoornissen. Elke 40 seconden krijgt iemand die in de Verenigde Staten woont een beroerte. Nog schokkender is dat eens in de drie minuten iemand sterft als gevolg van een beroerte. Al met al kosten beroertes de Verenigde Staten meer dan $ 53 miljoen per jaar aan gezondheidszorgkosten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Big Pharma maakt het probleem van beroertes veel erger door zijn COVID bivalente boosters en griepprikken op de massa te pushen. De FDA waarschuwt nu dat het gelijktijdig ontvangen van de griepprik met een Pfizer COVID-boosterinjectie het risico op een beroerte kan verhogen.

De jaarlijkse griepprik en COVID-booster kunnen een dodelijke combinatie zijn

Zeggen dat de wereld met de dag bizarder wordt, zou een understatement zijn. Het is nogal verontrustend dat de FDA toegeeft dat de jaarlijkse griepprik die op of rond dezelfde tijd wordt genomen als een COVID-boosterprik, de kans op een mogelijk dodelijke beroerte vergroot. De verklaring is een niet zo stille erkenning dat de samenzweringstheoretici de hele tijd gelijk hebben gehad. Alleen de tijd zal uitwijzen hoe dodelijk de COVID-boosterinjectie werkelijk is.

De officiële studie die de potentiële gevaren benadrukt van het nemen van de tweewaardige COVID-boosterinjectie van Pfizer samen met de jaarlijkse griepprik, is klein van formaat maar vrij belangrijk in de context van de menselijke gezondheid. Terugspoelen naar december 2022, en de FDA erkende officieel dat de Pfizer-injectie was gekoppeld aan bloedstolsels bij oudere patiënten na beoordeling van de resultaten van een omvangrijke studie gericht op senioren van 65 jaar en ouder. Snel vooruit naar januari 2023, en de FDA en CDC gaven toe dat ze een diepe duik zouden nemen in de vermeende verbanden tussen Pfizers coronavirus-boosterinjecties en beroertes van de ischemische variëteit bij senioren.

Ontleden van de verklaring van de CDC met betrekking tot mogelijke beroertes

De officiële verklaring vrijgegeven door de CDC geeft aan dat het gebruik van de bijgewerkte Pfizer-injectie, wanneer geanalyseerd in de context van de vax Safety Datalink, onthult dat er voldoende reden is voor aanvullende analyse om te bepalen of ischemische beroerte zo veel waarschijnlijker is bij patiënten van leeftijd 65 jaar en ouder na ontvangst van de bivalente booster en jaarlijkse griepprik.

De verklaring van de CDC ging verder in detail hoe er reden is om aan te nemen dat senioren die de bivalente booster krijgen, meer kans hebben op een ischemische beroerte in de drie weken na de injectie. De CDC merkte echter ook op dat de kans op een dergelijke beroerte aanzienlijk afneemt na drie weken vanaf het moment waarop de patiënt de COVID-boosterprik en de jaarlijkse griepprik kreeg.

Pfizers reactie op de CDC-verklaring

Pfizer reageerde snel op de verklaring van de CDC en ontkende de beschuldigingen zonder uitzondering. De woordvoerder van Pfizer hield vol dat er niet eens het minste bewijs is dat ischemische beroertes verband houden met de injectie van zijn bivalente COVID-boosterinjectie op of rond dezelfde tijd als de injectie van de jaarlijkse griepprik.

Degenen die trouw zijn aan de waarheid weerspreken het verhaal van Pfizer echter snel met de erkenning van de FDA dat de overgrote meerderheid van de patiënten die een beroerte hebben gehad, ook hun griepprik hebben gekregen op dezelfde dag dat ze hun bivalente COVID-boosterinjectie kregen.

Pas op voor COVID-boosters

Hoewel Pfizer en de CDC het duidelijk oneens zijn met betrekking tot de veiligheid van de tweewaardige COVID-boosterprikken wanneer ze worden genomen op of rond de tijd van de jaarlijkse griepprik, is het duidelijk dat het nemen van beide van dergelijke injecties in dezelfde periode mogelijk niet optimaal is. voor de menselijke gezondheid. Het is zeer reëel dat het nemen van de griepprik op of rond dezelfde dag als de Pfizer COVID bivalente booster-injectie mogelijk een bijdragende factor is voor een daaropvolgende ischemische beroerte.

De verklaring van de CDC staat lijnrecht tegenover het verhaal van Dr. Ashish Jha, de Covid Response Coordinator voor het Witte Huis, die erop stond dat de hardwerkende belastingbetalers van de Verenigde Staten zowel de jaarlijkse griepprik als de bivalente COVID-booster zouden krijgen, zonder in te gaan op de mogelijke dodelijke timing van die injecties.

Dit alles gezegd hebbende, hoe u uzelf tegen schade beschermt, is geheel aan u. Maar helaas noemen de “gezondheids”-instanties van de overheid bijna nooit de waarde van het (natuurlijk) versterken van het immuunsysteem met gezonde voeding en suppletiestrategieën. Doe je eigen onderzoek op deze site en vele anderen om de waarheid te ontdekken(Nu dat nog kan!).

Simpel gezegd, er zijn veel veiligere opties voor u beschikbaar. U hoeft er niet op te vertrouwen uzelf te injecteren met vreemde stoffen om een optimale gezondheid te behouden.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kauwen op eigen risico: ontdek de SCHOKKENDE waarheid over kankerverwekkende chemicaliën in kauwgom
Next WAARSCHUWING: Schildkliermedicatie verhoogt het risico op borstkanker

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

De natuurlijke samenstelling in groenten helpt leverziekte te bestrijden

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie onder leiding van wetenschappers van Texas A&M AgriLife Research toont aan dat een natuurlijke stof die voorkomt in veel bekende en veel geconsumeerde

Onderzoek

Onderzoekers: Mediterraan dieet kan je hersenen beschermen terwijl je ouder wordt

Luister naar dit artikel Het aannemen van een dieet in mediterrane stijl kan je hersenen helpen beschermen naarmate je ouder wordt, blijkt uit talrijke onderzoeken. Steun Health Bytes: alleen via uw

Onderzoek

Onderzoekers linken blootstelling aan fluoride aan ADHD, tot 131.000 extra gevallen in 8 jaar tijd

Luister naar dit artikel Mensen worden steeds vaker blootgesteld aan fluoride, dat onder meer in tandpasta, mondwater en tandenstokers zit. Vooral in Amerika krijgen mensen te veel fluoride binnen, wat leidt