Officiële studie concludeert ‘Vaccins veroorzaken wiegendood’

Officiële studie concludeert ‘Vaccins veroorzaken wiegendood’

Luister naar dit artikel

Een nieuwe officiële studie gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift Cureus heeft geconcludeerd dat vaccins het risico op ‘Sudden Infant Death Syndrome’ (SIDS) aanzienlijk verhogen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Auteurs Gary S. Goldman, PhD, een onafhankelijke computerwetenschapper, en Neil Z. Miller, een medisch onderzoeker, bevestigden dat er een positieve statistische correlatie bestaat tussen kindersterftecijfers (IMR’s) en het aantal vaccindoses dat een baby krijgt.

Onder de titel “Herbevestiging van een positieve correlatie tussen het aantal vaccindoses en kindersterftecijfers: een reactie op critici”, stelt de krant dat “een positieve correlatie tussen het aantal vaccindoses en IMR’s detecteerbaar is in de meest ontwikkelde landen.”

Naturalnews.com meldt: Door dezelfde statistische analyse te repliceren die ze in 2011 gebruikten om tot dezelfde conclusie te komen, bevestigden Goldman en Miller nogmaals dat vaccinatieprogramma’s de vloek zijn voor de gezondheid van kinderen. Wat ons werd verkocht als gunstig voor de volksgezondheid, is eigenlijk een nadeel, bevestigt de nieuwe studie.

Landen die hun kinderen niet vaak vaccineren, zien heel weinig plotselinge kindersterfte, blijkt uit gegevens

Het eerste artikel van Goldman en Miller werd gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift Human and Experimental Toxicology. Het legt uit dat IMR een van de belangrijkste indicatoren is van sociaaleconomisch welzijn en volksgezondheid in een land.

“Het Amerikaanse immunisatieschema voor kinderen specificeert 26 vaccindoses voor baby’s jonger dan 1 jaar – de meeste ter wereld – maar 33 landen hebben lagere IMR’s”, legt de eerste studie uit.

“Met behulp van lineaire regressie werden de immunisatieschema’s van deze 34 landen onderzocht en werd een correlatiecoëfficiënt van r = 0,70 (p < 0,0001) gevonden tussen IMR’s en het aantal vaccindoses dat routinematig aan zuigelingen wordt gegeven.”

De “r” verwijst in deze context naar de correlatiecoëfficiënt, een getal dat varieert van -1 tot 1. Elk getal boven nul wordt beschouwd als een positieve correlatie, terwijl elk cijfer tussen 0,6 en 0,79 wordt beschouwd als een ” sterke” positieve correlatie.

Dit betekent dat vaccins met 0,70 aan de bovenkant van “sterk” zitten in termen van een positieve correlatie met IMR – een cijfer van 0,8 en hoger wordt beschouwd als een “zeer sterke” positieve correlatie.

De “p-waarde” verwijst in deze context naar de mate waarin de waarde van de voorspeller, in een lineaire regressieanalyse, verband houdt met veranderingen in de responsvariabele. Elke p-waarde onder 0,05 wordt als statistisch significant beschouwd, wat suggereert dat de voorspeller en de responsvariabele aan elkaar gerelateerd zijn en in dezelfde richting bewegen.

Al met al bevestigen zowel de eerste als de laatste studie dat in landen als de Verenigde Staten, waar het vaccinatieschema voor kinderen omvangrijk is, IMR cijfers vaak veel slechter zijn – dit in vergelijking met landen die hun kinderen niet veel vaccineren en betere IMR statistieken hebben. .

“In 2011 publiceerden we een studie die een contra-intuïtieve, positieve correlatie vond, r = 0,70 (p < .0001), wat aantoont dat onder de meest ontwikkelde landen (n = 30), degenen die meer vaccins nodig hebben voor hun baby’s, geneigd zijn toy het hebben van hogere kindersterftecijfers (IMR’s), ‘vertelde Miller aan The Defender over het laatste werk van hem en Goldman.

“Er moet veel meer onderzoek worden gedaan op dit gebied, maar meer studies zullen slechts een beperkte positieve verandering teweegbrengen totdat meer individuen en families het verband beginnen te leggen tussen vaccins en bijwerkingen.”

“Ook moeten wetgevers en gezondheidsautoriteiten mensen toestaan vaccins te accepteren of te weigeren zonder intimidatie of negatieve gevolgen.”

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous FDA-chef roept op tot onmiddellijke beëindiging van COVID-vaccins: "Miljoenen vallen dood neer"
Next Ondanks bekende nadelen voegt CDC Covid mRNA injectie toe aan het kinderprogramma

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Handvol noten per dag om langer te leven

Luister naar dit artikel Elke dag een handvol noten eten, volgens recent onderzoek helpt deze eenvoudige truc om het risico op hartziekten, kanker, ziektes aan de luchtwegen en diabetes stevig

Onderzoek

Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie gedeeld door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beweert enigszins grandioos dat mRNA-shots kinderen beschermen tegen een zeldzame “hyperinflammatoire ziekte” veroorzaakt

Onderzoek

Er lijkt per ongeluk een effectieve behandeling tegen bijna alle soorten kanker te zijn ontdekt

Luister naar dit artikel Een Deense onderzoeksgroep, op zoek naar een middel om zwangere vrouwen te beschermen tegen malaria, heeft mogelijk een doorbraak in de strijd tegen kanker bereikt. Malaria