Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan

Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan

Luister naar dit artikel

Een nieuwe studie gedeeld door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beweert enigszins grandioos dat mRNA-shots kinderen beschermen tegen een zeldzame “hyperinflammatoire ziekte” veroorzaakt door COVID-19.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Laten we in dit artikel deze studie eens nader bekijken en wijzen op enkele inconsistenties die de CDC lijkt te negeren terwijl ze blijven aandringen op meer en meer prikken voor jongeren.

Nieuwe CDC-studie probeert te beweren dat COVID-injecties Multisystem Inflammatory Syndrome als gevolg van COVID-19 voorkomen – in plaats daarvan levert het bewijs voor nadelige effecten van COVID-prikken

De studie in kwestie, getiteld “Multisystem Inflammatory Syndrome after Breakthrough SARS-CoV-2 Infection in 2 Immunized Adolescents, United States”, werd uitgevoerd door onderzoekers verbonden aan de University of Colorado Aurora. De studie citeert twee gevallen van kinderen die een vermoedelijke “hyperinflammatoire ziekte” hadden (en herstelden van) het multisysteem-inflammatoire syndroom bij kinderen (MIS-C). Volgens de CDC treedt MIS-C op “na SARS-CoV-2-infectie”.

Laten we eens kijken naar enkele dingen die beide kinderen gemeen hadden:

  • Beide kinderen (een jongen en een meisje) waren verder gezonde 14-jarigen
  • Beide kinderen hadden hun reeks van twee doses Pfizer COVID-injecties drie maanden voordat ze naar het ziekenhuis werden gebracht voltooid met de betreffende symptomen, waaronder koorts, vermoeidheid, congestie, hoesten, spierpijn, hoofdpijn, misselijkheid, braken, bloeddoorlopen ogen, buikpijn en huiduitslag (de jongen had toevallig ook een symptomatische COVID-19-infectie, slechts een maand nadat hij was gevaccineerd!)
  • Bij hun presentatie in het ziekenhuis werden bij beide kinderen verschillende gezondheidsproblemen vastgesteld, waaronder hyponatriëmie (laag natriumgehalte in het bloed), trombocytopenie (laag aantal bloedplaatjes in het bloed), sepsis (ernstige wijdverspreide infectie) en verminderde hart- en leverfunctie

Laten we beginnen met het voor de hand liggende probleem:

Als COVID-19-injecties zouden moeten beschermen tegen COVID-19 en beschermen tegen ernstige ziekten, waarom zou de CDC deze twee casusrapporten dan in hemelsnaam als een teken van het succes van COVID-shots beschouwen? Onthoud dat dit “volledig gevaccineerde” voorheen gezonde kinderen zijn die vanwege hun jonge leeftijd al een significant laag risico hadden op ernstige complicaties geassocieerd met natuurlijke SARS-CoV-2-infectie … maar deze kinderen worden na een “doorbraak” -infectie ziek genoeg dat ze ziekenhuisopname nodig hebben. Proberen te beweren dat hun vax-status op de een of andere manier verhinderde dat hun ziekte erger werd, lijkt niets meer dan het grijpen naar strohalmen van de CDC.

Laten we vervolgens een alternatieve verklaring overwegen die de CDC opzettelijk lijkt te negeren: dat hun vax-status de expliciete reden was dat ze ernstige complicaties ondervonden als gevolg van SARS-CoV-2-infectie, een pijnlijke medische ironie veroorzaakt door een fenomeen dat bekend staat als vaccin- Geassocieerde verergerde ziekte (VAED).

Pfizer, en de FDA hebben vax-geassocieerde verbeterde ziekte geïdentificeerd als “belangrijk potentieel risico” van COVID-injecties, en erkennen gebrek aan gegevens om het echte risico te begrijpen

VAED is gedefinieerd als “een zelden waargenomen fenomeen waarbij vaccinatie immuunreacties bevordert die de ziekte verergeren die wordt veroorzaakt door daaropvolgende infectie met de bijbehorende ziekteverwekker” (zie een overzichtsartikel van april 2022 van Frontiers in Immunology). Met andere woorden, vaxxen tegen een virus veroorzaakt schadelijke veranderingen in het immuunsysteem die een persoon nog zieker maken als hij eenmaal aan het virus is blootgesteld (in plaats van beter beschermd). In deze hopelijk zeldzame gevallen zou de shot precies het Tegenovergestelde doen van wat het zou moeten doen.

VAED zou absoluut kunnen verklaren waarom deze kinderen aan MIS-C leden nadat ze een “doorbraak” COVID-19-ziekte hadden gekregen. En het is niet alsof VAED niet op de radar van Pfizer staat.

In Tabel 5, pagina 11 van een vertrouwelijk rapport van Pfizer genaamd “5.3.6 CUMULATIEVE ANALYSE VAN POST-AUTHORISATIE RAPPORTEN VAN ONGEWENSTE GEBEURTENISSEN VAN PF-07302048 (BNT162B2) ONTVANGEN TOT 28-FEB-2021”, verwijst Pfizer naar VAED als een “Belangrijk Potentieel risico’, maar beweert dat de huidige gegevens aantonen dat het fenomeen alleen ‘theoretisch’ is en nog niet klinisch is waargenomen.

Pfizer citeert de volgende gegevens: “VAED kan zich voordoen als ernstige of ongebruikelijke klinische manifestaties van COVID-19. In totaal waren er 37 proefpersonen met verdenking op COVID-19 en 101 proefpersonen met bevestigde COVID-19 na één of beide doses van het vaccin; 75 van de 101 gevallen waren ernstig, resulterend in ziekenhuisopname, invaliditeit, levensbedreigende gevolgen of overlijden. Geen van de 75 gevallen kon definitief als [VAED] worden beschouwd. In deze beoordeling van personen met COVID-19 na vaccinatie, op basis van het huidige bewijs, blijft [VAED] een theoretisch risico voor het vaccin. Het toezicht gaat door.”

We beweren niet dat de zaken van deze twee ongelukkige 14-jarige kinderen VAED bewijzen. We zijn echter bezorgd dat de CDC en andere onderzoekers zo bereid lijken om VAED als mogelijke verklaring te negeren. Hoeveel mensen worden door deze shots geschaad en lopen nog MEER risico wanneer ze worden blootgesteld aan circulerende coronavirusvarianten? Wordt er op een eerlijke manier adequaat toezicht gehouden, zoals Pfizer beweert?

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Australische wet opent de deur naar gedwongen vaccinaties
Next Kijk uit! Als u ouder bent dan 50, is uw regering een bedreiging voor uw leven

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Het risico op een hartaanval stijgt met de consumptie van kunstmatige zoetstoffen, nieuwe studie

Luister naar dit artikel Het is geen geheim dat te veel suiker slecht is voor je gezondheid. Maar hoe zit het met kunstmatige zoetstoffen? Voor het geval je het nog

Onderzoek

Hebben de Fransen door hun leefstijl écht minder kans op hart- en vaatziekten?

Luister naar dit artikel Is het de rode wijn, de kaas of toch de olijfolie, die de Fransen gezond houdt? Onderzoekers breken zich nog steeds het hoofd over de zogenoemde

Onderzoek

Daling aantal dementie patiënten duidt op mogelijkheden voor preventie

Luister naar dit artikel Het aantal ouderen met dementie is gedaald met een vijfde in de afgelopen twee decennia, en de meest waarschijnlijke verklaring is dat mannen minder roken en