Ondanks bekende nadelen voegt CDC Covid mRNA injectie toe aan het kinderprogramma

Ondanks bekende nadelen voegt CDC Covid mRNA injectie toe aan het kinderprogramma

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben nu de mRNA Covid-vaccinaties toegevoegd aan hun routinematige immunisatieschema voor kinderen en volwassenen.

De stap van deze week formaliseert de unanieme aanbeveling van de adviescommissie voor vaccins van het bureau uit oktober 2022.

The Defender meldt: hoewel de CDC niet de bevoegdheid heeft om zelf eisen te stellen, biedt het immunisatieschema van de dienst formele richtlijnen voor staats- en lokale volksgezondheidsfunctionarissen die de regels bepalen waarvoor vaccins nodig zijn om naar school te gaan.

Het schema vormt ook de basis voor vaccinaanbevelingen die door de meeste artsen worden gedaan.

“Gezien alles wat we de afgelopen twee jaar hebben geleerd over de gevaren en ineffectiviteit van COVID-19-injecties, is het gruwelijk om te zien dat de CDC dit nu aanbeveelt als een routine-injectie voor kinderen,” vertelde Mary Holland, Children’s Health Defense (CHD) president en general counsel aan The Defender.

“Hoewel het niet verwonderlijk is gezien de positie van het bureau, is het niettemin tragisch”, voegde ze eraan toe.

De stap van donderdag formaliseerde de aanbeveling van de adviescommissie voor vaccins van het bureau, die op 20 oktober 2022 unaniem (15-0) stemde om aan te bevelen om COVID-19-vaccins voor kinderen vanaf 6 maanden toe te voegen aan het nieuwe immunisatieschema voor kinderen en adolescenten .

Volgens de nieuwe richtlijnen beveelt de CDC aan dat gezonde kinderen van 6 maanden tot 11 jaar oud een primaire reeks van twee doses van het mRNA Moderna of Pfizer-BioNTech monovalent COVID-19-vaccin krijgen, gevolgd door een booster van de bivalente injectie.

Het beveelt aan dat gezonde mensen van 12 jaar en ouder twee doses van het Moderna-, Pfizer- of Novavax-vaccin krijgen, gevolgd door een bivalente booster.

Alle COVID-19-vaccins die in de VS worden toegediend aan mensen onder de 18 jaar, zijn goedgekeurde producten voor noodgevallen (EUA). De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft wel volledige goedkeuring verleend aan het Comirnaty COVID-19-vaccin van Pfizer voor de leeftijd van 12 jaar en ouder, maar het Comirnaty-vaccin is niet beschikbaar in de VS – wat betekent dat alle kinderen die het Pfizer-vaccin nemen een EUA-product krijgen.

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Officiële studie concludeert 'Vaccins veroorzaken wiegendood'
Next Dit is hoe Big Pharma profiteert van de pijn en het lijden dat het veroorzaakt

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Gratis vaccins bij McDonald’s”Happy Meal”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Herfst, tijd voor GÉÉÉN griepprik..!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

De WHO waarschuwt voor het toedienen van Moderna-coronavirusvaccin aan zwangere vrouwen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat