COVID-injecties veroorzaken plotselinge hartdood

COVID-injecties veroorzaken plotselinge hartdood

Luister naar dit artikel

Het is algemeen bekend dat zittend leven en een ongezond voedingspatroon kanker, hartproblemen en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Helaas weten niet genoeg mensen dat een hartstilstand ook het gevolg kan zijn van COVID-prikken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Degenen die bereid zijn hun intellectuele horizon te verbreden, leren dat injecties met het coronavirus een plotselinge hartstilstand kunnen veroorzaken. In veel gevallen veroorzaken COVID-shots de dood.

Recente collegiaal getoetste analyse zou de opschorting van COVID-shots moeten stimuleren

De hoofdauteur van een recent collegiaal getoetst onderzoek roept op tot onmiddellijke stopzetting van mRNA-shots van Moderna en Pfizer. Dr. Joseph Fraiman geeft de alarm-oproep vanwege de bijwerkingen, waaronder hartstilstand en overlijden als gevolg van de COVID-injecties.

Fraiman wijst erop hoe Janine Small, een leidinggevende van Pfizer, officieel toegeeft dat de injectie niet voldoende is getest met betrekking tot het vermeende vermogen om de overdracht van het coronavirus te stoppen. Deze bekentenis is rechtstreeks in strijd met de verklaringen van het bedrijf dat injecties zijn ontworpen om de verspreiding van het virus te vertragen of mogelijk zelfs te stoppen.

We herinneren ons allemaal dat Big Pharma en Big Government aanvankelijk mRNA-injecties aan de massa prezen als een middel om de verspreiding van het virus te stoppen. Toen Small werd gevraagd om uit te leggen waarom Pfizer zijn injectie niet had getest om te bepalen of het de verspreiding van het virus kon voorkomen, gaf Small aan dat het bedrijf beperkt was door de “snelheid van de wetenschap”.

Kortom, de snelle verspreiding van het virus en de marktdynamiek zouden Big Pharma ervan hebben weerhouden om adequate tests uit te voeren om te bepalen of de injectie de overdracht van COVID kon vertragen of stoppen.

Pfizer beschermde zichzelf tegen mogelijke aansprakelijkheden in contracten met overheden

Waarheidszoekers bevestigden de bekentenis van de Pfizer-manager toen ze een ongecensureerde bedrijfsovereenkomst ontdekten die was geschreven door de interne advocaten van Pfizer. De overeenkomst met de regering van Slovenië geeft aan dat de injectie snel is ontwikkeld als reactie op de pandemie en in de toekomst aanvullende analyse vereist.

Graaf diep in de legaliteit van het contract en je zult zien dat de farmaceutische gigant zichzelf heeft beschermd tegen mogelijke rechtszaken door te stellen dat de langetermijnimpact en werkzaamheid van de injecties onbekend zijn. Het contract vermeldt ook het potentieel voor ongunstige gezondheidsresultaten om de 24% te overschrijden die voorkwam binnen de eerste testgroep van bijna 22.000.

De FDA is zich tot nu toe bewust van door COVID-injectie veroorzaakte schade, maar knijpt een oogje dicht

FDA-surveillancegegevens onthullen dat Pfizers coronavirus-injectie niet zo veilig is als de reguliere media ons willen laten geloven. Bekijk de rapporten van de FDA en u zult zien dat het coronavirus de kans op bloedstolsels in de longen met 50% verhoogt. En dit cijfer is slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg.

De FDA geeft ook toe dat de Pfizer-coronavirusvax is gekoppeld aan bloedstolsels bij senioren. De bevindingen zijn het resultaat van een van de meest uitgebreide onderzoeken naar senioren van 65 jaar en ouder.

Onderzoeksauteurs vinden dat COVID injectie ernstige bijwerkingen verhoogt met een frequentie van 1 op 800

Dr. Fraiman’s alarm over de COVID-vax is misschien aan dovemansoren gericht, maar het gebrek aan sociale acceptatie is geen aanklacht tegen zijn werk. Fraiman, een spoedarts in New Orleans en afgestudeerd aan Weill Cornell Medicine, heeft meer dan twintig jaar professionele ervaring. Zijn heranalyse van de klinische onderzoeken van Moderna en Pfizer voor mRNA-coronavirusopnamen onthult een toename van ongunstige uitkomsten met een percentage van 1 op 800.

Ten tijde van de publicatie van Fraiman waren hij en zijn coauteurs echter niet van mening dat de analyse zou moeten leiden tot het verwijderen van mRNA-shots van de markt.

Naarmate de tijd verstreek en er meer informatie over de bijwerkingen van de injecties werd onthuld, hebben Fraiman en zijn collega’s zich omgedraaid en opgeroepen tot de onmiddellijke stopzetting van de injecties van het coronavirus over de hele linie. Fraiman is onvermurwbaar dat de FDA de bijwerkingen veroorzaakt door mRNA-opnamen om snode redenen verbergt.

Naarmate meer en meer autopsiestudies van recent gevaccineerde slachtoffers de COVID-injectie in verband brengen met een plotselinge hartstilstand, wordt het steeds duidelijker dat het COVID-vax-programma onmiddellijk moet worden stopgezet.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Verhoog de natuurlijke weerstand van uw lichaam tegen kanker met curcumine
Next FDA-chef roept op tot onmiddellijke beëindiging van COVID-vaccins: "Miljoenen vallen dood neer"

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Een onderzoek uit 2020 onthulde: niet-gevaccineerde kinderen zijn gezonder dan gevaccineerde kinderen

Luister naar dit artikel In mei van dit jaar heeft het Children’s Medical Safety Research Institute (CMSRI), een “medisch en wetenschappelijk samenwerkingsverband opgericht om onderzoeksfinanciering te verstrekken voor onafhankelijke studies

Vaccinaties

Letselschade slachtoffers griepvaccin.

Luister naar dit artikel De Nederlandse staat gaat (ouders van) kinderen die ziek zijn geworden van de inenting in 2009, tegen de Mexicaanse griep, mogelijk compenseren voor de schade. Het

Vaccinaties

Experts waarschuwen: Nieuw vaccin kan juist leiden tot meer ernstige ziektegevallen

Luister naar dit artikel Het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi Pasteur heeft het eerste vaccin tegen knokkelkoorts ontwikkeld. Aan het medicijn Dengvaxia is maar liefst 20 jaar gewerkt. Steun Health Bytes: alleen