Letselschade slachtoffers griepvaccin.

Letselschade slachtoffers griepvaccin.

Luister naar dit artikel

De Nederlandse staat gaat (ouders van) kinderen die ziek zijn geworden van de inenting in 2009, tegen de Mexicaanse griep, mogelijk compenseren voor de schade. Het is zelfs zo, dat het Ministerie van Volksgezondheid al gesprekken houdt met ouders, van wie het kind de ernstige slaapziekte narcolepsie ontwikkelde na de inentingen. Het betreft dus meer dan een half miljoen kinderen, die werden gevaccineerd met het vaccin ‘Pandemrix’ van Big Pharma-reus Glaxo Smith Kline.
Uit internationaal onderzoek blijkt keihard dat dat er zeer waarschijnlijk een link is tussen het ontvangen van dit vaccin en de narcolepsie. Het is keihard een ernstige ziekte die het slaap-waakritme van kinderen fundamenteel verstoort. Slachtoffers vallen te pas en te onpas in slaap en kunnen last hebben van spierslapte bij emoties en hallucinaties. Ook in Zweden, Finland en in Noorwegen worden ouders van kinderen met deze ernstige bijwerking al gecompenseerd. Voor onder andere de medische kosten en vrije dagen die ze moeten opnemen. In Nederland was dat tot dusver niet het geval..
John Beer: “Wij hebben een gesprek gehad met het ministerie en de Landsadvocaat en in dat gesprek is gezegd dat de overheid zijn best gaat doen om tot een inhoudelijk vruchtbaar overleg te komen en een regeling te treffen voor de slachtoffers.”Voorschot betekent natuurlijk een schuldbekentenis. Maar van wie..?
Het is letselschade-advocaat Mr. John Beer, die, als vertegenwoordiger van een groep ouders van slachtoffertjes, een voorschot van € 35.000 kreeg overgemaakt van de Nederlandse staat. Dit bedrag is bedoeld als vergoeding voor de kosten die Beer maakt, om een inventarisatie te doen welke narcolepsie-patiënten voor schadevergoeding in aanmerking komen.
Nog steeds is het aantal officiële Nederlandse meldingen van narcolepsie-aandoeningen, ná de inenting aan het oplopen. Volgens LAREB, het instituut dat bijwerkingen van vaccins en vaccinaties bij houdt, zijn er nu officieel 27 patiënten.. Maar volgens de Nederlandse Narcolepsie Vereniging ligt het daadwerkelijke aantal een stuk hoger omdat simpelweg niet alle slachtoffers zich hebben gemeld!!
Hoewel er nog juridische barrières zijn om officieel de aansprakelijkheid af te ronden, is het voor Jenny van der Klugt, moeder van de 9-jarige Senna helemaal duidelijk. Ze weet zeker dat er een verband is tussen het vaccin en de narcolepsie: “In december 2009 gingen we naar de sporthal voor het halen van de vaccinatie en in februari kwamen de symptomen en gedragsveranderingen bij mijn zoon tevoorschijn. (…) Wij willen de erkenning dat ons kind leed is aangedaan door de Mexicaanse griepprik.”
In Finland hadden ze meteen door dat er een verband moest zijn; daar werden al snel zo’n 60 kinderen ziek na de Mexicaanse griepvaccinatie. Wetenschappelijk onderzoek wees snel op een mogelijk verband, waarbij natuurlijk de grote vraag is, of autoriteiten hier vooraf vanaf wisten..
Mexicaanse griepvaccinatie: het was pure oplichting..
Hier in Nederland hadden we in 2009 de strapatsen van Ab Klink, minister van gezondheid, die het Nederlandse volk een slordige € 250 tot 300 miljoen belastinggeld uit de zak klopte, door blind te varen op die andere ‘Ab’, namelijk dierenarts Ab Osterhaus, adviseur van de Nederlandse regering. Maar ook hoofd van de farmaceutische industriële vaccinatie-denktank, waar ALLE grote farmaceuten in vertegenwoordigd zijn… Kortom, als dit hele verhaal nog geen grote vraagtekens boven je hoofd projecteert, dan snappen we niet wanneer dat wel het geval is..!Opnieuw een diepe, diepe les voor al die mensen die hun angst voor een heftige ziekte of zelfs de dood, denken af te kunnen wenden op een middel, dat niet betrouwbaar is, dat niet veilig is en dat totaal niet meer van deze tijd is; niet efficient is dus. En als we dan nog eens bedenken dat gezondheidsexpert na gedegen onderzoek van deze ‘pandemie’ spreken van regelrechte oplichting, doordat het een gecreëerde pandemie betrof, dan hoeven we hopelijk over de krankzinnigheid van dit verhaal niet verder uit te wijden..
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit detox drankje verslaat vet, diabetes en lage bloeddruk
Next Kanker door een verstoord regulatiesysteem

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Chinees bedrijf verplicht werknemers om deel te nemen aan vaccinexperimenten, wat in strijd is met de code van Neurenberg voor medische ethiek

Luister naar dit artikel Onder druk van de communistische controle wordt het Chinese volk naar permanente lichamelijke behoeften gemarcheerd – hun DNA wordt overgedragen aan de staat en hun immuunsysteem

Nieuws

Robert De Niro en Robert F. Kennedy junior bieden 100.000 dollar voor bewijs dat vaccins veilig zijn

Luister naar dit artikel De eerste persoon die wetenschappelijk bewijs kan laten zien waaruit blijkt dat thiomersal, een conserveermiddel dat aan sommige vaccins wordt toegevoegd, veilig is krijgt 100.000 dollar.

Onderzoek

ONweerlegbaar bewijs: mRNA COVID-prik veroorzaakt vaat- en orgaanschade

Luister naar dit artikel We hebben al hard bewijs dat de mRNA-COVID-injecties de vasculaire gezondheid kunnen schaden – inderdaad, cardiovasculaire problemen zoals hartontsteking (myocarditis, pericarditis) worden vermeld als nadelige effecten