Toxicologie-expert waarschuwt dat mRNA COVID-prikken ‘een hele generatie kunnen steriliseren’

Toxicologie-expert waarschuwt dat mRNA COVID-prikken ‘een hele generatie kunnen steriliseren’

Luister naar dit artikel

In een rondetafelgesprek op woensdag, georganiseerd door de Amerikaanse senator Ron Johnson, zei dr. Janci Lindsay: ‘We kunnen op dit moment op geen enkele manier zeggen dat de injecties veilig of effectief zijn.’


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een toxicologie-expert met meer dan 30 jaar wetenschappelijke ervaring gaf woensdag een duidelijke waarschuwing over de mogelijke reproductieve schade die volgens haar zou kunnen worden veroorzaakt door de mRNA COVID-prikken. Ze zei dat er meer onderzoek nodig is om de effecten van de shots op de voortplanting te bepalen.

In een rondetafelgesprek op woensdag, georganiseerd door de Amerikaanse senator Ron Johnson uit Wisconsin, waarschuwde dr. Janci Lindsay dat de COVID-19-prikken “mogelijk een hele generatie zouden kunnen steriliseren” of anders “door zouden kunnen gaan naar volgende generaties als onbedoelde genoverdracht”.

Dienovereenkomstig voerde Lindsay aan dat het “absoluut onverantwoordelijk is om door te gaan met een van deze injecties” voor kinderen en mensen in de vruchtbare leeftijd “zonder dit te onderzoeken”, en legde uit “op dit moment kunnen we op geen enkele manier zeggen dat ze veilig zijn noch effectief.”

Ze beëindigde haar korte toespraak door op te roepen tot een onderzoek naar het potentiële gevaar van de prikken voor de menselijke voortplanting.

Dr. Janci Lindsay is gepromoveerd in biochemie en moleculaire biologie aan de University of Texas Graduate School of Biomedical Sciences, en is directeur toxicologie en moleculaire biologie voor adviesbureau Toxicology Support Services, LLC. in Sealy, Texas.

Volgens de website van haar bedrijf beschikt Lindsay over “uitgebreide ervaring in het analyseren van het moleculaire profiel van farmacologische responsen met betrekking tot de dosis/respons-relatie”. De medische professional heeft volgens haar profiel ook risicobeoordelingen uitgevoerd en “het toxicologische profiel van een verscheidenheid aan consumenten- en industriële producten” geëvalueerd.

Tijdens de discussie op woensdag, waar mensen als Dr. Peter McCullough en Dr. Robert Malone bij haar waren, zei Lindsay dat de Pfizer- en Moderna-COVID-injecties niet alleen in de arm op de injectieplaats blijven, maar zich door de hele arm en het lichaam verspreiden.

“Aanvankelijk werd ons verteld dat het gewoon in de arm zou blijven, maar dat doet het niet. Het wordt uiteindelijk door het hele lichaam verdeeld voor zowel Moderna als Pfizer,” zei ze, en voegde eraan toe dat de inhoud van de prik van Moderna niet is. gevonden in de nieren.

“Welnu, wat zijn die weefsels? De hersenen, de milt, de endocriene klieren, het beenmerg, bij voorkeur het bloed, de eierstokken en de teelballen,” vervolgde ze. “Wat gebeurt er als gentherapieën de eierstokken en de teelballen bereiken? Nou, we weten het gewoon niet omdat het helaas niet voldoende is bestudeerd.”

Volgens Lindsay hebben de prikken het “potentieel om immense reproductieve schade aan te richten en mogelijk een hele generatie te steriliseren”.

Bronnen: Life Site News

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Regeringen schrappen de vrijheid van meningsuiting voor de medische professie
Next 116 wetenschappers beschuldigen de WHO ervan de chemische risico's van PFAS voor de menselijke gezondheid te negeren

About author

redactie
redactie 4587 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Children’s Health Defense onthult vaccingeheimen

Luister naar dit artikel Children’s Health Defense (CHD)1 produceerde en publiceerde een uitgebreide en interessante bron voor ouders en gezinnen over vaccins voor kinderen. Terwijl veel mensen momenteel gefocust zijn

Vaccinaties

Canadese professor: “HPV-vaccin Gardasil leidt tot gedragsproblemen”

Luister naar dit artikel Wetenschappers kwamen pas geleden tot de conclusie dat het HPV-vaccin tot gedragsproblemen leidt. De studie die zij daarover schreven, werd een maand na publicatie plotseling teruggetrokken. Steun

Vaccinaties

Robert F. Kennedy deelt schokkende Informatie over het Gardasil-vaccin (video)

Luister naar dit artikel Deze video geeft in detail de vele problemen weer met de ontwikkeling en veiligheid van het derde grootste product van Merck, Gardasil. Steun Health Bytes: alleen via