Toxicologie-expert waarschuwt dat mRNA COVID-prikken ‘een hele generatie kunnen steriliseren’

Toxicologie-expert waarschuwt dat mRNA COVID-prikken ‘een hele generatie kunnen steriliseren’

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

In een rondetafelgesprek op woensdag, georganiseerd door de Amerikaanse senator Ron Johnson, zei dr. Janci Lindsay: ‘We kunnen op dit moment op geen enkele manier zeggen dat de injecties veilig of effectief zijn.’

Een toxicologie-expert met meer dan 30 jaar wetenschappelijke ervaring gaf woensdag een duidelijke waarschuwing over de mogelijke reproductieve schade die volgens haar zou kunnen worden veroorzaakt door de mRNA COVID-prikken. Ze zei dat er meer onderzoek nodig is om de effecten van de shots op de voortplanting te bepalen.

In een rondetafelgesprek op woensdag, georganiseerd door de Amerikaanse senator Ron Johnson uit Wisconsin, waarschuwde dr. Janci Lindsay dat de COVID-19-prikken “mogelijk een hele generatie zouden kunnen steriliseren” of anders “door zouden kunnen gaan naar volgende generaties als onbedoelde genoverdracht”.

Dienovereenkomstig voerde Lindsay aan dat het “absoluut onverantwoordelijk is om door te gaan met een van deze injecties” voor kinderen en mensen in de vruchtbare leeftijd “zonder dit te onderzoeken”, en legde uit “op dit moment kunnen we op geen enkele manier zeggen dat ze veilig zijn noch effectief.”

Ze beëindigde haar korte toespraak door op te roepen tot een onderzoek naar het potentiële gevaar van de prikken voor de menselijke voortplanting.

Dr. Janci Lindsay is gepromoveerd in biochemie en moleculaire biologie aan de University of Texas Graduate School of Biomedical Sciences, en is directeur toxicologie en moleculaire biologie voor adviesbureau Toxicology Support Services, LLC. in Sealy, Texas.

Volgens de website van haar bedrijf beschikt Lindsay over “uitgebreide ervaring in het analyseren van het moleculaire profiel van farmacologische responsen met betrekking tot de dosis/respons-relatie”. De medische professional heeft volgens haar profiel ook risicobeoordelingen uitgevoerd en “het toxicologische profiel van een verscheidenheid aan consumenten- en industriële producten” geëvalueerd.

Tijdens de discussie op woensdag, waar mensen als Dr. Peter McCullough en Dr. Robert Malone bij haar waren, zei Lindsay dat de Pfizer- en Moderna-COVID-injecties niet alleen in de arm op de injectieplaats blijven, maar zich door de hele arm en het lichaam verspreiden.

“Aanvankelijk werd ons verteld dat het gewoon in de arm zou blijven, maar dat doet het niet. Het wordt uiteindelijk door het hele lichaam verdeeld voor zowel Moderna als Pfizer,” zei ze, en voegde eraan toe dat de inhoud van de prik van Moderna niet is. gevonden in de nieren.

“Welnu, wat zijn die weefsels? De hersenen, de milt, de endocriene klieren, het beenmerg, bij voorkeur het bloed, de eierstokken en de teelballen,” vervolgde ze. “Wat gebeurt er als gentherapieën de eierstokken en de teelballen bereiken? Nou, we weten het gewoon niet omdat het helaas niet voldoende is bestudeerd.”

Volgens Lindsay hebben de prikken het “potentieel om immense reproductieve schade aan te richten en mogelijk een hele generatie te steriliseren”.

Bronnen: Life Site News


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Regeringen schrappen de vrijheid van meningsuiting voor de medische professie
Next 116 wetenschappers beschuldigen de WHO ervan de chemische risico's van PFAS voor de menselijke gezondheid te negeren

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Moderna begint proeven met hiv-vaccin dat gebaseerd is op dezelfde dubieuze mRNA-technologie als sommige Covid-prikken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat