Covid-lockdowns verzwakten de immuniteit van kinderen, wat resulteerde in een recordaantal peuterhospitalisaties

Covid-lockdowns verzwakten de immuniteit van kinderen, wat resulteerde in een recordaantal peuterhospitalisaties

Luister naar dit artikel

Alles wat de regering deed om de gevolgen voor de volksgezondheid van de Coronavirus (Covid-19)-zwendel zogenaamd te verzachten, maakte mensen uiteindelijk zieker, blijkt uit nieuwe gegevens.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) publiceerden een retrospectief rapport waaruit blijkt dat in augustus 2021, op het hoogtepunt van de “vaccinatie” -campagne voor de Fauci-griep, kinderen onder de 18 jaar het hoogste niveau ooit van ziekenhuisopnames voor verkoudheid zagen.

Er wordt aangenomen dat het dragen van een gezichtsmasker en het vermijden van normale sociale interacties ervoor zorgde dat kinderen een ernstig verzwakt immuunsysteem ontwikkelden. Als gevolg hiervan werden velen van hen ernstig ziek, zelfs in het hartje van de zomer, en moesten ze in het ziekenhuis worden opgenomen.

Kinderen moeten tijdens hun ontwikkeling worden blootgesteld aan ziektekiemen om immuniteit op te bouwen. Ze werden niet alleen weggehouden van de ziektekiemen van andere mensen, maar hun eigen bacteriën etterden in het masker terwijl ze ademden, waardoor ze op onnatuurlijke wijze werden blootgesteld aan schadelijke niveaus van ziektekiemen en andere gifstoffen.

Na verloop van tijd worden kinderen zieker en zieker

De CDC bemonsterde willekeurige pediatrische ziekenhuizen in de Verenigde Staten om te bepalen hoe vaak ziekten in de hele plandemie voorkwamen. Als de mitigerende maatregelen van de overheid effectief waren geweest, dan had het aantal ziekenhuisopnames rond die tijd moeten dalen.

In plaats daarvan ontdekte de CDC dat een recordaantal jonge kinderen positief testte op het respiratoir syncytieel virus (RSV), ook wel bekend als verkoudheid. In een normaal jaar zouden de meeste van deze kinderen een paar snuifjes hebben gehad voordat ze herstelden.

In 2021 moesten echter meer kinderen dan ooit in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege extreme verkoudheidsverschijnselen. Onderzoekers zeggen dat dit te wijten is aan een verzwakte immuniteit die wordt veroorzaakt doordat kinderen een onnatuurlijk leven moeten leiden in afzondering van hun vrienden en zelfs familieleden, terwijl ze vele uren per dag op school gemaskerd zijn.

Veel van deze zelfde kinderen werden ook geïnjecteerd met gen-editing mRNA (messenger RNA) chemicaliën die hun DNA permanent opnieuw programmeerden terwijl ze door vaccin geïnduceerde aids (VAIDS) kregen.

De telling van augustus, verkregen door de CDC, toonde een recordaantal ziekenhuisopnames bij verkoudheid onder kinderen voor de zomerperiode, gevolgd door een ander record voor de winterperiode in december, toen 60 procent van de kinderen op afdelingen met luchtwegaandoeningen besmet bleek te zijn met RSV.

Sindsdien is de prevalentie van ademhalingsproblemen bij kinderen alleen maar erger geworden. In de week die eindigde op 18 september was 4,7 procent van de bezoeken aan de spoedeisende hulp voor peuters voor ademhalingsmoeilijkheden, wat een recordhoogte is.

Dr. Scott Roberts, medisch directeur aan de Yale University, vertelde de DailyMail Online van het Verenigd Koninkrijk dat covid-lockdowns het vermogen van kinderen om natuurlijke immuniteit tegen veelvoorkomende insecten zoals verkoudheid te ontwikkelen, enorm hebben geschaad.

Er is ook een sterke stijging van het aantal SEH-bezoeken bij kinderen van vijf tot 14 jaar als gevolg van reactieve luchtwegaandoeningen en astma. Deze cijfers werden, samen met de andere, gerapporteerd in de Morbidity and Mortality Weekly Reports (MMWF) van de CDC.

“Alle deelnemers hadden ten minste één symptoom van een luchtwegaandoening, waaronder hoesten, oorpijn, loopneus, keelpijn en kortademigheid”, meldde de DailyMail Online.

“Elk werd vervolgens getest om te bepalen met welke ziekte ze besmet waren. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze vanwege deze ziekte in het ziekenhuis waren opgenomen.”

Er was ook een dramatische stijging van het aantal zelfmoorden met vuurwapens in 2021, met een hoogtepunt in 30 jaar, aldus de CDC.

Volgens voorlopige federale gegevens hebben meer dan 26.000 Amerikanen zelfmoord gepleegd met een wapen in 2021, of 55 procent van alle zelfmoorden’, leggen rapporten uit. “Dat is het hoogste percentage sinds 1990.”

Bronnen: DailyMail.co.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 400 artsen, wetenschappers verklaren "internationale medische crisis" als gevolg van aan COVID-19 gerelateerde sterfgevallen en ziekten
Next Pfizer gaat door met proef mRNA-griepvaccin ondanks meerdere controverses

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze ziekte staat bekend als de stille dood, maar als je hier op let dan kan je het tegenhouden.

Luister naar dit artikel Diabetes staat in sommige landen bekend als de stille dood. Dit komt omdat de symptomen van deze ziekte heel subtiel zijn en je ze makkelijk kan

Overig

Zolang moet je sporten om pizza, bier of chocolade er af te trainen

Luister naar dit artikel Bier, chocola, hamburgers, voor je het weet heb je duizenden calorieën naar binnen gewerkt. En het duurt uren voor je ze er weer hebt afgetraind, blijkt

Overig

Is verse jus echt net zo slecht als cola?

Luister naar dit artikel De voedingsadviezen van de Gezondheidsraad deden de afgelopen week veel stof opwaaien. Zo zette de raad sinaasappelsap in hetzelfde rijtje als cola. Is het dan ook