Pfizer gaat door met proef mRNA-griepvaccin ondanks meerdere controverses

Pfizer gaat door met proef mRNA-griepvaccin ondanks meerdere controverses

Luister naar dit artikel

Ondanks dat het werd opgejaagd door meerdere controverses, drukte vaccinmaker Pfizer door met klinische proeven voor zijn mRNA-griepvaccin. De nieuwe shot maakt gebruik van de mRNA-technologie die te vinden is in de coronavirus (COVID-19) prik.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een persbericht van het in New York gevestigde Big Pharma-bedrijf zei dat de klinische proef “de werkzaamheid, veiligheid, verdraagbaarheid en immunogeniciteit van het quadrivalente gemodificeerde RNA-influenzavaccinkandidaat van het bedrijf bij ongeveer 25.000 gezonde Amerikaanse volwassenen zal evalueren.”

Dr. Annaliesa Anderson, senior vice-president van Pfizer en hoofd van vaccinonderzoek en -ontwikkeling, zei dat het bedrijf “een nog beter begrip heeft gekregen van de mogelijkheid om mogelijk effectievere vaccins te leveren” dankzij zijn “ervaring met RNA-virussen en mRNA-technologie” met de Covid19-vaccins.

“We zijn verheugd om de eerste fase 3-werkzaamheidsstudie te starten van een op mRNA gebaseerd griepvaccin dat mogelijk een verbeterd griepvaccin zou kunnen opleveren om de aanzienlijke last van deze ziekte aan te pakken”, verklaarde ze verder.

De meest recente onderneming van Pfizer trok meer wenkbrauwen op, aangezien het bedrijf nog steeds op de hot seat zit voor controverses rond zijn COVID-19-vaccins, die dezelfde mRNA-technologie gebruikten.

Veel gezonde mensen, zelfs vooraanstaande, stierven plotseling na het nemen van de mRNA-vaccins. Er zijn ook publiekelijk gemelde bijwerkingen, waaronder veranderde menstruatiecycli bij vrouwen, verlaagd aantal zaadcellen bij mannen en cardiovasculaire problemen bij kinderen en jonge volwassenen. Er zijn ook sporen van COVID-19-vaccins aangetroffen in moedermelk.

Talloze onderzoeken hebben al bewezen dat vaccins schadelijk zijn voor volwassenen, adolescenten en jongeren. Ook wordt de werkelijke werkzaamheid van de COVID-19-prikken in twijfel getrokken, aangezien verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat natuurlijke immuniteit superieur is aan COVID-19-vaccinatie en dat het aanbevolen boosterregime de ontvangers mogelijk niet zo sterk beschermt als beloofd.

Zelfs Dr. Robert Malone, de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie, heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de COVID-19-injecties van Pfizer.

Pfizer CEO betrapt loopt COVID-19 op, en trekt zich terug uit geplande getuigenis

Ondertussen kondigde Pfizer CEO Albert Bourla aan dat hij voor de tweede keer in zes weken positief testte op COVID-19. Hoewel hij in 2021 beweerde dat het vaccin van zijn bedrijf 100 procent effectief was in het voorkomen van COVID-19, leek het erop dat zelfs vier doses van de injectie hem niet konden beschermen.

De directeur van het Big Pharma bedrijf plaatste op Twitter dat hij zich goed en symptoomvrij voelde. “Ik volgde de richtlijnen om drie maanden te wachten sinds mijn vorige COVID-19-zaak, die in augustus plaatsvond”, tweette hij. “Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het virus nog steeds bij ons.”

Vanwege deze infectie trok Bourla zich terug uit zijn geplande getuigenis van 10 oktober voor de speciale commissie van het Europees Parlement voor de COVID-19-pandemie. De CEO van Pfizer bevestigde zijn ziekte 15 dagen voor zijn verschijning.

Hoewel Bourla niet kwam opdagen, heeft de commissie verschillende groten uit de farmaceutische industrie ondervraagd. Dit zijn onder meer de CEO van Moderna, Stephane Bancel, en hoge functionarissen van AstraZeneca en Sanofi.

De Europese Rekenkamer meldde dat de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, rechtstreeks betrokken was geweest bij de voorbereidende onderhandelingen over het grootste vaccincontract – tot 1,8 miljard doses van het BioNTech/Pfizer-vaccin – dat in mei 2021 werd gesloten. New York Times berichtte over de ogenschijnlijk gezellige relatie tussen Bourla en von der Leyen, waarbij de twee in aanloop naar de deal sms’jes uitwisselden.

Bronnen:

TheNationalPulse.com

Pfizer.com

Politico.eu

NYTimes.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Covid-lockdowns verzwakten de immuniteit van kinderen, wat resulteerde in een recordaantal peuterhospitalisaties
Next Chronische stress verdubbelt het risico om aan kanker te overlijden, waarschuwt studie

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Je kinderen niet laten vaccineren? Dan krijg je minder kinderbijslag!

Luister naar dit artikel Althans, dat is het geval als het aan Ruud Coolen-Van Brakel, voorzitter van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) ligt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

Overig

Unity Video: een samenwerking tussen miljoenen mensen tegen medische mandaten en voor bescherming van de gezondheid van kinderen

Luister naar dit artikel Met grote opwinding en hoop op een gezondere en vrijere wereld delen we deze ongelooflijke video en vragen we je deze door te geven aan je

Vaccinaties

“Intelligente ouders weigeren vaccinaties”

Luister naar dit artikel Wetenschapssite LiveScience meldt dat steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren omdat ze het nut er niet van inzien. In 2013 zei 87 procent