Wetenschappers reverse engineeren de Spaanse griep en klagen dat het niet dodelijk genoeg is

Wetenschappers reverse engineeren de Spaanse griep en klagen dat het niet dodelijk genoeg is

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wetenschappers hebben een versie van de Spaanse griep reverse-engineered, zodat ze er een “vaccin” voor kunnen maken. Terwijl ze onhandig en gevaarlijk proberen om virussen te manipuleren, betreuren ze dat het virus echter niet dodelijk genoeg is.

Het is niet verwonderlijk dat de National Institutes of Health (“NIH”) en Dr. Anthony Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (“NIAID”) betrokken zijn bij het ontstaan ​​van virussen. De echte vraag die de reguliere media niet eens stellen, is of deze sociopaten een virus kunnen recreëren, hebben ze dan oorspronkelijk de eerste virussen gemaakt? Wetenschappers kunnen het niet eens worden over de vraag of virussen levend of dood zijn, dus wat als ze beide zijn, zoals kunstmatige intelligentie? Het is maar een vraag, en niemand heeft deze ooit gesteld. De grote farmaceutische vaccinmakers geven immers toe dat ze ‘technologie’ gebruiken om mRNA-injecties te maken.

Het argument dat we gevaarlijke virussen moeten maken “voor het geval dat” de natuur met iets soortgelijks komt, zodat we van tevoren vaccins voor die virussen kunnen maken, gaat gewoon niet op. Dit is gek geworden wetenschap, en het moet gestopt worden. – -Daily Exposé

Al deze instanties en instellingen hebben onderzoek gedaan en/of samengewerkt aan onderzoek dat mogelijk het mysterie kan oplossen van waar SARS-CoV-2 vandaan komt, als het al bestaat. Maar in plaats van hun gegevens transparant te delen, hebben ze alleen verklaard dat ze “niet betrokken zijn geweest bij experimenten die hadden kunnen leiden tot de opkomst van SARS-CoV-2.”

Of dit virus echt was of niet, en of het in feite een echt virus was en niet alleen verkoudheid, of het opzettelijk, per ongeluk of een “natuurlijke” evolutie was of vrijgelaten, is niet relevant. De heersende klasse heeft de schade aangericht die ze nodig hadden om het eindspel te bereiken: de Grote Reset en een digitale dollar die ons allemaal permanent tot slaaf zal maken.

Zoals de Daily Exposé opmerkte, stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als zoiets als de Spaanse griep zou worden vrijgegeven, of erger nog, een turbo-geladen, genetisch gemanipuleerde versie ervan, speciaal ontworpen om zijn gastheer te doden of permanent uit te schakelen. Hoe onbegrijpelijk het ook mag lijken voor de gemiddelde persoon, wetenschappers in de Verenigde Staten en Canada hebben dit verwoestende dodelijke virus tot leven gewekt en, niet verrassend, zijn de NIH en de NIAID van Dr. Anthony Fauci erbij betrokken.

Het reverse-engineered Spaanse griepvirus was, zelfs bij de hoogste geteste doses, niet dodelijk genoeg om de twee makaken die voor het experiment waren geselecteerd te doden. Makaken werden daarom beschouwd als “niet ideaal voor de ontwikkeling en het testen van nieuwe pandemische griepspecifieke vaccins en therapieën”, waardoor “andere fysiologisch relevante niet-menselijke primaatmodellen” nodig waren.

Het argument dat we gevaarlijke virussen moeten maken “voor het geval dat” de natuur met iets soortgelijks komt, zodat we van tevoren vaccins voor die virussen kunnen maken, gaat gewoon niet op. Stop met het maken van deze wangedrochten, en we zullen de vaccins niet nodig hebben! Dit is gek geworden wetenschap, en het moet gestopt worden. -Daily Exposé

Bronnen: SHTFplan


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Eerste diagnostische test voor long covid, detectie van spike-eiwit in bloed, start in september. Of is het 'long vaccin'?
Next Nieuwe studie toont aan dat mRNA-vaccin van Pfizer in slechts 6 uur DNA wordt, in vitro

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Huisstofmijtallergie: hoe ga je er mee om?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Vitamine E blijkt spierbeschadiging na hartaanval te voorkomen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Een slaaptekort zorgt voor meer rimpels (en 7 andere verrassende feiten over slapen)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat