Voormalig Harvard-professor waarschuwt dat “wetenschap en volksgezondheid kapot zijn”

Voormalig Harvard-professor waarschuwt dat “wetenschap en volksgezondheid kapot zijn”

Luister naar dit artikel

Dr. Martin Kulldorff, een vooraanstaand epidemioloog en statisticus van de Harvard University, zegt dat het huidige paradigma van wetenschap en volksgezondheid duidelijk “stuk” is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Coronavirus (Covid-19)-plandemie heeft de corruptie van het systeem blootgelegd in een mate die misschien nog nooit is gezien. Wanneer de gemiddelde persoon echt begint te twijfelen aan de legitimiteit van de overheid en haar “volksgezondheid”-opleggingen, weet je dat er iets niet helemaal klopt.

“Om de een of andere reden is er een openbaar officieel verhaal opgesteld, en je mocht het niet in twijfel trekken – wat natuurlijk erg schadelijk is, zowel voor de pandemie als voor de manier waarop met de pandemie moet worden omgegaan, omdat je een levendige discussie om erachter te komen hoe we het beste met deze dingen kunnen omgaan”, vertelde Kulldorff in een recent interview aan The Epoch Times.

In het begin van de plandemie herinner je je misschien dat Kulldorff zichzelf in het vizier zette door de plandemie bloot te leggen voor wat het was, zelfs toen mensen nog steeds werd verteld dat het slechts twee weken zou duren om ‘de curve af te vlakken’.

In maart 2020, toen de plandemie voor het eerst begon, probeerde Kulldorff, een inwoner van Zweden, al studies te publiceren die aantoonden dat de Fauci-griep echt niet zo’n groot probleem was. Hij probeerde bewijs te leveren van wat mensen konden doen om hun risico op infectie te minimaliseren, in plaats van alleen maar in paniek te raken en in angst te leven.

Het onderzoek van Kulldorff werd duidelijk afgewezen, zoals je zou verwachten, maar hij stopte niet met vechten. In feite is hij doorgegaan met het vertellen van de waarheid, waarbij hij zijn hele carrière en reputatie op het spel heeft gezet.

“Ik kon in het voorjaar van 2020 in Zweden publiceren in de grote dagbladen daar, dus dat was geen probleem”, zegt hij. “Maar de Verenigde Staten mochten geen debat voeren, wat erg verontrustend is.”

Kulldorff vecht de goede strijd sinds het begin van de plandemic

Kulldorffs vroege inspanningen culmineerden in de publicatie van de Great Barrington Declaration, die werd gepubliceerd door Drs. Sunetra Gupta en Jay Bhattacharya in oktober 2020. Deze verklaring riep op tot een meer genuanceerde benadering van de plandemie, in tegenstelling tot de one-size-fits-all beperkingen die voornamelijk westerlingen werden opgelegd.

“De meest meelevende benadering die de risico’s en voordelen van het bereiken van groepsimmuniteit in evenwicht houdt, is om degenen die een minimaal risico lopen om te overlijden hun leven normaal te laten leven om immuniteit tegen het virus op te bouwen door middel van natuurlijke infectie, terwijl ze degenen met het hoogste risico beter beschermen. ”, staat in die verklaring.

Gupta is trouwens een epidemioloog met expertise in immunologie, vaccinontwikkeling en wiskundige modellering van infectieziekten, die ook als professor aan de Universiteit van Oxford werkt. Bhattacharya is een epidemioloog, gezondheidseconoom en expert op het gebied van volksgezondheidsbeleid die zich richt op infectieziekten en kwetsbare bevolkingsgroepen, en geeft ook les aan het Stanford University Medical System.

“Het zijn gewoon de fundamentele basisprincipes van de volksgezondheid die bestonden in het voorbereidingsplan voor een pandemie dat vele jaren eerder was opgesteld”, zegt Kulldorff over de Verklaring van Great Barrington. “Het is een beetje verbazingwekkend dat het vanaf het begin van de pandemie niet werd gevolgd.”

Kulldorff zegt dat de Verklaring van Great Barrington niet bedoeld was voor politici, wetenschappers of zelfs artsen, ondanks het feit dat duizenden van hen het ondertekenden. In plaats daarvan was het bedoeld voor het grote publiek.

“Het belangrijkste publiek was het grote publiek”, zegt hij. “Omdat het het publiek is dat uiteindelijk een einde zal maken aan dit misleide volksgezondheidsbeleid. Het is het publiek, gewone mensen, die de gevolgen ondervinden.”

“Het belangrijkste was om de pretentie te doorbreken dat er wetenschappelijke consensus was voor deze lockdowns – wat er niet was.”

Bronnen: TheEpochTimes.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Milieutoxines in verband gebracht met de toename van chronische gezondheidsproblemen bij kinderen
Next LONG READ: Datalek onthult verontrustende feiten over instabiliteit van mRNA-vaccins en mogelijke gevaren

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Het Congres beveelt het Pentagon te herzien of het Amerikanen heeft blootgesteld aan teken als wapen

Luister naar dit artikel Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft opgeroepen tot een onderzoek naar de vraag of de verspreiding van de ziekte van Lyme zijn oorsprong vond in een

Overig

Bahrein, en België hebben met succes het coronavirus behandeld met hydroxychloroquine

Luister naar dit artikel Klinische tests met hydroxychloroquines om COVID-19 in Bahrein te bestrijden, zijn succesvol gebleken Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende

Overig

Verhoog je Metabolisme & Verlies Vet met Kou

Luister naar dit artikel Je lichaam en vooral de kern van je lichaam waar de vitale delen zich bevinden (borst, buik en hoofd) functioneren optimaal bij een temperatuur van 37