5G brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; mensen moeten blootstelling aan EMV, RF . beperken

5G brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; mensen moeten blootstelling aan EMV, RF . beperken

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

5G brengt ongetwijfeld gezondheidsrisico’s met zich mee. Artsen, onderzoekers en wetenschappers weten ervan en het grote publiek is zich bewust van de gevaren die het mobiele netwerk van de vijfde generatie vormt voor de mens.

Helaas is er geen manier om de 5G-technologie volledig te vermijden, aangezien ze praktisch overal in de moderne samenleving voorkomen. Van mobiele telefoons tot magnetrons, tot slimme gadgets en apparaten, blootstelling aan elektromagnetische velden (EMF) en radiofrequente (RF) straling is onvermijdelijk.

Aangezien niemand precies weet hoeveel 5G millimeter Wave het kwetsbare lichaam kan weerstaan ​​zonder ernstige gevolgen, is het het beste om de blootstelling te beperken tot aanvaardbare wereldniveaus.

Zelfs de Federal Communications Commission (FCC), die de opdracht kreeg om interstatelijke en internationale communicatie via radio, televisie, draad en kabel te reguleren, geeft toe dat er in dit opzicht geen 5G-studies zijn gefinancierd door het bureau en dat er ook geen gepland zijn.

Het gebrek aan referentiemateriaal met betrekking tot de gezondheidsrisico’s van 5G is schrikbarend. Op 1 augustus waren er meer dan 35.000 artikelen over elektromagnetische velden, maar slechts zeven daarvan zijn medische of biologische studies. Het is duidelijk dat de FCC wordt gecontroleerd door de telecomindustrie en geen haast heeft om de omvang van mogelijke 5G-effecten zoals huid- en oculaire melanoom en steriliteit te kennen, omdat dit het publiek zou alarmeren.

Particuliere entiteiten hebben echter het initiatief genomen om studies uit te voeren en hebben enkele zorgwekkende feiten aan het licht gebracht.

Lang en frequent gebruik van mobiele telefoons kan mitochondriale disfunctie en nucleaire DNA-schade door vrije radicalen veroorzaken.

Evenzo is overmatige blootstelling aan wifi-netwerken in verband gebracht met chronische ziekten, zoals hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid.

Mogelijke gezondheidsschade strekt zich uit tot planten, dieren

In 2015 deden meer dan 230 internationale wetenschappers een beroep op de Verenigde Naties voor bescherming tegen langdurige blootstelling aan EMV.

Ze merkten op dat waarschijnlijke schade niet beperkt blijft tot mensen, omdat “er steeds meer aanwijzingen zijn voor schadelijke effecten op zowel het planten- als het dierenleven.”

De effecten, aan de andere kant, “bevatten een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugenstoornissen, neurologische aandoeningen en negatieve effecten op het algemeen welzijn in mensen.”

In september 2017 riepen meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen op tot een moratorium op 5G “totdat potentiële gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers die onafhankelijk zijn van de industrie.”

Ze benadrukten dat “er is bewezen dat RF-EMF schadelijk is voor mens en milieu”, en dat “5G de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden bovenop de 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, enz. Voor telecommunicatie aanzienlijk zal verhogen. al aanwezig.”

Wetenschappers willen de inzet van 5G stopzetten totdat gezondheidsproblemen zijn onderzocht

Sommige wetenschappers en analisten wilden de uitrol van 5G vertragen of de tewerkstelling ervan stopzetten totdat gezondheidsproblemen zijn opgelost.

Bezorgde personen zoals Martin Bouygues, de CEO van het Franse telecombedrijf Bouygues, hebben zich aangesloten bij de oproep aan regeringen om veilingen voor 5G-frequenties uit te stellen, daarbij verwijzend naar de aanhoudende pandemie van het Coronavirus (COVID-19) en het publieke wantrouwen van de technologie.

Landen als België en Zwitserland hebben gehoor gegeven aan de oproep en stellen de uitrol van 5G uit om een ​​systeem te creëren om straling te monitoren. Sommige gebieden, zoals Syracuse, New York en New Hampshire, hebben veiligheidsmaatregelen getroffen, terwijl Mill Valley, in de buurt van San Francisco, nieuwe 5G draadloze cellen verbood.

Helaas gingen meer gebieden mee met de “5G is veilig”-lijn die werd aangehangen door de FCC en de Cellular Telecommunications and Internet Association (CTIA), de handelsvereniging van de draadloze industrie in de Verenigde Staten.

Bronnen:

BBC.com

ChildrensHealthDefense.org

Blogs.ScientificAmerican.com

EMFacts.com

NexusNewsfeed.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Neus Vaccin: kijk uit voor de volgende geldmaker van Big Pharma
Next Studie onthult gebreken in populaire genetische methode

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Ziekte door microgolfstraling: Een kind getuigt van de gevaren van wifi op scholen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Straling

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Waarschuwing over draadloze straling, slimme meters, mobiele telefoons, hersentumoren Kinderen 0-14

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Straling

Brussel stopt 5G-inzet voor onbepaalde tijd: 5G-project, zegt autoriteiten, niet compatibel met stralingsveiligheidsnormen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat