5G brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; mensen moeten blootstelling aan EMV, RF . beperken

5G brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; mensen moeten blootstelling aan EMV, RF . beperken

Luister naar dit artikel

5G brengt ongetwijfeld gezondheidsrisico’s met zich mee. Artsen, onderzoekers en wetenschappers weten ervan en het grote publiek is zich bewust van de gevaren die het mobiele netwerk van de vijfde generatie vormt voor de mens.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Helaas is er geen manier om de 5G-technologie volledig te vermijden, aangezien ze praktisch overal in de moderne samenleving voorkomen. Van mobiele telefoons tot magnetrons, tot slimme gadgets en apparaten, blootstelling aan elektromagnetische velden (EMF) en radiofrequente (RF) straling is onvermijdelijk.

Aangezien niemand precies weet hoeveel 5G millimeter Wave het kwetsbare lichaam kan weerstaan ​​zonder ernstige gevolgen, is het het beste om de blootstelling te beperken tot aanvaardbare wereldniveaus.

Zelfs de Federal Communications Commission (FCC), die de opdracht kreeg om interstatelijke en internationale communicatie via radio, televisie, draad en kabel te reguleren, geeft toe dat er in dit opzicht geen 5G-studies zijn gefinancierd door het bureau en dat er ook geen gepland zijn.

Het gebrek aan referentiemateriaal met betrekking tot de gezondheidsrisico’s van 5G is schrikbarend. Op 1 augustus waren er meer dan 35.000 artikelen over elektromagnetische velden, maar slechts zeven daarvan zijn medische of biologische studies. Het is duidelijk dat de FCC wordt gecontroleerd door de telecomindustrie en geen haast heeft om de omvang van mogelijke 5G-effecten zoals huid- en oculaire melanoom en steriliteit te kennen, omdat dit het publiek zou alarmeren.

Particuliere entiteiten hebben echter het initiatief genomen om studies uit te voeren en hebben enkele zorgwekkende feiten aan het licht gebracht.

Lang en frequent gebruik van mobiele telefoons kan mitochondriale disfunctie en nucleaire DNA-schade door vrije radicalen veroorzaken.

Evenzo is overmatige blootstelling aan wifi-netwerken in verband gebracht met chronische ziekten, zoals hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid.

Mogelijke gezondheidsschade strekt zich uit tot planten, dieren

In 2015 deden meer dan 230 internationale wetenschappers een beroep op de Verenigde Naties voor bescherming tegen langdurige blootstelling aan EMV.

Ze merkten op dat waarschijnlijke schade niet beperkt blijft tot mensen, omdat “er steeds meer aanwijzingen zijn voor schadelijke effecten op zowel het planten- als het dierenleven.”

De effecten, aan de andere kant, “bevatten een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugenstoornissen, neurologische aandoeningen en negatieve effecten op het algemeen welzijn in mensen.”

In september 2017 riepen meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen op tot een moratorium op 5G “totdat potentiële gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers die onafhankelijk zijn van de industrie.”

Ze benadrukten dat “er is bewezen dat RF-EMF schadelijk is voor mens en milieu”, en dat “5G de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden bovenop de 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, enz. Voor telecommunicatie aanzienlijk zal verhogen. al aanwezig.”

Wetenschappers willen de inzet van 5G stopzetten totdat gezondheidsproblemen zijn onderzocht

Sommige wetenschappers en analisten wilden de uitrol van 5G vertragen of de tewerkstelling ervan stopzetten totdat gezondheidsproblemen zijn opgelost.

Bezorgde personen zoals Martin Bouygues, de CEO van het Franse telecombedrijf Bouygues, hebben zich aangesloten bij de oproep aan regeringen om veilingen voor 5G-frequenties uit te stellen, daarbij verwijzend naar de aanhoudende pandemie van het Coronavirus (COVID-19) en het publieke wantrouwen van de technologie.

Landen als België en Zwitserland hebben gehoor gegeven aan de oproep en stellen de uitrol van 5G uit om een ​​systeem te creëren om straling te monitoren. Sommige gebieden, zoals Syracuse, New York en New Hampshire, hebben veiligheidsmaatregelen getroffen, terwijl Mill Valley, in de buurt van San Francisco, nieuwe 5G draadloze cellen verbood.

Helaas gingen meer gebieden mee met de “5G is veilig”-lijn die werd aangehangen door de FCC en de Cellular Telecommunications and Internet Association (CTIA), de handelsvereniging van de draadloze industrie in de Verenigde Staten.

Bronnen:

BBC.com

ChildrensHealthDefense.org

Blogs.ScientificAmerican.com

EMFacts.com

NexusNewsfeed.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Neus Vaccin: kijk uit voor de volgende geldmaker van Big Pharma
Next Studie onthult gebreken in populaire genetische methode

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Verontrustend bewijs suggereert dat WiFi-straling het risico van miskramen met bijna 50% zou kunnen vergroten

Luister naar dit artikel De moderne maatschappij is dronken van technologie. Het omringt ons overal waar we naar toe gaan, van computers, tablets en laptops die we gebruiken voor werk,

Straling

Meer of minder draadloos? Minder! Minder! Minder!

Luister naar dit artikel Als ik mijn zorgen uit dat schoolkinderen constant aan straling worden blootgesteld vanwege de mogelijke gevolgen op lange termijn, wordt ik door sommige mensen raar aangekeken

Straling

“Straling van mobieltjes zorgt steeds vaker voor gezondheidsproblemen”

Luister naar dit artikel Mobiele telefoons zorgen steeds vaker voor gezondheidsproblemen. Volgens ervaringsdeskundige Martine Vriens (46) komt dat door de elektromagnetische straling die ze uitzenden. Steun Health Bytes: alleen via uw