Verontrustend bewijs suggereert dat WiFi-straling het risico van miskramen met bijna 50% zou kunnen vergroten

Verontrustend bewijs suggereert dat WiFi-straling het risico van miskramen met bijna 50% zou kunnen vergroten

Luister naar dit artikel

De moderne maatschappij is dronken van technologie. Het omringt ons overal waar we naar toe gaan, van computers, tablets en laptops die we gebruiken voor werk, tot de ‘slimme’ telefoons die we meedragen en de films die we via WiFi streamen. Voor velen van ons zou het moeilijk zijn om je een beeld te vormen van 24 uur zonder een of andere vorm van draadloze technologie te gebruiken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoewel deze apparaten een verbazingwekkend gemak en connectiviteit bieden, moeten ze echter grote, dikke waarschuwingslabels hebben, omdat de EMF-straling (elektromagnetische frequentie) die ze verzenden, is erkend als een klasse 2B mogelijk carcinogeen (kanker veroorzaker) door de Wereldgezondheidsorganisatie en steeds meer onderzoeken hebben overtuigend aangetoond dat deze apparaten ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Natuurlijk zijn kinderen nog kwetsbaarder voor de effecten van dit soort straling dan volwassenen, en ongeboren kinderen zijn het meest kwetsbaar van allemaal.

Een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Kaiser Permanente Afdeling voor Onderzoek, gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Scientific Reports, toonde aan dat wanneer zwangere vrouwen worden blootgesteld aan niet-ioniserende straling van magnetische velden, zoals die worden uitgestraald door hoogspanningslijnen, transformatoren, draadloze apparaten en draadloze netwerken, hun risico op een miskraam toeneemt met maar liefst 48 procent. (Terzijde: straling van wi-fi en mobiele telefoons verhoogt het risico op miskraam van zwangere vrouwen met bijna 50%.)

Bronnen: ScienceDaily.com NaturalHealth365.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuwe medische behandeling doordrenkt oudere volwassenen met "tienerbloed" geoogst van de jeugd. Vampirisme staat op het punt om reguliere "geneeskunde" te worden
Next De wetenschap achter de helende eigenschappen van curcumine

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Zie Wat WIFI, mobiele telefoons, en iPads doen met de hersenen van je kind – 100+ Wetenschappers tekenen petitie aan de VN

Luister naar dit artikel De moderne technologie, met name het gebruik van de mobiele telefoon, beïnvloed de gehele samenleving van school kinderen tot volwassenen. Hoewel deze gadgets ons leven gemakkelijker

Straling

Ginseng beschermt tegen leverschade door straling mobiele telefoon

Luister naar dit artikel De straling van mobiele telefoons (900 MHz) heeft invloed op de expressie van het eiwit Nrf2. Dit leidt tot oxidatieve schade en abnormale morfologie van levercellen,

Overig

Verrast? Meer artsen die bekenden dat ze opzettelijk gezonde mensen met kanker diagnosticeerden om geld te verdienen

Luister naar dit artikel Artsen lijken eindelijk betrapt te worden op het verkeerd diagnosticeren van gezonde patiënten met kanker. Dit is iets dat veel meer gebeurt dan je ooit zou