Meer of minder draadloos? Minder! Minder! Minder!

Meer of minder draadloos? Minder! Minder! Minder!

Luister naar dit artikel

Als ik mijn zorgen uit dat schoolkinderen constant aan straling worden blootgesteld vanwege de mogelijke gevolgen op lange termijn, wordt ik door sommige mensen raar aangekeken en een enkeling vind dat ik “…maar met de moderne tijd mee gaan”. Men moet de waarheid echter niet verwarren met de mening van de meerderheid… Ik begrijp niet waarom Nederland, in tegenstelling tot een aantal andere landen, nog niets concreets doet met reeds bekende feiten over het gebruik van Wifi.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In frankrijk is wifi in crèches wettelijk verboden. Tevens is in dat land reclame maken voor tablets voor kinderen onder de 14 jaar verboden.

Het Nationaal Comité van de regering van Cyprus op milieu en de gezondheid van kinderen zegt: “Verminder de blootstelling van kinderen aan draadloos”.
Zie deze video (met engelstalige ondertiteling) die echt het bekijken waard is:

https://youtu.be/H43IKNjTvRM

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Studie: kokosolie doodt 93% darmkankercellen binnen twee dagen
Next Power detox: chlorella tabletten

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Krijg je hersenkanker van mobiel bellen? Nee, zeggen deze wetenschappers

Luister naar dit artikel Heb je een verhoogd risico op een hersentumor als je vaak belt met een mobiele telefoon? Australische wetenschappers namen de proef op de som. Steun Health Bytes: alleen

Onderzoek

Gebruik van mobiele telefoons kan DNA beschadigen, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel Meer dan 90 procent van de Amerikaanse volwassenen bezit een mobiele telefoon, waardoor deze mobiele digitale technologie de snelst toegepaste consumententechnologie in de wereldgeschiedenis is, volgens

Straling

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Waarschuwing over draadloze straling, slimme meters, mobiele telefoons, hersentumoren Kinderen 0-14

Luister naar dit artikel In bijna elke gemeenschap over de hele wereld waar draadloze slimme meters zijn geïnstalleerd, klaagt een percentage van de bewoners over gezondheidseffecten, van draadloze straling, die