GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als het dwingen van miljoenen hardwerkende burgers om de COVID-19-prik te nemen om in dienst te blijven geen teken is van de naderende apocalyps, is dit het misschien wel: koeien krijgen nu vaccins. Dezelfde koeien, kippen en andere dieren die we consumeren voor levensonderhoud en voeding worden geprikt.

De veronderstelde logica bij het prikken van vee met vaccins is dat het ze naar verluidt gezonder maakt. De waarheid is dat het gebruik van vaccins in vee niets meer is dan geldklopperij door hebzuchtige Big Meat- en farmaceutische bedrijven. Snel vooruit een paar jaar of decennia in de toekomst, en u zult waarschijnlijk merken dat de vlees- en farmaceutische industrie de koers van veeprikken omkeert om de onderstaande redenen.

De melkkoe melken voor elke cent

Als je de cijfers van de vlees- en vaxindustrieën verkleint, zul je zien dat de vaccins die worden gebruikt voor de industriële productie van vlees meer dan $ 7 miljard bedragen. Hoewel weinig mensen het weten, heeft overregulering van de Amerikaanse markt industriële vleesleveranciers ertoe aangezet hormonen, potentieel schadelijke vaccins en aanvullende medicijnen te gebruiken om de groei van dieren te stimuleren. Dergelijke toevoegingen zijn ook bedoeld om de kans op ziekteverspreiding op de intensieve veehouderij te verkleinen.

Het is niet nodig om de smerigste YouTube-video op te roepen waarin de walgelijke omstandigheden van fabrieksboerderijen worden belicht om te begrijpen dat dergelijke plaatsen gericht zijn op de bottom line in plaats van het produceren van vlees van hoge kwaliteit. De tijden veranderen echter. Het internet informeert consumenten over de feitelijke inhoud van hun voedsel en creëert mogelijkheden om in contact te komen met voedselaanbieders om de kwaliteit van vlees en andere producten te verbeteren.

Waarom vee vaccins een probleem zijn

Trek het gordijn weg dat de ware activiteiten verbergt van veehouders, eigenaren van broederijen en anderen die het vlees produceren dat we consumeren, en je zult niet alles leuk vinden wat je vindt. In het bijzonder is het gebruik van vaccins vooral zorgwekkend voor logische en rationele individuen.

Vacins worden soms rechtstreeks in de vruchtholte van een eicel of in een embryo geïnjecteerd. Deze high-tech aanpak is beladen met onnodige risico’s. Hoewel weinigen zich ervan bewust zijn, houden broederijen zich bezig met massale vax-routines die de dieren stress geven en mogelijk hun biologische systemen in gevaar brengen, waardoor hun vlees uiteindelijk enigszins riskant wordt om te consumeren.

Het verzet tegen Big Meat en Big Pharma groeit

Naarmate de tijd vordert, leren meer mensen over het uitgebreide gebruik van antibiotica bij koeien en ander vee. De vraag is hoe lang het zal duren voordat het woord zich bij de massa verspreidt en een boycot van big meat en big pharma inspireert totdat er betekenisvolle veranderingen zijn aangebracht.

Consumenten zouden het gebruik van vaccins en andere drugs in de context van industriële vleesproductie niet langer moeten tolereren. De grote vleesmachtspelers zouden hun winstmarges gemakkelijk kunnen verkleinen door de vaccins te schrappen en de kwantiteit en kwaliteit van voer op te voeren. De weinig bekende waarheid over de industriële vleesindustrie is dat de hebzuchtige bedrijfsleiders snel dieren overladen met medicijnen om hun gewicht te vergroten zonder geld uit te geven aan wat volgens hen buitengewoon kostbaar veevoer is.

Het is tijd om te erkennen dat het vlees dat we consumeren voor energie, levensonderhoud en gezondheid nu beladen is met antibiotica, vacins, hormonen en andere onnatuurlijke stoffen die schadelijke residuen en bacteriën creëren. Hoewel sommige vleesproducenten bewonderenswaardig de minder bereisde weg hebben gekozen en antibiotica helemaal hebben geëlimineerd, zijn consumenten zich er over het algemeen niet van bewust dat hun smakelijke geneugten beladen zijn met vaccins, synthetische hormonen en andere potentieel schadelijke medicijnen.

Bronnen: ChildrensHealthDefense.org

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Vrouwelijke vegetariërs lopen een groter risico op heupfractuur
Next Natuurlijke plantenstof in druiven beschermt de gezondheid van de hersenen, blijkt uit onderzoek

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Waarschuwing voor Covid shots: zo ziet een bloedstolsel eruit wanneer VLOEIBAAR bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa in uw lichaam

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Deense toezichthouder zegt dat een vrouw die stierf na een AstraZeneca-prik “ongebruikelijke symptomen” had, onder meer door bloedstolsels

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat