GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel

Als het dwingen van miljoenen hardwerkende burgers om de COVID-19-prik te nemen om in dienst te blijven geen teken is van de naderende apocalyps, is dit het misschien wel: koeien krijgen nu vaccins. Dezelfde koeien, kippen en andere dieren die we consumeren voor levensonderhoud en voeding worden geprikt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De veronderstelde logica bij het prikken van vee met vaccins is dat het ze naar verluidt gezonder maakt. De waarheid is dat het gebruik van vaccins in vee niets meer is dan geldklopperij door hebzuchtige Big Meat- en farmaceutische bedrijven. Snel vooruit een paar jaar of decennia in de toekomst, en u zult waarschijnlijk merken dat de vlees- en farmaceutische industrie de koers van veeprikken omkeert om de onderstaande redenen.

De melkkoe melken voor elke cent

Als je de cijfers van de vlees- en vaxindustrieën verkleint, zul je zien dat de vaccins die worden gebruikt voor de industriële productie van vlees meer dan $ 7 miljard bedragen. Hoewel weinig mensen het weten, heeft overregulering van de Amerikaanse markt industriële vleesleveranciers ertoe aangezet hormonen, potentieel schadelijke vaccins en aanvullende medicijnen te gebruiken om de groei van dieren te stimuleren. Dergelijke toevoegingen zijn ook bedoeld om de kans op ziekteverspreiding op de intensieve veehouderij te verkleinen.

Het is niet nodig om de smerigste YouTube-video op te roepen waarin de walgelijke omstandigheden van fabrieksboerderijen worden belicht om te begrijpen dat dergelijke plaatsen gericht zijn op de bottom line in plaats van het produceren van vlees van hoge kwaliteit. De tijden veranderen echter. Het internet informeert consumenten over de feitelijke inhoud van hun voedsel en creëert mogelijkheden om in contact te komen met voedselaanbieders om de kwaliteit van vlees en andere producten te verbeteren.

Waarom vee vaccins een probleem zijn

Trek het gordijn weg dat de ware activiteiten verbergt van veehouders, eigenaren van broederijen en anderen die het vlees produceren dat we consumeren, en je zult niet alles leuk vinden wat je vindt. In het bijzonder is het gebruik van vaccins vooral zorgwekkend voor logische en rationele individuen.

Vacins worden soms rechtstreeks in de vruchtholte van een eicel of in een embryo geïnjecteerd. Deze high-tech aanpak is beladen met onnodige risico’s. Hoewel weinigen zich ervan bewust zijn, houden broederijen zich bezig met massale vax-routines die de dieren stress geven en mogelijk hun biologische systemen in gevaar brengen, waardoor hun vlees uiteindelijk enigszins riskant wordt om te consumeren.

Het verzet tegen Big Meat en Big Pharma groeit

Naarmate de tijd vordert, leren meer mensen over het uitgebreide gebruik van antibiotica bij koeien en ander vee. De vraag is hoe lang het zal duren voordat het woord zich bij de massa verspreidt en een boycot van big meat en big pharma inspireert totdat er betekenisvolle veranderingen zijn aangebracht.

Consumenten zouden het gebruik van vaccins en andere drugs in de context van industriële vleesproductie niet langer moeten tolereren. De grote vleesmachtspelers zouden hun winstmarges gemakkelijk kunnen verkleinen door de vaccins te schrappen en de kwantiteit en kwaliteit van voer op te voeren. De weinig bekende waarheid over de industriële vleesindustrie is dat de hebzuchtige bedrijfsleiders snel dieren overladen met medicijnen om hun gewicht te vergroten zonder geld uit te geven aan wat volgens hen buitengewoon kostbaar veevoer is.

Het is tijd om te erkennen dat het vlees dat we consumeren voor energie, levensonderhoud en gezondheid nu beladen is met antibiotica, vacins, hormonen en andere onnatuurlijke stoffen die schadelijke residuen en bacteriën creëren. Hoewel sommige vleesproducenten bewonderenswaardig de minder bereisde weg hebben gekozen en antibiotica helemaal hebben geëlimineerd, zijn consumenten zich er over het algemeen niet van bewust dat hun smakelijke geneugten beladen zijn met vaccins, synthetische hormonen en andere potentieel schadelijke medicijnen.

Bronnen: ChildrensHealthDefense.org

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vrouwelijke vegetariërs lopen een groter risico op heupfractuur
Next Natuurlijke plantenstof in druiven beschermt de gezondheid van de hersenen, blijkt uit onderzoek

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Onthullende gegevens: sterfgevallen onder kinderen zijn drastisch toegenomen sinds de uitrol van COVID-prik

Luister naar dit artikel Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en de belangrijkste medische adviseur van het Witte Huis, voorspelde onlangs dat

Vaccinaties

Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins

Luister naar dit artikel De media zijn ‘ingelijfd’ door de farmaceutische industrie. Dat zei Robert F. Kennedy junior onlangs tijdens een persconferentie in Washington D.C. Steun Health Bytes: alleen via uw

Vaccinaties

Canadese professor: “HPV-vaccin Gardasil leidt tot gedragsproblemen”

Luister naar dit artikel Wetenschappers kwamen pas geleden tot de conclusie dat het HPV-vaccin tot gedragsproblemen leidt. De studie die zij daarover schreven, werd een maand na publicatie plotseling teruggetrokken. Steun