Onthullende gegevens: sterfgevallen onder kinderen zijn drastisch toegenomen sinds de uitrol van COVID-prik

Onthullende gegevens: sterfgevallen onder kinderen zijn drastisch toegenomen sinds de uitrol van COVID-prik

Luister naar dit artikel

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en de belangrijkste medische adviseur van het Witte Huis, voorspelde onlangs dat baby’s en peuters in het voorjaar van 2022 de COVID-injectie kunnen krijgen.
Desondanks blijven de zorgen over de veiligheid van deze mRNA-injecties voor jonge mensen toenemen – en het bewijs blijft binnenstromen. Denk maar aan de meest recente Britse gegevens die zijn vrijgegeven door het Office for National Statistics (ONS).


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Sterfgevallen onder kinderen in het Verenigd Koninkrijk zijn Omhoog geschoten sinds de uitrol van COVID-shot voor kinderen

Volgens officiële wekelijkse sterftecijfers van de ONS – die mooi zijn geanalyseerd en samengevat door The Expose – zijn de sterfgevallen onder kinderen 44% hoger dan het vijfjaarlijks gemiddelde sinds het VK begon met het aanbieden van de Pfizer mRNA COVID-shots aan alle kinderen van 12 jaar en ouder.
De drang om kinderen in het Verenigd Koninkrijk te injecteren kreeg weer kracht in september 2021, toen de Engelse Chief Medical Officer, Chris Whitty, de Britse regering adviseerde om de Pfizer mRNA-prik aan te bieden aan alle mensen ouder dan 12 jaar.
De Britse regering volgde de aanbeveling van Whitty op en stelde de COVID-injectie onmiddellijk beschikbaar voor deze jongere bevolking, ondanks een afwijkende mening van het onafhankelijke Britse Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie (JCVI). Volgens BMJ verklaarde JCVI dat de “gezondheidsvoordelen van vaccinatie” marginaal groter waren dan de mogelijke bekende schade “” en adviseerde GEEN mRNA-injecties voor alle 12 tot 15-jarige kinderen.
Uit dezelfde gegevens van de ONS blijkt dat het vijfjaarsgemiddelde sterftecijfer voor mannelijke kinderen en vrouwelijke kinderen respectievelijk 42% en 47% hoger is sinds de Britse regering begon met het aanbieden van COVID-injecties aan kinderen.
Een lichtpuntje: het absolute aantal kindersterfgevallen in het VK blijft relatief klein; tussen week 38 en week 45 van de ONS-gegevensverzameling waren er bijvoorbeeld slechts 59 sterfgevallen onder kinderen van 10-14 jaar. Ter vergelijking: volgens de 5-jaargemiddelde dataset vielen er in dezelfde periode slechts 41 sterfgevallen.
Deze griezelige toename van het aantal sterfgevallen bewijst niet dat de COVID-shots de schuld zijn – maar de correlatie tussen de stijging van het aantal jonge sterfgevallen en de start van het vax-programma voor jongeren zou zorgwekkend genoeg moeten zijn om nader onderzoek te rechtvaardigen.

En in ander nieuws dat de reguliere media niet zullen aanraken: Pfizer-onderzoeksgegevens onthullen dat ontvangers van mRNA-prik MEER kans hadden om besmet te raken met SARS-CoV-2 dan mensen die placebo kregen

Volgens het briefingdocument van Pfizer aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) van 17 september 2021, hadden mensen in hun medicijnonderzoek die twee doses van de mRNA-vax kregen, meer kans om besmet te raken met SARS-CoV-2 (70,3 gevallen per 1000 persoonsjaren, gemiddeld 9,8 maanden na dosis 2) vergeleken met mensen die aanvankelijk een placebo kregen en later overstaken naar de mRNA-prikgroep (51,6 gevallen per 1000 persoonsjaren, gemiddeld 4,7 maanden na dosis 2) .
Deze gegevens, te vinden op pagina 22 van de FDA-briefingdocumenten, worden gebruikt als ondersteuning voor de noodzaak van een booster-injectie vanwege de duidelijke “afnemende immuniteit” van de eerste twee mRNA-prikken, vooral in de nasleep van de zogenaamde Delta variant.
Maar deze gegevens worden ook gevolgd door een verbluffende bekentenis. “Slechts 3 ernstige COVID-19-gevallen werden gemeld tijdens de analyseperiode”, zegt Pfizer tegen de FDA, “die allemaal plaatsvonden onder studiedeelnemers die oorspronkelijk waren gerandomiseerd naar de mRNA COVID-shot.”
Laten we eerlijk zijn: de wetenschap staat niet vast. Het wetenschappelijke debat moet worden toegejuicht en aangemoedigd. En het idee dat ouders zich onder druk zouden moeten voelen om hun kinderen met deze mRNA-prikken te injecteren, werpt een scherp licht op hoe flagrant de overtredingen tegen geïnformeerde toestemming zijn geworden.
Bronnen: Dailyexpose.ukBusinessinsider.comFDA.govBMJ.comLifesitenews.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunaanvallen tegen hun eigen organen
Next Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Luister naar dit artikel Terwijl regeringen over de hele wereld een derde, vierde of zelfs vijfde “booster” -shot voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) pushen, waarschuwen wetenschappers zoals prof. Ian Jones, een

Onderzoek

Dit is wat cocaïne doet met je hersenen en met je lichaam

Luister naar dit artikel Binnen enkele seconden na gebruik begint cocaïne al de hersenen te beïnvloeden. Eenmaal daar aangekomen vergroot het de afgifte van een aantal hormonen, waaronder dopamine, wat leidt tot

Onderzoek

honing gaat alle schadelijke bacterien te lijf

Luister naar dit artikel Australische onderzoekers zijn in 2009 op een geneesmiddel gestuit dat overal voor helpt: honing uit de natuurwinkel die wordt verkocht als natuurgeneesmiddel. Het onderzoek heeft aangetoond