Tieners ontwikkelen hartbeschadiging maanden nadat ze de tweede Pfizer-covid-injectie hebben gekregen, blijkt uit onderzoek

Tieners ontwikkelen hartbeschadiging maanden nadat ze de tweede Pfizer-covid-injectie hebben gekregen, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel

Uit Nieuw onderzoek gepubliceerd in de Journal of Pediatrics blijkt dat meer dan 66 procent van alle adolescenten die coronavirus (Covid-19) “vaccin”-gerelateerde myopericarditis ontwikkelen na de tweede prik, maanden na hun eerste diagnose nog steeds last hebben van aanhoudende hartafwijkingen.
Deze onthulling suggereert dat, in tegenstelling tot wat de regering beweert, de bijwerkingen van de Fauci Griep-injectie langdurig kunnen zijn, zelfs bij kinderen. En het meest trieste is dat kinderen in de eerste plaats nul procent kans hebben om aan de ziekte te overlijden, dus wat is de reden waarom ze de injecties krijgen?
De studie, gepubliceerd op 25 maart, daagt het standpunt uit dat wordt ingenomen door meerdere overheidsinstanties in de Verenigde Staten, waaronder de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die beweren dat hartontsteking veroorzaakt door Pfizer en Moderna mRNA (messenger RNA) -injecties altijd “mild” is.
Onderzoekers van het Seattle Children’s Hospital keken naar gevallen van jongere patiënten jonger dan 18 jaar die tussen 1 april 2021 en 7 januari 2022 naar het ziekenhuis kwamen met pijn op de borst en verhoogde serumtroponinespiegels, die de piek van de operatie Warp Speed  injectie campagne dekt. Ze hadden allemaal hun tweede dosis Pfizer in de week ervoor gekregen.
Van de 35 patiënten die aan de criteria voldeden, werden 16 geschikt bevonden voor evaluatiedoeleinden. Alle 16 ondergingen cardiale magnetische resonantie beeldvorming (MRI) tests drie tot acht maanden na hun eerste onderzoek.
Hiervan bleken er 11 aanhoudende late gadolinium enhancement (LGE) te hebben, hoewel de niveaus lager waren dan in voorgaande maanden.
“De aanwezigheid van LGE is een indicator van hartletsel en fibrose en is sterk geassocieerd met een slechtere prognose bij patiënten met klassieke acute myocarditis”, legt de studie uit.
Volledig gevaccineerde kinderen hebben troponinespiegels die meer dan 20 keer hoger zijn dan die van een hartaanvalpatiënt
Een meta-analyse van acht onderzoeken wees uit dat LGE een voorspeller is van sterfte door alle oorzaken, cardiovasculaire sterfte, harttransplantatie, heropnames, terugkerende acute myocarditis en een vereiste is voor mechanische ondersteuning van de bloedsomloop.
Een andere meta-analyse van 11 onderzoeken vond dat de “aanwezigheid en omvang van LGE een significante voorspeller is van nadelige cardiale uitkomsten.”
Hoewel sommige van de kindpatiënten in de nieuwe studie symptomen vertoonden die “van voorbijgaande aard waren en de meeste patiënten leken te reageren op de behandeling”, was er nog steeds een “aanhoudende stroom abnormale bevindingen”, ontdekte het team.
Dit alles “wekt bezorgdheid op over mogelijke effecten op langere termijn”, schreven de onderzoekers, eraan toevoegend dat ze van plan zijn om na een jaar meer MRI’s te nemen om te zien of een van de afwijkingen is verdwenen.
“De paper levert meer bewijs dat myocarditis bij adolescenten als gevolg van COVID-19-vaccins zeer ernstig is”, zegt Dr. Madhava Setty, senior wetenschappelijk redacteur voor The Defender, een project van Children’s Health Defense (CHD).
“Alle patiënten hadden significant verhoogde serumtroponinespiegels die wijzen op hartschade. En LGE, wat wijst op een slechte uitkomst, was aanwezig bij meer dan tweederde van de kinderen.”
“Deze jonge patiënten hadden een mediane troponinespiegel van 9,15 – meer dan 20 keer hoger dan de niveaus die werden gevonden bij mensen met hartaanvallen.”
In een reactie op de bevindingen op Twitter schreef Dr. Marty Makary, een chirurg en onderzoeker op het gebied van openbaar beleid aan de Johns Hopkins University, dat de CDC de “burgerplicht heeft om de langetermijneffecten van door vaccins veroorzaakte myocarditis rigoureus te bestuderen”.
“Nieuwe follow-upstudie 3-8 maanden na myocarditis toont de MRI-hartafwijking van late gadoliniumverbetering die wordt gezien bij 63% van de kinderen,” voegde hij eraan toe. “Verdient verder onderzoek.”
Volgens Dr. Anisha Koka, een cardioloog, suggereert de studie ook dat meer dan 70 procent van de tieners die myocarditis ontwikkelen door covid-injecties, een litteken op hun hart zal hebben.
Bronnen: ChildrensHealthDefense.org


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onkruid verdelger veroorzaakt de ziekte van Parkinson, beweren 600+ rechtszaken
Next Gevaren van stealth ijzerstapeling & het belang van koper: Mercola interviewt Morley Robbins

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Wetenschap ontdekt nieuw voordeel van koffie

Luister naar dit artikel Te veel koffie is slecht voor de gezondheid, maar enkele kopjes drinken heeft wel degelijk een voordeel. Uit een nieuwe studie van de Stanford University in

Onderzoek

Studie vindt Leven in de natuur beschermt tegen psychische aandoeningen, terwijl wonen in de stad het risico verhoogt

Luister naar dit artikel Je hebt meer kans op angst, psychose, schizofrenie, paranoia, verslaving en stemmingsstoornissen als je in een grote stad woont in plaats van omringd door de natuur,

Onderzoek

Onderzoekers: “Jezus genas zieken met medicinale cannabis”

Luister naar dit artikel Jezus Christus was bijna zeker een gebruiker van cannabis en een vroege voorstander van de geneeskrachtige eigenschappen die de plant heeft. Dat blijkt uit literair-historisch en