Gevaren van stealth ijzerstapeling & het belang van koper: Mercola interviewt Morley Robbins

Gevaren van stealth ijzerstapeling & het belang van koper: Mercola interviewt Morley Robbins

Luister naar dit artikel

Morley Robbins, MBA, CHC, 1 oprichter van de Magnesium Advocacy Group en vooral bekend als de Magnesium Man, heeft ook een boek geschreven met de titel “Cu-RE Your Fatigue: The Root Cause and How to Fix it on Your Own.”
In dit boek gaat hij veel verder dan magnesium in andere voedingsstoffen zoals koper, ijzer, vitamine A en D en meer, en zijn Root Cause Protocol2 is de implementatie van die informatie. Ik ben onder de indruk van het boek omdat Robbins elke fundamentele oorzaak van ziekte behandelt die ik ken. De meeste mensen die over gezondheid schrijven, zullen er een paar missen, maar ik geloof dat hij ze allemaal goed naleeft.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


 Bronnen: Mercola.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Tieners ontwikkelen hartbeschadiging maanden nadat ze de tweede Pfizer-covid-injectie hebben gekregen, blijkt uit onderzoek
Next Onderzoek toont aan dat blootstelling aan huishoudelijke schoonmaakmiddelen even schadelijk kan zijn als uitlaatgassen van auto's

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

7 geneeskrachtige eigenschappen van mangobladeren waar u zich niet bewust van bent!

Luister naar dit artikel Velen van ons weten alleen over mango’s hoe lekker ze zijn! Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden

Natuurlijk

Visolie slikken grote onzin?

Luister naar dit artikel Diverse media maken melding dat het slikken van omega 3 supplementen wel eens de reinste geldverspilling zou kunnen zijn. De reden hiervoor is een recente ontdekking

Natuurlijk

Colloïdaal zilver: Een antibioticum dat alleen schadelijke darmbacteriën vernietigt

Luister naar dit artikel Aan het begin van de 20e eeuw bewezen westerse wetenschappers dat zilver een sterk antibioticum was. Menig arts gebruikte colloïdaal zilver tegen infecterende organismen. Het was