WHO begint wereldwijde gezondheidszorgsystemen over te nemen en maakt de weg vrij voor totale controle

WHO begint wereldwijde gezondheidszorgsystemen over te nemen en maakt de weg vrij voor totale controle

Luister naar dit artikel

De afgelopen twee jaar zijn alle ogen gericht geweest op de COVID-19-pandemie. Ondertussen gaan de globalisten die waarschijnlijk het hele fiasco hebben georkestreerd nu stilletjes door naar de volgende fase in hun plan. In de eerste fase van dit wereldwijde experiment werden mensen geconditioneerd om het idee te accepteren dat om anderen te beschermen, ze hun fundamentele vrijheden, persoonlijke vrijheden en het recht op lichamelijke autonomie moeten opgeven. Het experiment was behoorlijk succesvol, aangezien de overgrote meerderheid instemde en meeging met tirannie, zich hield aan onwetenschappelijke COVID-19-beperkende maatregelen en blindelings autoritaire regeringsmandaten volgde.
Toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) COVID-19 tot pandemie verklaarde, implementeerden landen bijna exact dezelfde maatregelen, volgens hetzelfde draaiboek: burgers opsluiten, economieën vernietigen en democratieën opschorten in naam van de volksgezondheid. Maar was dit het eindspel? Niet eens in de buurt; het is nog maar het begin.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit is het volgende op de agenda terwijl de globalisten ons naar hun Grote Reset blijven brengen

Op 18 februari 2022 publiceerde Dr. Peter Breggin, auteur van het boek “COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey”, een artikel dat de mensheid waarschuwde voor de volgende zet van de globalisten, de overname van de hele wereldgezondheidszorg systemen. De flagrante COVID-prik-paspoorten die in de meeste landen worden gepusht, zijn de eerste stap op weg naar volledige controle.
Hun volgende stap is om deze overname te legaliseren en de gezondheidsstelsels te monopoliseren door een internationaal pandemisch verdrag op te stellen. Als dit verdrag doorgaat, zal het onoverkomelijke gevolgen hebben voor de wereldbevolking, aangezien de Wereldgezondheidsorganisatie de enige besluitvormer zal worden over pandemische aangelegenheden.

Maak je klaar voor universele gezondheidszorg georganiseerd door de WHO en zeg hallo tegen totale controle

Onder de nieuwe universele gezondheidszorg zal de WHO de bevoegdheid hebben om verplichte prikken of gezondheidspaspoorten te implementeren voor miljarden mensen wereldwijd. Als je denkt dat dit onmogelijk is om uit te voeren, denk dan nog eens goed na. Het plan is duidelijk gedefinieerd en als het eenmaal is uitgevoerd, zou het de grondwetten van individuele naties vervangen door de grondwet van de WHO – allemaal onder het mom van “pandemische preventie, paraatheid en reactie”.
Als het niet angstaanjagend genoeg klinkt, bedenk dan dat de WHO onlangs de definitie van een pandemie heeft gewijzigd en nu elke “wereldwijde ziekteepidemie” classificeert als een pandemie zonder dat de ziekte ernstig hoeft te zijn of een hoge morbiditeit veroorzaakt. Met behulp van deze onlangs herziene definitie zou alles een pandemie kunnen worden genoemd en individuele rechten, politieke vrijheid of nationale soevereiniteit in gevaar brengen.

Vertrouwen op de WHO? Prestaties uit het verleden roepen verschillende rode vlaggen op over de organisatie

Hoewel de WHO zichzelf omschrijft als de ‘wereldwijde bewaker van de gezondheid’, wordt ze ervan beschuldigd haar missie niet na te komen. We hoeven bijvoorbeeld niet ver in de geschiedenis terug te gaan om bewijs te zien van de catastrofale aanpak van de WHO van de varkensgrieppandemie in 2009.
Door de injectie met varkensgriep raakten duizenden mensen gewond, dankzij de angstaanjagende campagne die de WHO lanceerde om haar wereldwijde vax-agenda te bevorderen. De organisatie werd beschuldigd van het overdrijven van het risico van de ziekte en het creëren van onnodige angst bij de bevolking om de verkoop van vaccins voor de farmaceutische industrie te stimuleren. Klinkt bekend?
Dus als je nog steeds niet zeker weet of de WHO te vertrouwen is, denk dan eens aan haar banden met Big Pharma, de Bill & Melinda Gates Foundation en China. De WHO krijgt bijvoorbeeld het grootste deel van haar financiering van de Bill & Melinda Gates Foundation.

WHO zet stappen op internationaal COVID-vaccinatie-paspoort

Wist u dat terwijl de media ons bezig houden met de gebeurtenissen in Oekraïne, de WHO een initiatief heeft gelanceerd om een door de WHO gesteund mondiaal gezondheidspaspoort te creëren? Volgens rapporten heeft de WHO een contract gesloten met T-Systems – een dochteronderneming van Deutsche Telekom – om het eerste internationale digitale vaccinatiepaspoort te bouwen.
Verrassend genoeg wordt het SMART Health Cards-systeem al wereldwijd gebruikt, waaronder 12 verschillende landen, 25 Amerikaanse staten, DC en Puerto Rico. Het Amerikaanse Congres probeert ook de weg vrij te maken voor totale tirannie door middel van zijn “Trusted Digital Identity Bill 2021”, die, indien aangenomen, ons ongetwijfeld een stap dichter bij het uiteindelijke einddoel zal brengen: een Orwelliaanse samenleving gedefinieerd door een wereldwijd sociaal krediet systeem, totale bewaking, bestraffing en gedwongen naleving.

Vax-paspoorten zijn de eerste stap naar wereldwijde controle en bewaking

Dus voor iedereen die nog steeds gelooft dat het doel van vax-paspoorten is om ons “veilig” te houden, is het tijd om wakker te worden, want de tijd dringt. Het is van cruciaal belang om te erkennen dat digitale gezondheidspaspoorten niets te maken hebben met volksgezondheid. In plaats daarvan zijn ze een gratis proef voor sociale kredietscore, digitale valuta, totale controle en toezicht op de hele wereldbevolking.
En denk niet dat dit idee vergezocht is. China heeft zijn versie van een gecentraliseerde digitale valuta al uitgerold, die zal worden geïntegreerd in zijn sociale kredietsysteem. Als je niet bekend bent met het Chinese sociale kredietsysteem, stel je dan een wereld voor waarin de overheid al je bewegingen in de gaten houdt. Als u zich misdraagt – zwerfvuil, kwaadspreken over de overheid of soortgelijke overtredingen begaat – kan uw straf de gedeeltelijke of volledige beperking van uw vermogen om deel te nemen aan de samenleving zijn.
Tegenwoordig effenen vax-paspoorten de weg naar het creëren van een Wereldregering waar digitaal geld in combinatie met een sociaal kredietsysteem de mensheid uiteindelijk tot wereldwijde slavernij zal dwingen.
Als dit niet de toekomst is die u voor ogen heeft voor uzelf, uw kinderen en uw kleinkinderen, is het tijd om nee te zeggen tegen het vaccinatiepaspoorten, mandaten en de digitale valuta van de centrale bank. Het is tijd om alles in twijfel te trekken en te stoppen met toegeven aan tirannie.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen
Next Onderzoekers ontdekken een combinatie van cannabis en paddenstoelen die "meer dan 90% van de darmkankercellen doodt"

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Tandinfecties veroorzaken kanker, neurologische en auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Het handhaven van een goede mondhygiëne en het zoeken naar tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit is van cruciaal belang voor de gezondheid op de lange termijn,

Overig

Van 100 epileptische aanvallen per dag naar nul. Jongen (11) leeft nog dankzij dit wondermiddel

Luister naar dit artikel Een 11-jarige jongen met een ernstige vorm van epilepsie leeft nog dankzij het ‘wondermiddel’ cannabis, zo claimt zijn familie. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

Overig

Journaliste (46) belandde door cholesterolverlagers in nachtmerrie: “Ik stop onmiddellijk met dit gif”

Luister naar dit artikel Journaliste Amanda de Vries (46) slikte zes maanden lang cholesterolverlagers oftewel statines. Door de pillen belandde ze in een nachtmerrie van spierspasmen, uittredingen en slapeloosheid. Ze