Onderzoekers ontdekken een combinatie van cannabis en paddenstoelen die "meer dan 90% van de darmkankercellen doodt"

Onderzoekers ontdekken een combinatie van cannabis en paddenstoelen die "meer dan 90% van de darmkankercellen doodt"

Luister naar dit artikel

Als het om cannabisonderzoek gaat, zijn Israëlische wetenschappers jarenlang pioniers geweest. Dankzij de tirannieke Schedule 1-classificatie in de Verenigde Staten loopt Israël jaren voor op Amerikaans onderzoek, en de laatste informatie uit Herzliya, Israël, is het bewijs.
Hoewel borstkanker vaker wordt gediagnosticeerd in de Verenigde Staten, doodt colorectale kanker veel meer mensen en komt het binnen als de op één na meest dodelijke kanker ter wereld, net onder longkanker. De afgelopen jaren hebben wetenschappers van Cannabotech, een biomedisch bedrijf dat oncologische producten ontwikkelt met behulp van cannabis, een “Integrative-Colon”-product ontwikkeld waarvan ze zeggen dat het meer dan 90% van de darmkankercellen doodt.
Volgens Cannabotech hebben ze een onderzoek afgerond waarbij ze niet alleen cannabis gebruikten, maar ook een unieke combinatie van cannabinoïden en paddenstoelenextracten, die ze hebben getest op verschillende subtypes van darmkanker, die verschillende moleculaire veranderingen vertegenwoordigen die veel voorkomen in deze subtypes van darmkanker. Hun resultaten van de celmodelstudie waren verbazingwekkend en toonden aan dat de “Integrative-Colon” -producten meer dan 90% van de darmkankercellen doodden – en ze schrijven dit toe aan de combinatie van paddenstoelen en cannabis.
De resultaten toonden aan dat de samenstelling van Cannabotech’s Integrative-Colon-producten aanzienlijk effectiever is dan elke cannabinoïde afzonderlijk, en dat er een sterke synergie is tussen de actieve ingrediënten. Deze resultaten versterken de bewering van Cannabotech dat om een effectieve behandeling op het gebied van oncologie te bereiken, het noodzakelijk is om een gedefinieerde, nauwkeurige en op wetenschap gebaseerde formule te bouwen, die niet kan worden verkregen in een cannabissoort die in de natuur voorkomt.
Gezien het feit dat het overlevingspercentage voor colorectale kanker slechts 65% is, is het idee dat een gemakkelijk te kweken plant en schimmel kan worden gebruikt om honderdduizenden levens te redden, op zijn zachtst gezegd inspirerend.
Mensen delen meer DNA met paddenstoelen dan met planten, veel meer. Dieren en schimmels delen een gemeenschappelijke voorouder en vertakten zich ongeveer 1,1 miljard jaar geleden van planten. Pas later scheidden dieren en schimmels zich op de genealogische levensboom, waardoor schimmels nauwer verwant waren aan mensen dan planten. Als paddenstoelen bijvoorbeeld worden blootgesteld aan zonlicht, kunnen ze vitamine D aanmaken, net als mensen.
De paddenstoelenextracten die worden gebruikt in het nieuwe product van Cannabotech bevatten een verrijkte en hoge concentratie van een actieve stof genaamd PSK, gewonnen uit de Trametes-paddenstoel. De anti-kanker eigenschappen van dit specifieke extract zijn bekend en zijn al goedgekeurd als een oncologische behandeling in Japan, Taiwan en Zuid-Korea – die allemaal significant lagere kankerpercentages hebben dan de Verenigde Staten.
“Dit is een belangrijke mijlpaal in de groei van Cannabotech om een leider te worden in integratieve oncologische geneeskunde”, zei Elhanan Shaked, CEO van Cannabotech, in een recent persbericht over de studie, waarbij hij opmerkte dat ze niet proberen de huidige behandelingen te vervangen, maar ze alleen aan te vullen.
“De door Cannabotech ontwikkelde integratieproducten zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met chemotherapie om de bijwerkingen te verminderen. De oplossingen van Cannabotech zullen in de tweede helft van 2022 in Israël en de VS worden gelanceerd, terwijl het doel van het bedrijf is om een nieuwe standaard voor de medicinale cannabisindustrie te definiëren,” zei ze.
“Darmkanker is tegenwoordig een van de meest voorkomende tumoren, waarbij een aanzienlijk deel van de patiënten momenteel wordt behandeld met integratieve therapieën, in combinatie met traditionele methoden, waaronder de toediening van medicinale cannabis. De Integrative-producten van Cannabotech zijn uniek omdat ze zijn ontworpen volgens normen die vergelijkbaar zijn met die van de farmaceutische industrie en veel actieve ingrediënten bevatten. De producten van het bedrijf hebben een indrukwekkende en veelbelovende werkzaamheid aangetoond in in het laboratorium geteste colonkweekcellen. Op basis van deze experimenten is er ruimte om dierstudies uit te voeren en, in de toekomst, de mogelijkheid te onderzoeken om deze producten te gebruiken bij patiënten met colorectale kanker, ”merkte prof. Tami Peretz, senior oncoloog van het bedrijf, op.
Volgens de release zal het bedrijf meerdere combinaties van zijn product met standaardchemotherapieën onderzoeken tijdens de volgende onderzoeksfasen die tegen het einde van het jaar naar de VS en het VK komen.
Misschien is dit de laatste nagel aan de doodskist die de idiotie is die wordt geassocieerd met het cannabisverbod.
Bronnen: The Free Thought Project


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous WHO begint wereldwijde gezondheidszorgsystemen over te nemen en maakt de weg vrij voor totale controle
Next Zoetstoffen in verband gebracht met een verhoogd risico op kanker - nieuw onderzoek

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Alles wat je moet weten over vitamine D

Luister naar dit artikel Het verbaast je misschien als ik je vertel dat vitamine D totaal anders is dan de meeste andere vitamines. Het is eigenlijk een hormoon, een steroïde hormoon

Onderzoek

Citroen en bicarbonaat de combinatie die levens redt

Luister naar dit artikel Er zijn zo veel studies over hoe het lichaam van zuiveringszout en citroen kan profiteren. Wist u dat citroen en zuiveringszout een sterker effect dan chemotherapie

Onderzoek

Darmbacteriën kunnen tumoren doordringen en kankertherapie bevorderen, suggereert studie

Luister naar dit artikel Onderzoekers van het University of Texas Southwestern Medical Center en de University of Chicago hebben ontdekt dat bacteriën die meestal in de darm leven zich kunnen