Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen

Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zullen we in de nabije toekomst een stijgende trend gaan zien van abnormale hartritmes, bloedstolsels, diepe veneuze trombose (DVT), longembolie (PE) en gerelateerde problemen met de bloedsomloop? En zo ja, waarom?
Sommigen vragen zich af of de uitrol van mRNA-vaccins, waarvan is aangetoond dat ze het hart en bloed beschadigen, de schuld zou kunnen zijn. Misschien is dit precies wat Pfizer en andere farmaceutische bedrijven hebben verwacht … vandaar de toegenomen inspanningen om medicijnen te verkopen die deze aandoeningen kunnen behandelen.

Het Big Pharma-draaiboek? Creëer een ziekte, maak en verkoop de behandeling en verkoop vervolgens een behandeling voor de bijwerkingen van de oorspronkelijke behandeling terwijl ze bezig zijn

In samenwerking met Bristol Myers Squibb, een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, heeft Pfizer onlangs meer aandacht besteed aan reclame voor zijn ‘blockbuster’-medicijn Eliquis, een krachtige bloedverdunner die bloedstolsels kan helpen behandelen en voorkomen.
Pfizer is toevallig ook een van de makers van mRNA COVID-shots, waarvan is aangetoond dat ze bloed- en hartgerelateerde problemen veroorzaken, waaronder myocarditis, pericarditis en trombocytopenie. Op dit moment zijn volgens Yale Medicine de mRNA-shots van Pfizer en Moderna niet direct gekoppeld aan de vorming van bloedstolsels, in tegenstelling tot het niet-mRNA-medicijn van Johnson & Johnson. Aandoeningen waaraan de mRNA-COVID-injecties zijn gekoppeld, zoals myocarditis, kunnen bij sommige personen echter leiden tot bloedstolsels, wat wijst op een mogelijk verband tussen de Pfizer-prik en stollingsproblemen.
Eliquis van Pfizer levert een mooie winst van $ 9 miljard per jaar op, aanzienlijk meer dan concurrerende bloedverdunnende producten van bedrijven als Bayer en Johnson & Johnson.

Goed om te weten: Dit zijn de waarschuwingssignalen van DVT en PE

Voor het geval je het je afvroeg, komen DVT en PE momenteel voor met een geschatte ratio van 1 of 2 per 1.000 volwassenen (900.000 mensen) per jaar voor, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC). DVT treedt op wanneer een bloedstolsel zich in een ader diep in het lichaam nestelt, meestal in het been. Voor ongeveer een derde van de mensen die DVT ervaren, zullen langdurige complicaties zoals aanhoudende pijn, zwelling en verkleuring in het aangedane ledemaat aanwezig zijn.
Een PE treedt op wanneer een bloedstolsel zich nestelt in een bloedvat in de long. 25% van de mensen met PE zal plotseling overlijden aan hun aandoening, zonder enige vroege waarschuwingssignalen of symptomen.
Het is duidelijk dat deze aandoeningen levensveranderend of zelfs fataal kunnen zijn. Om deze reden is het nuttig om de vroege waarschuwingssignalen te kennen. Zorg ervoor dat u onmiddellijk uw arts belt als u een van de volgende DVT-symptomen ervaart:
Zwelling of pijn in het aangedane been (pijn begint vaak in de kuit en voelt pijnlijk of krampachtig aan)
Rode verkleuring van de huid
Warmte in het been

Bel 112 als u of iemand om u heen tekenen en symptomen van PE begint te vertonen:

Plotselinge kortademigheid
Pijn op de borst die vaak erger wordt met ademhalen
Hartkloppingen (onregelmatige hartslag die fladdert, racet of overslaat)
Ongerustheid
Duizeligheid en licht gevoel in het hoofd (flauwvallen kan optreden)
Hoesten of bloed ophoesten
Plotseling en ongewoon zweten
Lage bloeddruk (hypotensie).
Houd er rekening mee dat PE en DVT samen kunnen voorkomen. Als u last heeft van deze symptomen, zoek dan een goede (integratieve) zorgverlener en gezondheidscoach om u te helpen bij uw genezingsreis.
Bronnen:

Previous Geneesmiddelenfabrikanten wisten dat populaire medicijnen tegen maagzuur kankerverwekkende ingrediënten bevatten en verkochten het toch
Next WHO begint wereldwijde gezondheidszorgsystemen over te nemen en maakt de weg vrij voor totale controle

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Zilver vullingen veroorzaken neurologische, urologische, fertiliteits- en nierproblemen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

We eten minder vet, maar worden steeds dikker: Hoe de wetenschap, politiek en industrie ons jarenlang voorlogen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat