Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen

Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen

Luister naar dit artikel

Zullen we in de nabije toekomst een stijgende trend gaan zien van abnormale hartritmes, bloedstolsels, diepe veneuze trombose (DVT), longembolie (PE) en gerelateerde problemen met de bloedsomloop? En zo ja, waarom?
Sommigen vragen zich af of de uitrol van mRNA-vaccins, waarvan is aangetoond dat ze het hart en bloed beschadigen, de schuld zou kunnen zijn. Misschien is dit precies wat Pfizer en andere farmaceutische bedrijven hebben verwacht … vandaar de toegenomen inspanningen om medicijnen te verkopen die deze aandoeningen kunnen behandelen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het Big Pharma-draaiboek? Creëer een ziekte, maak en verkoop de behandeling en verkoop vervolgens een behandeling voor de bijwerkingen van de oorspronkelijke behandeling terwijl ze bezig zijn

In samenwerking met Bristol Myers Squibb, een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, heeft Pfizer onlangs meer aandacht besteed aan reclame voor zijn ‘blockbuster’-medicijn Eliquis, een krachtige bloedverdunner die bloedstolsels kan helpen behandelen en voorkomen.
Pfizer is toevallig ook een van de makers van mRNA COVID-shots, waarvan is aangetoond dat ze bloed- en hartgerelateerde problemen veroorzaken, waaronder myocarditis, pericarditis en trombocytopenie. Op dit moment zijn volgens Yale Medicine de mRNA-shots van Pfizer en Moderna niet direct gekoppeld aan de vorming van bloedstolsels, in tegenstelling tot het niet-mRNA-medicijn van Johnson & Johnson. Aandoeningen waaraan de mRNA-COVID-injecties zijn gekoppeld, zoals myocarditis, kunnen bij sommige personen echter leiden tot bloedstolsels, wat wijst op een mogelijk verband tussen de Pfizer-prik en stollingsproblemen.
Eliquis van Pfizer levert een mooie winst van $ 9 miljard per jaar op, aanzienlijk meer dan concurrerende bloedverdunnende producten van bedrijven als Bayer en Johnson & Johnson.

Goed om te weten: Dit zijn de waarschuwingssignalen van DVT en PE

Voor het geval je het je afvroeg, komen DVT en PE momenteel voor met een geschatte ratio van 1 of 2 per 1.000 volwassenen (900.000 mensen) per jaar voor, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC). DVT treedt op wanneer een bloedstolsel zich in een ader diep in het lichaam nestelt, meestal in het been. Voor ongeveer een derde van de mensen die DVT ervaren, zullen langdurige complicaties zoals aanhoudende pijn, zwelling en verkleuring in het aangedane ledemaat aanwezig zijn.
Een PE treedt op wanneer een bloedstolsel zich nestelt in een bloedvat in de long. 25% van de mensen met PE zal plotseling overlijden aan hun aandoening, zonder enige vroege waarschuwingssignalen of symptomen.
Het is duidelijk dat deze aandoeningen levensveranderend of zelfs fataal kunnen zijn. Om deze reden is het nuttig om de vroege waarschuwingssignalen te kennen. Zorg ervoor dat u onmiddellijk uw arts belt als u een van de volgende DVT-symptomen ervaart:
Zwelling of pijn in het aangedane been (pijn begint vaak in de kuit en voelt pijnlijk of krampachtig aan)
Rode verkleuring van de huid
Warmte in het been

Bel 112 als u of iemand om u heen tekenen en symptomen van PE begint te vertonen:

Plotselinge kortademigheid
Pijn op de borst die vaak erger wordt met ademhalen
Hartkloppingen (onregelmatige hartslag die fladdert, racet of overslaat)
Ongerustheid
Duizeligheid en licht gevoel in het hoofd (flauwvallen kan optreden)
Hoesten of bloed ophoesten
Plotseling en ongewoon zweten
Lage bloeddruk (hypotensie).
Houd er rekening mee dat PE en DVT samen kunnen voorkomen. Als u last heeft van deze symptomen, zoek dan een goede (integratieve) zorgverlener en gezondheidscoach om u te helpen bij uw genezingsreis.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Geneesmiddelenfabrikanten wisten dat populaire medicijnen tegen maagzuur kankerverwekkende ingrediënten bevatten en verkochten het toch
Next WHO begint wereldwijde gezondheidszorgsystemen over te nemen en maakt de weg vrij voor totale controle

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

16% van de reguliere behandelingen blijkt niet te werken of zelfs schadelijk te zijn

Luister naar dit artikel 16% van de reguliere behandelingen blijkt niet te werken of zelfs schadelijk te zijn. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Overig

Beter slapen in 2016: pas je slaapkamer een klein beetje aan

Luister naar dit artikel Het is een mooi voornemen voor het nieuwe jaar: beter en langer slapen. Zorg voor een perfecte nachtrust door je slaapkamer een klein beetje aan te

Overig

Het machtige lobbynetwerk van de farma-industrie in Brussel

Luister naar dit artikel Een nieuw rapport van waakhond Corporate Europe Observatory laat zien hoe groot de spierballen van de farmaceutische lobby in Brussel zijn; en die blijken fors. Een