Artsen waarschuwen dat veel patiënten in ziekenhuizen door COVID-prik veroorzaakte aids hebben

Artsen waarschuwen dat veel patiënten in ziekenhuizen door COVID-prik veroorzaakte aids hebben

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Vaccins zijn bedoeld om een immuunrespons tegen ziekten te stimuleren … hoewel niet noodzakelijk bedoeld om te voorkomen dat iemand de ziekte krijgt (althans volgens de laatste definitie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention). Wat vaccins niet zouden moeten doen, is ervoor zorgen dat een persoon het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt.
Maar een arts kwam onlangs met deze bezorgdheid naar voren en voegde eraan toe dat haar klinische ervaring met patiënten die lijden aan immuunproblemen na de COVID-injectie ronduit ‘verbluffend’ was.

Kan dit echt zijn? Arts beweert dat gevaccineerde patiënten aids ontwikkelen, miljoenen die de komende maanden zullen worden getroffen

Dr. Elizabeth Eads is een eerstelijnsarts die patiënten heeft behandeld tijdens de COVID-19-pandemie. Ze is nu een van de vele zorgverleners die ernstige zorgen uiten over de veiligheid en langetermijneffecten van de mRNA COVID-prik van Pfizer en Moderna.
Dr. Eads spreekt zich uit vanwege alarmerende neerwaartse trends die ze onlangs heeft gezien met de immuunfunctie van individuen met dubbele en drievoudige prik. In een interview op USAWatchDog beweert Dr. Eads:
“Ja, we zien nu vaccingerelateerde verworven immunodeficiëntie in het ziekenhuis van de driedubbel gevaccineerden … Het is een vaccinatie-blessure en we weten niet echt hoe we dit moeten behandelen … We proberen alles te gebruiken wat we kunnen bedenken om een boost te geven aan de immuuncellen maar telkens weer keert deze ineenstorting of calamiteit van deze immuuncrash terug. Het is heel verbluffend.”
In haar hypothese – die volgens haar gebaseerd is op gepubliceerd onderzoek van Stanford University – zegt Dr. Eads dat het spike-eiwit dat door het lichaam wordt aangemaakt als reactie op de prik eigenlijk een Lentivirus is, een type retrovirus dat een enzym bevat dat RNA in DNA verandert voordat het wordt geïntegreerd in de genen van de gastheer. HIV is ook een retrovirus en functioneert op dezelfde manier in het lichaam.
“Dit is de reden waarom we auto-immuun- en neurodegeneratieve achteruitgang zien na de COVID-19-prik”, zegt Dr. Eads, “vooral de booster … Het verandert permanent het genoom van de cel.”

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie:

(Wacht tot de video is geladen…)

Ondanks verschillende mandaten voor kinderen vanaf vijf jaar, blijft de impact van COVID-injecties op de immuungezondheid op de lange termijn in het geding
Om zeker te zijn, het idee dat de COVD-prik auto-immuundeficiëntie veroorzaakt, klinkt sensationeel. Maar de professionele observaties van Dr. Eads bevestigen officiële gegevens uit andere delen van de wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk. In maart onthulde de UK Health Security Agency bijvoorbeeld officiële gegevens over de uitstervende pandemie, waaronder de volgende:
Die tweemaal gevaccineerde en ‘geboosterde’ mensen waren onlangs verantwoordelijk voor de ENORME meerderheid van de mensen die positief testten op COVID-19 in het VK
Dat drievoudig gevaccineerde volwassenen tussen de 30-70 jaar een afname van ongeveer 70% in immuunfunctie hebben ervaren, tenminste in vergelijking met het natuurlijke immuunsysteem van vaccin-vrije mensen, en deze verslechtering zal naar verwachting aanhouden bij meerdere gevaccineerde  leeftijdsgroepen
Hoe de gezondheid op lange termijn van gevaccineerde individuen zich ook afspeelt, er zijn in ieder geval enkele waarheden die we al zeker weten:
Ten eerste moeten mensen alle beschikbare informatie in overweging kunnen nemen bij het nemen van beslissingen over hun gezondheid en bij het beslissen of ze een bepaald medicijn willen gebruiken.
Vervolgens moeten we ons ook kunnen afvragen of een gloednieuw geneesmiddel voor genetische therapie een gevaar voor de gezondheid op de lange termijn zou kunnen vormen en of dergelijke risico’s op de radar staan van volksgezondheidsfunctionarissen die belast zijn met het dienen van vrije burgers. Is het “verkeerde informatie” om deze vragen te stellen, of is het gewoon een passend antwoord op ongekende medische mandaten?
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Laserbehandeling bij acne: wat kun je verwachten?
Next Geneesmiddelenfabrikanten wisten dat populaire medicijnen tegen maagzuur kankerverwekkende ingrediënten bevatten en verkochten het toch

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Moderna klaagt Pfizer, BioNTech aan wegens COVID-vaccins

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Honderden bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder sterfgevallen gemeld

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Chinees bedrijf verplicht werknemers om deel te nemen aan vaccinexperimenten, wat in strijd is met de code van Neurenberg voor medische ethiek

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat