ID2020 en partners lanceren programma om digitale ID middels vaccins te leveren

ID2020 en partners lanceren programma om digitale ID middels vaccins te leveren

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De ID2020 Alliantie heeft een nieuw digitaal identiteitsprogramma gelanceerd op haar jaarlijkse top in New York, in samenwerking met de regering van Bangladesh, vaccinalliantie Gavi en nieuwe partners in de overheid, de academische wereld en humanitaire hulpverlening.

Het programma om gebruik te maken van immunisatie als een mogelijkheid om digitale identiteit vast te stellen, werd onthuld door ID2020 in samenwerking met het programma Toegang tot informatie (a2i) van de regering van Bangladesh, het directoraat-generaal van de gezondheidsdiensten en Gavi, volgens de aankondiging.

“We implementeren een toekomstgerichte benadering van digitale identiteit die individuen controle geeft over hun eigen persoonlijke informatie, terwijl we nog steeds voortbouwen op bestaande systemen en programma’s”, zegt Anir Chowdhury, beleidsadviseur bij a2i. “De regering van Bangladesh erkent dat het ontwerp van digitale identiteitssystemen verstrekkende gevolgen heeft voor de toegang van personen tot diensten en middelen van bestaan, en we staan te popelen om deze aanpak te pionieren.”

https://youtu.be/Ti_4DPkIrU4

Gavi CEO Seth Berkley zegt dat 89 procent van de kinderen en adolescenten die geen identificatie hebben, in landen wonen waar de organisatie actief is. “We zijn enthousiast over de mogelijke impact van dit programma, niet alleen in Bangladesh, maar als iets dat we kunnen repliceren in voor Gavi in aanmerking komende landen, waardoor een haalbare route wordt geboden om de identiteitskloof te dichten,” zegt hij.

Eerder dit jaar werd ook een partnerschap gevormd tussen Gavi, NEC en Simprints om biometrische gegevens te gebruiken om de vaccinatiegraad in ontwikkelingslanden te verbeteren.

“Digital ID wordt vandaag gedefinieerd en geïmplementeerd, en we erkennen het belang van snelle actie om de identiteitskloof te dichten”, aldus ID2020 Executive Director Dakota Gruener. “Nu is het tijd voor gedurfde toezeggingen om ervoor te zorgen dat we snel en verantwoord reageren. Wij en onze ID2020 Alliance-partners, zowel nu als in de toekomst, zijn vastbesloten deze uitdaging aan te gaan. ”

ID2020 kondigde ook nieuwe partnerschappen aan en leverde voortgangsrapporten over initiatieven die vorig jaar werden gelanceerd. Sinds de top van vorig jaar wordt de ID2020 Alliance vergezeld door de stad Austin, het CITRIS Policy Lab en Care USA van UC Berkeley.

De stad Austin, ID2020 en verschillende andere partners werken samen met daklozen en de serviceproviders die met hen samenwerken om een blockchain-compatibel digitaal identiteitsplatform genaamd MyPass te ontwikkelen om daklozen te voorzien van hun eigen identiteitsgegevens.

Een paar inaugurele proefprogramma’s die vorig jaar in samenwerking met iRespond en Everest zijn gestart, hebben elk vooruitgang geboekt, zegt ID2020. Het iRespond-programma heeft de continuïteit van de zorg verbeterd voor meer dan 3.000 vluchtelingen die worden behandeld voor chronische aandoeningen van het International Rescue Committee in Thailand, volgens de aankondiging, terwijl Everest heeft geholpen bij het verlenen van toegang tot kritieke energiesubsidies en een reeks aanvullende diensten met veilige en gebruikersgerichte digitale identiteiten zonder afhankelijk te zijn van een smartphone.

via:

WorldTruth.Tv / biometricupdate

Previous Pharmaceutisch bedrijf's vergunning opgeschort door vaccin verantwoordelijk voor sterilisatie van 500.000 vrouwen en kinderen
Next De top 10 grootste Kanker geneesmiddelen van 2019 die de medische elite probeert te verdoezelen

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Er gaan vrouwen dood, omdat onze gezondheidszorg alleen gericht is op mannen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Een maand voor een hartaanval zal je lichaam je waarschuwen – Dit zijn de 6 signalen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Huisarts De Weijer: “Minder medicijnen en betere voeding is de oplossing”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat