Artsen zien toename van intracraniële infecties sinds de uitrol van COVID-vaccins

Artsen zien toename van intracraniële infecties sinds de uitrol van COVID-vaccins

Luister naar dit artikel

Verhogen COVID-injecties en langdurig dragen van maskers de incidentie van ernstige en mogelijk dodelijke herseninfecties, vooral onder kinderen die gedwongen worden hun gezicht de hele dag te bedekken met onreine gezichtsbedekkingen?
Anekdotisch bewijs van verschillende neurologen – het soort bewijs dat essentieel is voor het identificeren van veiligheidssignalen en voor de noodzaak van verder onderzoek – suggereert ja.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“60-voudige toename” van herseninfecties: ervaring van neurologen met betrekking tot trend die mogelijk verband houdt met maskergebruik, COVID-shots, COVID-testen

Op zijn Substack deelde ondernemer en filantroop Steve Kirsch – die ervan werd beschuldigd “verkeerde informatie” te verspreiden tijdens de COVID-19-pandemie en zeker geen onbekende is in controverse – onlangs verschillende alarmerende verhalen van neurologen, SEH-artsen en neurochirurgen over een zorgwekkende stijging bij herseninfecties.
Deze artsen (allemaal niet bij naam genoemd, vermoedelijk om privacyredenen) delen een gemeenschappelijke boodschap: dat er een aannemelijk verband is tussen toenemende herseninfecties en het buitensporige, ongepaste maskergebruik dat volksgezondheidsfunctionarissen van burgers hebben geëist. De COVID-injecties, boosters en zelfs de COVID-test (waarvoor een groot uitstrijkje nodig is om diep in de neusholte van een persoon te worden gestoken) kunnen ook bijdragen.
Een ER-arts, deelt Kirsch, schreef hem dat “er zoveel patiënten de kliniek binnenkwamen met ‘sinusitis’… Ik zei dat ik dacht dat het de maskers waren, maar iedereen haalde zijn schouders op. Maar we weten dat wanneer er een belemmering is voor de normale uitstroom uit het lichaam, bacteriën de neiging hebben om dat gebied te koloniseren. En bij een paar ongelukkige mensen kan een infectie zich verspreiden.” De arts zinspeelt ook op de ongebruikelijke demografie van enkele van zijn ongelukkige patiënten met herseninfecties (jong en gezond) wanneer hij zegt: “Ik heb nog nooit een hersenabces gezien bij iemand die niet immuungecompromitteerd was of een IV-drugsgebruiker.”
Kirsch beweert ook dat een kinderneurochirurg uit het Midwesten hem schreef dat “het hier intracraniële infecties regent” en dat ze alleen al sinds oktober 2021 tot 12 hebben behandeld. “Dit is raar, want het is het verkeerde seizoen voor hen. We krijgen ze in het voorjaar en slechts een klein deel ervan. KNO heeft een soortgelijk probleem met ernstige sinusitis bij kinderen, en ze haalden gewoon hun schouders op.”
Een andere neurochirurg zei dat ze in één maand op vijf kinderen met herseninfecties opereerde – waar ze meestal maar één van deze gevallen per jaar ziet.
Lees meer uit de eerste hand gedeelde accounts door Kirsch. Beslis dan zelf: zijn deze accounts valide en nader onderzoek waard?

Herseninfecties zijn meestal zeldzaam, maar vroege behandeling verbetert de resultaten – hier zijn de tekenen en symptomen waar u op moet letten

Een herseninfectie (ook bekend als intracraniële infectie) ontwikkelt zich meestal wanneer virussen, bacteriën, schimmels of parasieten in de hersenen of het omliggende weefsel terechtkomen en een infectie veroorzaken. Infecties kunnen gemakkelijk leiden tot hersenabcessen, dit zijn gebieden met zwelling en pus. Deze infecties kunnen ernstige en mogelijk onomkeerbare hersenbeschadiging of zelfs de dood veroorzaken, deels als gevolg van de bijbehorende zwelling en ontstekingsreactie in de hersenen (encefalitis).
Naast medicatie wordt de chirurgische procedure craniotomie – waarbij een deel van de schedel van een persoon wordt verwijderd zodat chirurgen de hersenen van een persoon kunnen zien en toegang hebben – beschouwd als een van de beste behandelingsmethoden voor deze gevaarlijke aandoening.
In de afgelopen decennia is de incidentie van herseninfecties relatief laag gebleven, met een geschat aantal van 0,3 tot 1,3 gevallen per 100.000 per jaar, of minder dan 2500 gevallen per jaar in de Verenigde Staten. Hopelijk zal deze incidentie niet stijgen, gezien het recente massale immunisatieprogramma dat in de VS en elders is gelanceerd.
En hoewel het risico dat u of iemand die u kent een herseninfectie ontwikkelt, laag is, is het toch belangrijk om te weten dat vroege behandeling de resultaten kan verbeteren – dus het herkennen van de waarschuwingssignalen en symptomen kan levensreddend zijn.

De tekenen en symptomen van een herseninfectie waar u op moet letten, zijn onder meer:

  • Ernstige hoofdpijn, vooral in een specifiek gebied of gebied van het hoofd
  • Hoge temperatuur
  • Stijve nek (“nekstijfheid”)
  • Een gevoel van onwel zijn (kan misselijkheid, braken omvatten)
  • Veranderde mentale toestand (bijvoorbeeld plotselinge verwarring, moeite met spreken of prikkelbaarheid)
  • Ongewone spierzwakte (bijv. onduidelijke spraak, moeite met lopen of voorwerpen vasthouden)
  • epileptische aanvallen
  • Visuele stoornissen (bijv. dubbelzien, wazig zien, duizeligheid)

Andere aandoeningen, waaronder mogelijk ernstige aandoeningen zoals een beroerte, kunnen deze symptomen ook veroorzaken, en ze moeten allemaal als een medisch noodgeval worden behandeld. Bel onmiddellijk 112 als u of iemand die u kent deze problemen ontwikkelt.
Bronnen: Stevekirsch.comThejns.orgEmedicine.medscape.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuw onderzoek toont aan dat een veelvoorkomend tekort een rol kan spelen bij het verslechteren van de gezondheid van het hart
Next Pfizer heeft gegevens verborgen over COVID-injectie die zwangere vrouwen schade toebrengt

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Geen Bot, geen Beest: wetenschappers creëren het allereerste levende, programmeerbare organisme

Luister naar dit artikel Een opmerkelijke combinatie van kunstmatige intelligentie (AI) en biologie heeft de eerste ‘levende robots’ ter wereld voortgebracht. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Vaccinaties

Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

Luister naar dit artikel Als je denkt aan COVID-19, verplichte injecties, lockdowns en andere draconische maatregelen, allemaal in naam van je veiligheid, denk je dan aan het woord ‘genocide’? Of

Overig

Regelmatig fysiotherapie nodig? Kies voor de juiste verzekering!

Luister naar dit artikel Kom jij regelmatig bij een fysiotherapeut, of ben je er juist nog nooit in je leven geweest? Nu het voor Nederlanders niet meer noodzakelijk is om