Pfizer heeft gegevens verborgen over COVID-injectie die zwangere vrouwen schade toebrengt

Pfizer heeft gegevens verborgen over COVID-injectie die zwangere vrouwen schade toebrengt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Is de COVID-injectie veilig tijdens de zwangerschap? Officiële gegevens van Pfizer – die de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) aanvankelijk nog tientallen jaren voor het publiek verborgen wilde houden – geven aan dat deze mRNA-prikken misschien niet zo “veilig en effectief” zijn als ze je willen laten geloven .
En hoewel de typische Vaccin adept, schuld, schaamte en angst kan gebruiken om zwangere vrouwen te overtuigen om deze prikken en boostershots te nemen, blijft de waarheid dat mensen het verdienen om toegang te hebben tot informatie die hen zal helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun gezondheid.

Ondersteunen deze Pfizer-gegevens hun bewering dat de COVID-injectie veilig is voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?

Dankzij een Freedom of Information Act-verzoek (FOIA) is de FDA bezig met het vrijgeven van informatie over COVID-shots van Pfizer. Een van de eerste rapporten, genaamd ‘Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie’, bevat een tabel (tabel 6) met gedetailleerde informatie over zwangere en zogende vrouwen die COVID-injecties hebben gekregen (de gegevens variëren van de eerste uitrol van COVID-injecties tot en met inclusief februari 2021). Enkele details uit het rapport:
270 unieke zwangerschappen worden uitgelicht, uit onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Frankrijk en Mexico
146 van de unieke zwangerschappen waren blootgesteld aan de COVID-injectie zonder dat er een bijwerking is gemeld
124 van de unieke zwangerschappen meldden klinische voorvallen bij gevaccineerde moeders, en hiervan werd de meerderheid (75) als “ernstig” beschouwd, waaronder abortus, foetale sterfte, pijn op de borst en COVID-19
Pfizer concludeert uit deze informatie dat “er geen veiligheidssignalen naar voren kwamen uit de beoordeling van deze gevallen tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.” Toch erkent Pfizer in hun gegevens dat van de 270 gerapporteerde zwangerschappen met blootstelling aan een prik, meer dan 88 procent (238) van deze zwangerschappen onbekende zwangerschapsuitkomsten had. Bovendien is 270 gevallen een relatief klein cohort om conclusies uit te trekken, en deze gegevens omvatten slechts tot februari 2021, zelfs voordat de booster-injectie werd goedgekeurd.

VAERS-inzendingen blijven binnenstromen, duizenden gewonden en doden gemeld – hoeveel worden er nog genegeerd?

Op 10 december 2021 waren er meer dan 3.600 meldingen van zwangerschapsgerelateerde bijwerkingen na doses 1, 2 of 3 van de mRNA COVID-injectie van Pfizer of Moderna. Deze verwoestende effecten omvatten spontane abortussen, miskramen, doodgeboorten, sterfte bij pasgeborenen en aangeboren afwijkingen.
Het is belangrijk om te onthouden dat onderzoek heeft aangetoond dat bijwerkingen aanzienlijk te weinig worden gemeld aan VAERS, volgens het Agency for Healthcare Research and Quality, een agentschap binnen het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) – hoewel zorgverleners wettelijk verplicht zijn te melden (en we citeren hieronder rechtstreeks van de HHS-website):
“Elke bijwerking vermeld in de VAERS-tabel met te rapporteren gebeurtenissen na vaccinatie die optreedt binnen de gespecificeerde tijdsperiode na vaccinatie [waaronder anafylaxie, flauwvallen, encefalitis en een van de tientallen bijwerkingen die worden vermeld op de bijsluiters van geneesmiddelen]
Een bijwerking die door de vaccinfabrikant wordt vermeld als een contra-indicatie voor verdere doses van het vaccin”
HHS voegt eraan toe dat “zorgverleners sterk worden aangemoedigd om elke bijwerking te melden die optreedt na de toediening van een vaccin dat in de Verenigde Staten is goedgekeurd, ongeacht of het duidelijk is dat een vaccin de bijwerking heeft veroorzaakt”.
En toch: we hebben zorgstelsels die naar verluidt “overlopen” door onderbezetting en toegenomen ziekenhuisopnames. Anekdotisch gezien hebben veel mensen artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners ontmoet die nog nooit van VAERS hebben gehoord en ook niet begrijpen hoe ze door het nogal onhandige rapportagesysteem moeten navigeren.
Kunnen we erop vertrouwen dat zorgverleners echt de tijd nemen om te gaan zitten en deze nadelige effecten te melden – vooral als we weten dat de typische OB/GYN hun patiënten expliciet aanmoedigt (of angstzaaiende tactieken gebruikt) om deze injecties te nemen?
Bronnen:

Previous Artsen zien toename van intracraniële infecties sinds de uitrol van COVID-vaccins
Next Aortastenose: de nieuwste zondebok voor hartaanvallen

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo’s?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Jongen, 11, sterft aan griepvirus dat zijn hart aanviel ondanks het krijgen van de griepprik die volgens NIH-artsen een ‘mismatch voor kinderen’ is

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Hoe India vecht tegen Bill Gates en Vaxx-blessures

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat