Natuurlijke behandeling voor geblokkeerde eileiders

Natuurlijke behandeling voor geblokkeerde eileiders

Luister naar dit artikel

Een van de meest voorkomende oorzaken van onvruchtbaarheid bij vrouwen is verstopte eileiders. Ze kunnen de vruchtbaarheid op twee manieren beïnvloeden: ze kunnen voorkomen dat het sperma een eicel bereikt en ze kunnen voorkomen dat een bevruchte eicel zich in de baarmoeder nestelt. Beide manieren kunnen voorkomen dat een vrouw zwanger wordt. Eileiders zijn vrouwelijke voortplantingsorganen die de eierstokken met de baarmoeder verbinden. Ze laten een bevruchte eicel van de eierstokken naar de baarmoeder gaan voor implantatie.
Het is aangetoond dat verstopte eileiders verantwoordelijk zijn voor 25-30% van alle gevallen van onvruchtbaarheid. Littekens, ontstekingen of beschadigingen zijn redenen waarom de eileiders beschadigd kunnen raken. Dit kan een gevolg zijn van een eerdere operatie; eerdere buitenbaarmoederlijke zwangerschap; endometriose; eileiderontsteking; vleesbomen; eerdere infecties, zoals gonorroe of chlamydia. Dieet en lichaamsbeweging kunnen u helpen bij de behandeling van verstopte eileiders en u zult zich beter voelen.
Sommige mensen hebben gezegd dat huismiddeltjes hen hebben geholpen bij de behandeling van verstopte eileiders. Als u last heeft van verstopte eileiders, moet u met uw arts overleggen voordat u enkele van de hieronder genoemde huismiddeltjes gebruikt, zodat u weet dat u er geen bijwerkingen van krijgt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hier zijn enkele natuurlijke behandelingen voor geblokkeerde eileiders:

Omega-3 vetzuren:
Er zijn veel onderzoeken waarin een verband is aangetoond tussen een hogere inname van omega-3-vetzuren en verminderde ontstekingsniveaus in het lichaam. Sommige voedselbronnen van Omega-3-vetzuren zijn vette vis en visolie, koolzaadolie, walnoten en walnotenolie, lijnzaad en lijnzaadolie. Wanneer u de gegeneraliseerde ontsteking vermindert door de omega-3 vetzuren in uw dieet te verhogen, kan dit u helpen de ontsteking in de eileiders te verminderen.
Neem meer vitamine C:
Vitamine C is een antioxidant die kan helpen bij de productie van het eiwitcollageen, wat erg belangrijk is voor wondgenezing. Ook kan deze vitamine helpen om de ontsteking in het lichaam te verminderen ; de functie van het immuunsysteem ondersteunenen, en schade door vrije radicalen aan cellen beperken. Van deze factoren is bekend dat ze helpen bij het verminderen van ontstekingen, infecties of littekenweefselontwikkeling in de eileiders. Maar er is op dit moment niet genoeg wetenschappelijk bewijs om deze theorie te ondersteunen. Maar we weten dat vitamine C essentieel is voor onze gezondheid.
U moet de vitamine C-inname via uw dieet verhogen of als supplement gebruiken. U dient met uw arts te overleggen voordat u het als supplement gebruikt, zodat u weet dat het u geen schade zal toebrengen of in wisselwerking zal treden met sommige geneesmiddelen die u zou kunnen gebruiken.
Acupressuur:
Acupressuur is vergelijkbaar met acupunctuur. Maar bij dit type behandeling zijn er geen naalden. Deze techniek kan helpen om blokkades van de energiestroom in het lichaam op te heffen door druk uit te oefenen op drukpunten op het lichaam. Er zijn enkele gevallen waarin vrouwen hebben bevestigd dat acupressuur hen heeft geholpen om geblokkeerde eileiders te genezen.
Kurkuma:
Dit huismiddeltje heeft een chemische stof genaamd curcumine die ontstekingsremmende, antimicrobiële en antioxiderende eigenschappen heeft. Een studie die in 2017 werd uitgevoerd, toonde aan dat curcumine kan helpen de ontstekingsaandoeningen in het lichaam te verminderen. Maar het is niet duidelijk of curcumine specifiek kan helpen om de verstopte eileiders te behandelen. Je kunt kurkuma in supplementvorm nemen of je kunt het als specerij aan je maaltijden toevoegen. Wanneer je zwarte peper toevoegt, verhoogt dit de biologische beschikbaarheid van kurkuma, waardoor het lichaam de kurkuma effectiever kan gebruiken.
Chinese kruidengeneeskunde:
Aan één onderzoek uit 2015 deden 4.247 vrouwen mee die last hadden van verstopte eileiders en werd gekeken naar de effecten van Chinese kruidengeneesmiddelen op onvruchtbaarheid. Er werd opgemerkt dat het zwangerschapspercentage onder de vrouwen die het Chinese kruidengeneesmiddel kregen 60% was, vergeleken met 33% voor vrouwen die westerse medicijnen kregen. Deze studie suggereert dat Chinese kruidengeneeskunde het zwangerschapspercentage in een periode van 3 – 6 maanden mogelijk kan verdubbelen in vergelijking met de westerse geneeskunde.
Uitrekken:
Dit is een natuurlijke oefening die kan helpen om de bloedsomloop te verbeteren. Het zal uw lichaam flexibeler maken en het kan helpen om blessures te behandelen. Als je regelmatig stretcht, kan dit helende effecten hebben op je lichaam door de bloedstroom te herstellen, maar het is geen garantie voor een volledige behandeling van de verstopte eileiders. Maar het is een geweldige manier om de pijn in het bekkengebied en de buikstreek te verminderen.
Gember:
Dit is een veelgebruikt ingrediënt met veel gezondheidsvoordelen. Het is een ontstekingsremmend middel. Een studie die in 2014 werd uitgevoerd, toonde aan dat gingerol, het actieve ingrediënt in gember, zowel een antioxidant als een ontstekingsremmend middel is. Sommige mensen zeggen dat gember kan helpen om de verstopte eileiders te deblokkeren, maar er zijn niet genoeg wetenschappelijke studies om dit aan te tonen.
Wonderolie:
Dit huismiddeltje is geweldig voor massage en kan worden gebruikt bij de behandeling van vele kwalen in het lichaam, omdat het geneeskrachtige eigenschappen heeft die de bloedsomloop en het lymfestelsel beïnvloeden door een goede bloedsomloop te bevorderen. U kunt ricinusolie op de onderbuik masseren omdat dit de stimulatie van het lymfestelsel rond uw baarmoeder mogelijk maakt en het kan helpen bij de behandeling van verstopte eileiders.
Knoflook:
Knoflook is een natuurlijk antibacterieel middel dat het lichaam kan helpen microben te bestrijden en het immuunsysteem kan versterken. Het kan helpen om bloedstolsels en bloedplaatjesaggregatie te voorkomen, zodat u de bloedcirculatie effectief verbetert. Het kan ook de vorming van korsten en littekens verminderen en het helpt het slijmvlies en houdt de eileiders open.
Meditatie:
Een van de grootste factoren voor verschillende gezondheidsproblemen, waaronder verstopte eileiders, is stress. Het kan onvruchtbaarheid bij vrouwen veroorzaken. Er zijn enkele meditatietechnieken die je lichaam kunnen kalmeren en ze kunnen de hormoonspiegels en lichaamsfuncties in evenwicht brengen. Je zou elke dag tijd moeten vinden om een beetje te mediteren om je geest en lichaam te verlichten. De beste delen van de dag om te mediteren zijn de ochtenden en avonden.
Stoppen met roken en drinken:
Voordat u een natuurlijke remedie tegen verstopte eileiders probeert, is het erg belangrijk om factoren te elimineren die tot dit probleem kunnen leiden. Roken en alcohol drinken zijn gekoppeld aan veel verschillende gezondheidsproblemen, waaronder verstopte eileiders. Als u ermee stopt, verbetert u uw algehele kwaliteit van leven. Het is aangetoond dat alcohol en tabak grote schade kunnen aanrichten aan de vruchtbaarheid van een vrouw, waarbij het uitblijven van een zwangerschap door verstopte eileiders een van de effecten is. Als u alcohol drinkt of tabak rookt, kunt u er het beste mee stoppen voordat u probeert zwanger te worden.
Dong Quai:
Dit is een plant die veel wordt gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde en wordt vaak aanbevolen als natuurlijke behandeling voor verstopte eileiders. Er is gezegd dat dit huismiddeltje de zwangerschapspercentages bij vrouwelijke onvruchtbaarheid kan verdubbelen.
Lodhra:
Dit is een veelgebruikte Ayurvedische behandeling. Het wordt aanbevolen als een huismiddeltje om de vruchtbaarheid te stimuleren en de verstopte eileiders te deblokkeren. Maar er zijn niet genoeg wetenschappelijke onderzoeken om aan te tonen dat dit huismiddeltje echt effectief is voor verstopte eileiders.
Bijvoet:
Dit is een kruid dat soms wordt aanbevolen voor het stimuleren van de vruchtbaarheid. Ook wordt het aanbevolen voor het deblokkeren van de verstopte eileiders. Het heeft een lange geschiedenis voor het gebruik van vruchtbaarheid in veel verschillende culturen. Bijvoet werd eeuwenlang in heel Europa en Azië gebruikt en wordt vaak gebruikt in de Chinese geneeskunde in de vorm van moxibustie, waarbij bijvoet boven een acupressuurpunt wordt verbrand.
Maca:
Dit is een Peruaanse plant die veel gezondheidsvoordelen heeft. Het kan helpen om de vruchtbaarheid te verhogen. Het kan ook mannen helpen om hun spermakwaliteit te verbeteren.
Yoga:
Deze techniek omvat veel rekoefeningen en houdingen die onze interne organen zachtjes masseren om genezing te bevorderen. Je moet je concentreren op yogahoudingen die zich concentreren op de buik en onderrug, omdat ze je op deze manier kunnen helpen de verstopte eileiders te deblokkeren.
Vruchtbaarheidsmassage:
Massage verbetert de bloedtoevoer naar een geïnfecteerd gebied en dit kan een snellere genezing van weefsels bevorderen en ontstekingen verminderen. Overleg met een therapeut of de vruchtbaarheidsmassage je kan helpen bij de verstopte eileiders.
Bronnen:

  1. Blocked Fallopian Tubes. https://www.indiraivf.com/blocked-fallopian-tubes-causes-symptoms-treatment/. Published May 4, 2018
  2. Blocked fallopian tubes. https://www.ivf.com.au/planning-for-pregnancy/female-fertility/female-fertility-factors/blocked-fallopian-tubes.
  3. Blocked Fallopian Tubes. http://www.clearpassage.com/what-we-treat/infertility/blocked-fallopian-tubes/.
  4. Blocked Fallopian Tubes: Symptoms and Treatment. https://www.verywellfamily.com/all-about-blocked-fallopian-tubes-1959927.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Top natuurlijke remedies voor nierstenen
Next Arts onthult GECENSUREERDE COVID-statistieken die de reguliere media voor u verbergen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Drink dit drankje elke dag voor een stralende huid

Luister naar dit artikel Voor een stralende huid is het belangrijk van veel water te drinken en gezond te eten. Als je al dat water echter beu bent moet je

middeltjes

Last van pijnlijke blaren? Reken met ze af doormiddel van deze simpele methode!

Luister naar dit artikel Een blaar ontstaat wanneer de bovenste huidlaag (de epidermis of opperhuid) loslaat van de onderste huidlagen. Vaak komt dit door wrijving of warmte, alhoewel sommige huidaandoeningen

middeltjes

Dit medicinaal mengsel zal na het aanbrengen goed de pijn verlichten. Dit helpt vooral bij mensen met osteoporose!

Luister naar dit artikel Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er in Nederland ruim 850.000 mensen met osteoporose. Bij slechts 30% van de mensen met osteoporose is