Drink dit drankje elke dag voor een stralende huid

Drink dit drankje elke dag voor een stralende huid

Luister naar dit artikel

Voor een stralende huid is het belangrijk van veel water te drinken en gezond te eten. Als je al dat water echter beu bent moet je zeker dit simpel drankje eens proberen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het zijn maar twee ingrediënten maar met enorm veel voordelen!

Een stralende huid dankzij dit drankje (en zo veel meer!)

Citroenwater is zowat het meest simpele drankje om jouw gezondheid een boost te geven. Neem een glas water, pers een citroen erin, gooi de citroen in het water en geniet! Behalve dat het drankje enorm verfrissend is, zijn er ook veel gezonde voordelen aan.

Een citroen zit vol Vitamine C en dat helpt je huid om soepel, gezond en glanzend te blijven. Drink dit drankje dus zeker wanneer je je uitgedroogd voelt. Vitamince C is ook essentieel in de aanmaak van collageen, een eiwit dat helpt in de celgroei en elasticiteit aan de huid geeft.

Andere voordelen van citroenwater:

Het is goed voor de spijsvertering
Citroen vertraagt voedselopname, waardoor jouw lichaam meer tijd heeft om voedingsstoffen af te breken. Zorg ervoor dat dit het eerste is dat je ’s ochtends drinkt.

Het geeft jouw immuunsysteem een boost
Citroenen zijn een goede bron van vitamine C, wat jouw immuunsysteem versterkt en je beschermt tegen een verkoudheid en andere kleine ziektes.

Ook je humeur krijgt een boost
Ruik eens aan het drankje. Citroengeur helpt bij het verminderen van stress en het versterken van het denkproces.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het gevaar van verborgen suikers: Hoe we verslaafd blijven aan zoet
Next 11 voedingsmiddelen die helpen om er jonger uit te zien

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Voetgeur behandelen en voorkomen

Luister naar dit artikel Voetgeur is een veelvoorkomend probleem, waar de gemiddelde persoon waarschijnlijk een keer tegenaan zal lopen. Voetgeur kan worden veroorzaakt door slechte hygiëne, bacteriën of schimmels, bepaalde soorten schoeisel, vochtigheid en

middeltjes

Iedereen zegt dat waterstofperoxide een geweldig middeltje is. Echter, dit is wat ze je NIET vertellen!

Luister naar dit artikel Iedereen weet dat waterstofperoxide een zeer geschikt middel is voor het reinigen van wonden, maar er is zo veel meer wat je met dit middel kunt

middeltjes

Kurkuma limonade: een succesvolle natuurlijke behandeling tegen allerlei ziektes

Luister naar dit artikel Kurkuma is één van de krachtigste natuurproducten met medicinale kwaliteiten die jou kan helpen bij een groot aantal verschillende gezondheidsproblemen. Het is rijk aan antioxidanten en