Er hangt iets in de lucht – de documentaire over straling van mobiele telefoons

Er hangt iets in de lucht – de documentaire over straling van mobiele telefoons

Luister naar dit artikel

Is straling van uw mobiele telefoon of zendmasten schadelijk voor uw gezondheid? Of het milieu? Het wetenschappelijke debat is aan de gang. Zijn wetenschappelijke conclusies gekoppeld aan de belangen van degenen die de studies financieren?
Hoe zorgen overheden ervoor dat de straling binnen gezonde grenzen blijft? Wat gebeurt er met insecten als 5G volledig wordt uitgerold?
Deze vragen en nog veel meer worden onderzocht in deze film, Something Is In The Air.
De nieuwe documentaire van 28 minuten ging in première op 30 september 2021.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Delirium geregistreerd bij tot 80% van de Covid-19 IC-patiënten
Next Spike-eiwitten in COVID-prikken veroorzaken orgaanschade, beweert patholoog

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

“Straling van mobieltjes zorgt steeds vaker voor gezondheidsproblemen”

Luister naar dit artikel Mobiele telefoons zorgen steeds vaker voor gezondheidsproblemen. Volgens ervaringsdeskundige Martine Vriens (46) komt dat door de elektromagnetische straling die ze uitzenden. Steun Health Bytes: alleen via uw

Straling

Groot onderzoek linkt straling van telefoons en wifi aan gezondheidsproblemen en ziektes

Luister naar dit artikel Veel onverklaarbare gezondheidsklachten en chronische ziektes worden veroorzaakt door de straling van mobiele en draadloze telefoons, zendmasten en wifi. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

Straling

Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen zich ophopen in het lichaam

Luister naar dit artikel Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt: de wereld is een radioactieve nachtmerrie geworden. De komst van magnetrons, Wi-Fi-routers, draadloze mobiele telefoons, slimme meters