Spike-eiwitten in COVID-prikken veroorzaken orgaanschade, beweert patholoog

Spike-eiwitten in COVID-prikken veroorzaken orgaanschade, beweert patholoog

Luister naar dit artikel

Van COVID-19, de ziekte die verband houdt met het pandemische virus genaamd SARS-CoV-2, is aangetoond dat het bij sommige personen orgaanschade veroorzaakt. Gelukkig zal de meerderheid van de mensen die besmet raken met dit virus milde of asymptomatische gevallen hebben, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Wat betreft mogelijke orgaanschade, suggereert onderzoek dat het spike-eiwit – de spike-achtige projecties op een coronavirus waarmee het in de cel kan komen – een bijdragende factor is. Zoals je weet, triggert de mRNA-injectie het lichaam om ook zijn eigen versie van het spike-eiwit te maken. Zou dit kunnen verklaren waarom er zoveel doden worden gemeld na de COVID-injectie?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Patholoog beweert dat spike-eiwitten veroorzaakt door COVID-injectie orgaanschade kunnen veroorzaken – zou dit duizenden van de bijwerkingen en sterfgevallen kunnen verklaren die na de prik zijn gemeld?

Op een top voor Amerikaanse frontlinie-artsen in augustus (die u hier kunt bekijken bij Children’s Health Defense), vraagt spreker en patholoog Dr. Ryan Cole waarom autopsies op mensen die zijn overleden na de covid-opname niet meer aanstaande zijn en dringt aan op meer onafhankelijke financiering voor dergelijke inspanningen. Autopsies zouden onder meer uitwijzen of deze gestoken individuen sterven aan orgaanschade.
De bezorgdheid over mogelijke orgaanschade komt voort uit de observatie dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit soms de hersenen, de nieren, het hart, de longen en meer kan schaden. Dit is goed gedocumenteerd in het onderzoek. Veel medische experts, waaronder kinderreumatoloog Dr. J. Patrick Whelan, hebben hun bezorgdheid geuit dat de spike-eiwitten die door de COVID-injectie in het lichaam worden aangemaakt, op een vergelijkbare manier orgaanschade kunnen veroorzaken.
Ambtenaren beweren dat het spike-eiwit dat door de COVID-injectie is gemaakt, absoluut veilig is, maar critici betwijfelen of er nog voldoende bewijs is om te bewijzen dat deze bewering waar is.

VAERS blijft overstromen met meldingen van ongewenste voorvallen na COVID-injectie – maar de reguliere media en overheidsfunctionarissen blijven de gegevens ondermijnen

Children’s Health Defense merkte op dat op 3 september 2021 het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) ongeveer 675.600 meldingen van bijwerkingen had ontvangen na injectie met de COVID-injectie. Van deze:
5.371 waren gevallen van hartontsteking (pericarditis of myocarditis)
6.422 waren hartaanvallen
14.507 waren doden
Voor de context: VAERS bestaat al sinds 1990. In 2019, voordat COVID-19-prikken bestonden, werden er slechts 605 sterfgevallen na een prik gemeld.
Nu, zoals de CDC aangeeft, “kunnen VAERS-gegevens alleen niet bepalen of het vaccin de gemelde bijwerking heeft veroorzaakt.” Dit is volkomen waar. Ze voegen ook een redelijke veronderstelling toe: “het aantal meldingen dat aan VAERS wordt ingediend, kan toenemen als reactie op media-aandacht en een groter publiek bewustzijn.”
Om deze en andere redenen bagatelliseren de media en volksgezondheidsfunctionarissen snel VAERS-gegevens als misleidend, zo niet ronduit “onwaar”. Houd echter rekening met het volgende:
Onderzoek wijst uit dat minder dan 1% van de bijwerkingen ooit aan VAERS wordt gemeld – zorgaanbieders hebben het immers blijkbaar drukker dan ooit en hebben waarschijnlijk weinig vrije tijd om te gaan zitten en een VAERS-rapport in te vullen (hoewel iedereen, inclusief niet-medisch personeel , een rapport kan invullen)
Dat gezegd hebbende, zijn zorgaanbieders bij WET verplicht om bepaalde ongewenste voorvallen aan VAERS te melden, en het is een misdaad om een valse melding in te dienen
Correlatie is op zichzelf niet voldoende om oorzakelijk verband te bewijzen – maar om twee factoren causaal gerelateerd te hebben, moeten ze ook gecorreleerd zijn, en elk “patroon van bijwerkingen” waargenomen op VAERS moet dienovereenkomstig worden opgevolgd
Dit is inderdaad precies wat de CDC en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) deden toen ze VAERS-gegevens gebruikten om de oorzaak-en-gevolgrelatie tussen de COVID-injectie en hartontsteking te helpen ontdekken. Zonder het rapportagesysteem had het misschien veel langer geduurd voordat het verband tussen myocarditis en de injectie was vastgesteld.
In VAERS worden patronen van allerlei soorten gebeurtenissen waargenomen. De vraag is, hoe toegewijd zijn volksgezondheidsfunctionarissen om deze mogelijke gezondheidsproblemen voor volledig gestoken Amerikaanse burgers te onderzoeken?
Bronnen:
Childrenshealthdefense.org
Childrenshealthdefense.org
AHAjournals.org
Mayoclinic.org
NIH.gov
CDC.gov
CDC.gov
ACPjournals.org

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Er hangt iets in de lucht - de documentaire over straling van mobiele telefoons
Next Patiënten met 'rode vlag' kankersymptomen niet verwezen voor dringend onderzoek in 6 van de 10 gevallen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Homeopaten moeten antivaccinatieteksten van websites halen

Luister naar dit artikel Acht Nederlandse homeopaten moeten teksten over vaccinaties van hun websites verwijderen, omdat die een gevaar voor de volksgezondheid opleveren. Dat heeft de Reclame Code Commissie bepaald

Vaccinaties

LONG READ: Datalek onthult verontrustende feiten over instabiliteit van mRNA-vaccins en mogelijke gevaren

Luister naar dit artikel Een video van 14 minuten (hieronder) die bijna twee jaar over het hoofd is gezien, is nu weer opgedoken en onthult verbluffende informatie over de COVID-19-prikken

Vaccinaties

COVID-19-vaccins kunnen de wereldbevolking decimeren, waarschuwt microbioloog … en het gebeurt al in India en Brazilië

Luister naar dit artikel Een wereldberoemde microbioloog heeft gewaarschuwd dat de nieuwe corona virus (COVID-19) vaccins bijdragen aan de decimering van de wereldbevolking. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of